• lordoz
  Äldre 18 Mar 22:11
  39860 visningar
  354 svar
  354
  39860

  April 2013

  Hejsan!

  Är det någon mer än jag som ska gifta sig i april 2013?

  Vore kul att diskutera hur långt ni har kommit i era planer, och dela med tips och idéer. :)

 • Svar på tråden April 2013
 • Äldre 1 Apr 18:34

  Lordoz - grattis i efterskott.

  Här är det fullt upp med fix och förberedelser inför lördag. Nu är vi ju inne på själva bröllopsveckan!!! Min blivande har börjat få halsont och snuva. Hoppas det inte blir värre utan kan ge med sig ganska fort.

  Inatt drömde jag om att vi stod utanför kyrkan och att jag skulle ta på min klänning där. Men då var det en helt "vanlig" klänning och inte min brudklänning. Så jag undrade var min klänning var, och då var det någon som sa att den kommer imorgon.... Hmmm. Konstiga drömmar man kan få till. Det är väl mycket som snurrar i huvudet nu.

 • Äldre 1 Apr 22:00

  Storxoz: haha ja man drömmer allt möjligt dumt nu :) Hoppas din blivande inte blir sjuk nu då.

 • Äldre 3 Apr 20:49

  ojojoj... nu är det inte många dagar kvar!
  Hur går det för er som har bröllop nu på lördag? Och givetvis hur går det för er andra?

  Här har vi börjat känna av nerverna... Puh!
  Men det känns som om vi har koll på läget.
  En del kvar som ska fixas... men vi har många nära och kära som hjälper oss.

  Imorgon ska jag hämta klänningen. Känns skönt att få hem den.
  Sen ska vi göra små påsar med en chokladpralin i varje. Det blir även namnlapp på dem, så de blir placeringsskylt. Alla får alltså en liten påse med ett hjärta i.

   

 • Äldre 5 Apr 19:01

  LYCKA TILL till alla er som, precis som vi, gifter sig imorgon! Vi verkar få en solig dag, det kommer bli helt underbart. 

 • Äldre 6 Apr 01:56

  Hej :) jag har nog lite bröllopsnerver nu. Kan inte sova...alls. Så tänkte att BT kanske kunde trötta ut mig lite :) dagen började med dekorering av tårtan.., vilket inte alla blev som jag tänkt men den funkar och den är väldigt god.

  Runt lunch kom min syrra och plockade upp mig så jag fick hjälp med alla prylar som skulle till biblioteket vi ska vara i efter vigseln. Väl där fixa och dona jag i ett par timmar, hem igen. Stryka skjortor, hämta ungarna på dagis, hämta brudbuketten.

  Bada ungarna, plocka ihop lite grejer för imorgon, sydde in en sak på brudklänningen som jag störde mig på. Sen pilla jag med mina naglar och gjorde en geleförlängning här hemma. Och ja, det var nog allt. Har varit lite att stå men inte så pass att man inte haft koll eller inte orkat med eller så. Nu har jag mest svårt att varva ned. Men men, får väl försöka :) god natt o lycka till imorrn!!

 • Äldre 7 Apr 13:04

  Vi gifte oss igår och har inte fått några foton än, bara en mobilbild i kyrkan. Så en bättre bild kommer :) 
 • Äldre 7 Apr 21:28

  Härlig bild majjja, du ser lycklig ut! Vi gifte oss också igår, men det tar nog en litet tag att smälta alla intryck. Vilken fantastisk dag vi hade. Majjja, blev er dag som i tänkt er?

 • Äldre 7 Apr 23:19
  Stoxoz skrev 2013-04-07 21:28:08 följande:
  Härlig bild majjja, du ser lycklig ut! Vi gifte oss också igår, men det tar nog en litet tag att smälta alla intryck. Vilken fantastisk dag vi hade. Majjja, blev er dag som i tänkt er?
  ja verkligen. Över förväntan. Det blev ingen stress alls vilket förstås var skönt, solen sken hela dagen och ja allt var verkligen underbart :) 

  Vad blev det för klänning nu igen för din del? Är så nyfiken på bilder, och grattis såklart!  
 • Äldre 8 Apr 21:58  Här kommer två bilder från vårt bröllop i lördags.... Dagen var helt fantastisk, men gick så fort. Så till er som fortfarande har ert kvar.... passa på att njuta varenda stund på er dag.
 • Äldre 8 Apr 23:12

  storxoz: vad fint!! vilken underbar bild på stranden också. 

 • Äldre 9 Apr 14:29
  majjja skrev 2013-04-08 23:12:57 följande:
  storxoz: vad fint!! vilken underbar bild på stranden också. 
  Tack så mycket
 • Äldre 11 Apr 18:14

  Vet att en del i denna tråden inte gift sig än. Men själv gifte vi oss i lördags. Och jag känner bara att plötsligt var allt över, det roliga tog slut så fort. Hela dagen var så perfekt och underbar, men som sagt plötsligt var det bara slut. Jag hade velat njuta av dagen lite till. Men nu hár vi en bröllopsresa att planera och se fram emot . Hur känner ni andra som också är gifta?

 • Vårbrö­llop
  Äldre 23 Apr 20:17

  bara några dagar kvar nu. Pirr pirr!!!!

 • Äldre 23 Apr 20:46

  åh, vad spännande! Försök njuta av varenda sekund, dagen kommer gå så fort. Om ni har möjlighet till det se till att någon fotar och även kanske filmar. Vi hade en filmkamera på stativ, som min systers man skötte. Så när någon skulle hålla tal satt han igång den, så nu kan vi se alla tal igen... Och det är kul för det är så många intryck, Vi filmade även i kyrkan under vigseln, utanför kyrkan och dansen. 

Svar på tråden April 2013
Logga in
Bli medlem