• lordoz
    Äldre 18 Mar 22:11
    56662 visningar
    354 svar
    354
    56662

    April 2013

    Hejsan!

    Är det någon mer än jag som ska gifta sig i april 2013?

    Vore kul att diskutera hur långt ni har kommit i era planer, och dela med tips och idéer. :)

  • Svar på tråden April 2013
  • lordoz
    Äldre 24 Mar 20:00
    majjja skrev 2013-03-24 12:16:56 följande:
    vad typiskt med klänningen :( 

    ang drickakyl, kan ni inte ha en stor balja med massa is i bara? Vet att ma nbrukar kunna köpa massa is på tex MDonalds 
    Jag tänker att drycken blir blöt då.. och kanske inte så trevligt för gästerna att plocka med? Så därför lutar vi nog åt kyl...

    Tror jag!... Eller kanske..

    Ja, jag vet inte...

    Min kära sambo åkte precis till Paris med jobbet och kommer inte hem förrän tisdag vid midnatt, så vi får nog höras via mail hur vi ska göra med saker och ting så jag kan boka in lite nu när han är borta... :)
  • Äldre 25 Mar 07:32

    Till bland annat min student hade vi en stor balja med is (från McDonalds) som vi hade massor av dricka i. Ser härligt ut och drycken håller sig kall. Nackdelen är såklart att flaskorna blir blöta och etiketten glider av...

    Igår fick jag träffat floristen, så nu är det beställt blommor till brudbukett, corsage, tärnbukett och blommor till bord och kyrka. Skönt med ännu en sak man kan bocka av på "att göra" listan.

     

  • Äldre 25 Mar 10:47
    Stoxoz skrev 2013-03-25 07:32:00 följande:
    Till bland annat min student hade vi en stor balja med is (från McDonalds) som vi hade massor av dricka i. Ser härligt ut och drycken håller sig kall. Nackdelen är såklart att flaskorna blir blöta och etiketten glider av...

    Igår fick jag träffat floristen, så nu är det beställt blommor till brudbukett, corsage, tärnbukett och blommor till bord och kyrka. Skönt med ännu en sak man kan bocka av på "att göra" listan.

     
    kul med blommorna :) 

    lordoz: jo det är sant förstås. det går ju att ha en vit kökshandduk hängande så det bara är att torka av men det är klart, det kanske inte är det ni tänkte er och som storxoz sa så kan ju etiketterna glida av (om ni har flaskor vill säga)

    här hag jag roat mig med att testduka. det ska ju till en ren duk, mer godsaker, färska blommor. men ja.. nåt sånt här iallafall

  • Äldre 25 Mar 10:51

    något irriterande var dock att jag ju hade kommit på den fantastiska idén att sy fast spetsöverdelen på klänningen eftersom den hela tiden halkar omkring. plus ta bort knapparna i ryggen. sagt och gjort, jag tyckte att jag var jättenoga, nålade och hade mig. 
    sen så sydde jag fast hela utan att testa den emellanåt då jag trodde att det ju säkert blev rätt

    så inser jag att jag har sytt fel i ryggen och måste sprätta upp minst hälften och göra om Det enda positiva var att jag iallafall kan se att min idé blir mycket bättre än hur det var när jag köpte den.

  • Äldre 25 Mar 19:31

    Majja - vilken härlig dukning!! Ser väldigt inbjudande ut att få slå sig ner.
    Synd det där med klänningen... Känns som om man redan har tillräckligt att fixa och göra...

  • Äldre 25 Mar 20:41

    Storxoz: tack jo jag blev jätteglad när jag hittade ljusen. De gjorde ju halva dukningen :) Ang klänningen kändes det ju himla typiskt. Pausar från det idag och tar nya tag med att göra klart den imorgon istället.
    var hos frisören idag och fixade utväxten idag också o pratade igenom håruppsättningen. Blev så nöjd med färgen på håret, gick dit i oktober för första gången efter att ha misslyckats med mina slingor hemma och färgat det brunt i ren desperation. N är det "naturligt" blont i rågblonda slingor. Blir en klassisk svinrygg med rätt mycket tupering uppe på hjässan.

  • Äldre 25 Mar 21:24

    Vackert sammansatt till dukningen majjja! Vad flitiga ni har varit alla, men det låter som en del har lite kvar att göra?

    Vad gäller att sola, så tänk på brudgummen, och även de övriga gästerna, så att man inte blir onaturligt annorlunda mörk på alla bilderna? Det räcker med att se lite lagom fräsch ut, och till det behövs oftast inte mycket solning eller smink.

    Lycka till med det sista nu, jag ska försöka hålla lite koll på er "april-brudar", och se om jag kan tipsa utifrån all erfarenhet man har! Ha det gott! /Kram Britt 


  • Äldre 25 Mar 22:24

    Tant gredelin: tack så mycket :)

  • Vårbrö­llop
    Äldre 26 Mar 12:05

    Hej!

    27 april är blir det bröllop för oss. Har börjat titta på lite väderprognoser, fast än att det faktiskt är en månad kvar, och som det ser ut nu kommer det vara cirka 12 grader.

    Vad kommer ni ha över er klänning?

  • Äldre 26 Mar 21:13

    Vi gifter oss nästa lördag, den 6:e. Och jag har bara köpt en bolero att ha över axlarna. Vi ska mest vara inne, och då hoppas jag att jag inte behöver boleron. Och när vi fotas vill jag ändå inte ha något utanpå.

    Idag har vi träffat fotografen. Det kändes jättebra, hon är så trevlig och lättsam. Vi provfotade på ett par olika platser, så nu ska det bli spännande att få se hur de blev. Ikväll träffade vi restaurangen, så vi fick stämma av allt. Så nu känns det att det börjar närma sig dagen D!!

Svar på tråden April 2013