• lordoz
  Äldre 18 mar 22:11
  37991 visningar
  354 svar
  354
  37991

  April 2013

  Hejsan!

  Är det någon mer än jag som ska gifta sig i april 2013?

  Vore kul att diskutera hur långt ni har kommit i era planer, och dela med tips och idéer. :)

 • Svar på tråden April 2013
 • lordoz
  Äldre 31 dec 02:43
  SammySally skrev 2012-12-29 21:17:35 följande:
  Du citerar genom att trycka på den Lila knappen vid inlägget där det står "citera" så kommer citeringen automatiskt upp! :)

  Ja, klänningen har kommit, men har inte hämtat ut den ännu... Imorgon skall jag det! Så om jag får på mig den så ska jag ta kort och lägga upp... Om den inte ser ut som korvaskin! :D

  Annars går det lite långsamt framåt... Virkar röda rosor för fullt, virkar svarta band till stolsdynorna, klipper ut hjärtan till dekorationer på väggarna.. Och så klipper jag till löpare... :)

  En massa pyssel alltså! I nästa vecka på onsdag (när det är vardag igen) tänkte jag även ringa vigselförrättare och försöka hitta någon som kan. Om någon svarar ja, så skall vigsellokal bokas... Och så kan vi ÄNTLIGEN börja med inbjudningarna.. :)

  Så nu pysslas det. tränas en del i nästa vecka, planeras i huvudet (och lite på papper med sambon) och pysslas... :)

  Hur går det för er andra? Ligger planeringen nere nu när det är jul och nyår??

  Kan tillägga att på söndag så är det exakt 3 månader kvar till bröllopet.... Jisses vad tiden går fort!
 • Äldre 31 dec 10:15

  SammySally det är inte lätt med alla tekniska finesser. Och för min del, som ofta skriver från en ipad, kan inte anväda mig av citera. Och jag kan inte heller göra radbyte. Vet inte varför det inte funkar. Fisör/smink har jag inte rktigt tagit tag i ännu, får väl göra det nu efter nyår. Känns som om man avstannat lite i allt planerande och fixande nu när det varit jul. Dt jag funderat på sista dagarna,är vilka blommor som finns ute i naturen i början på april?! Jag undrar hur långt tex krokus och pärlhyacinter kommit, någon som vet? LORDOZ vi är väldigt nyfikna på att se din klänning, om du känner dig bekväm med att visa den. Och vad pysslig du är. Visa gärna bilder, m du vill, så kanske man kan bli lite inspirerad.... Gott nytt år till er alla!! Vi ser fram emot ett spännande år.

 • lordoz
  Äldre 31 dec 13:28

  Stoxoz:

  Synd att inte alla finesser finns till Ipad! Jättedumt juh! Men det går ju bra att läsa dina inlägg utan radbrytning med. Och vi är ju inte fler här inne än att vi vet vem inläggen adresseras till utan citering. :)

  Jag ska absolut lägga upp bilder.. Nångång! Just nu tycker min kära sambo att jag är här inne för mycket, så får passa på när han också sitter vid sin dator... hihi!

  Ska strax åka och hämta paketet med klänningen, är riktigt spänd faktiskt... Dels för att få se klänningen live, men även för att få se hur pass bra den sitter på mig nu.

  Idag gjorde jag en sista invägning för året... - 10 kilo sedan jag började, och har även reviderat mitt mål.. Så - 11.4 till tills bröllopet om 14 veckor satsar jag på. Vore inte fel med mer, men det räknar jag inte med.

  Jag återkommer med bilder...

  Gott Nytt år på er allesammans!

 • lordoz
  Äldre 31 dec 16:57

  Hejsan Allesammans!

  Klänningen passade! :) Och naturligtvis kommer den sitta bättre om några kilon till försvinner... :) Det enda som oroar mig är om den rent av blir för stor om jag går ner 12 kilo till? Men det får jag väl lösa då i så fall! :D


 • Äldre 31 dec 18:59

  Vad fin den är! Skulle du gå ner är det säkert inga problem att sy in det. Det är bättre det är på det hållet, än att den inte skulle passa... Nu ska vi äta nyårsmiddag med sambons familj :)

 • lordoz
  Äldre 1 jan 02:48

  God fortsättning på er alla!

  Jag hoppas verkligen att mitt år blir bättre än hur det startade... 00.15 inledde jag året med magsjuka... Och det är inte för mycket alkohol, för har bara druckit ett glas vitt vin under kvällen...

  Tyvärr skulle jag dessutom jobba imorrn, så har fått sjukanmäla mig.. :(

  Men men, det kanske kan hjälpa vikten lite.. Inget ont som inte har nåt gott med sig!

 • mariat­h
  Äldre 2 jan 11:28

  Ojoj vad alla hunnit långt med sina planeringar under de två månader som inte jag vart inne på BT.
  Känner mig nästan lite stressad nu. Det är ju trots allt inte såå långt kvar till april.

  Inbjudningarna fick vi utskickade i samband med julen (äntligen!!) så nu är bomben släppt till hela släkten och alla vännerna! Woohoo!!

 • Äldre 2 jan 14:57

  Lordoz: det där blev ju jättebra. Fin och romantisk

 • lordoz
  Äldre 2 jan 16:31
  mariath skrev 2013-01-02 11:28:34 följande:
  Ojoj vad alla hunnit långt med sina planeringar under de två månader som inte jag vart inne på BT.
  Känner mig nästan lite stressad nu. Det är ju trots allt inte såå långt kvar till april.

  Inbjudningarna fick vi utskickade i samband med julen (äntligen!!) så nu är bomben släppt till hela släkten och alla vännerna! Woohoo!!
  Wow, ni har skickat inbjudningarna! Gud vad coolt... Så långt har inte vi kommit ännu! Har inte ens bokat vigselförättare eller vigsellokal ännu.. Ska väl ringa ett par vigselförättare ikväll kanske.. Nu när det är vardag igen.. har inte velat ringa över helgerna...

  Vad fick ni för reaktioner på inbjudningarna??
 • lordoz
  Äldre 2 jan 16:31
  majjja skrev 2013-01-02 14:57:23 följande:
  Lordoz: det där blev ju jättebra. Fin och romantisk
  Tack!
Svar på tråden April 2013
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.