• Jane
    Äldre 19 Jan 15:38
    36368 visningar
    156 svar
    156
    36368

    Presenter - Vad är det konstigaste ni har fått?

    Bara en rolig fråga: Vad är det konstigaste, tråkigaste, fulaste ni har fått i bröllopspresent?


    Om ni inte har haft bröllop, så kan ni ju skriva om en present ni fått på födelsedagen, på julafton, alla hjärtans dag osv.


    Skriv:


    -Vad det är för present ni har fått som är tråkig, ful, konstig, grotesk osv. (Alltså en present ni inte tycker om)


    -Vem ni fick presenten av


    -Egen kommentar om presenten


    - Lägg gärna in en bild på presenten om du har det


  • Svar på tråden Presenter - Vad är det konstigaste ni har fått?
  • Äldre 19 Jan 15:55
    #1

    Synd att det inte går att vara anonym, jag tror att flera skulle svara om man hade den möjligheten. Det är ju tråkigt om givaren läser här annars.

  • Äldre 19 Jan 15:59
    #2

    När jag fyllde 13år, så hade jag önskat mig en ny cykel.

    Efter vi hade fikat och jag öppnat ett par presenter, så säger mamma och pappa att vi ska åka in till stan. När vi kommer dit kör de till Team Sportia, mitt hjärta bultar, jag ska få en ny cykel!

    När vi kom in där så säger de "Grattis, du ska få ett par längdskidor!"

    VA?! Varför? Jag hade aldrig före det åkt längdskidor och aldrig efteråt heller. Jag blev väldigt besviken. Än idag så förstår jag verkligen inte den presenten och när jag frågar mina föräldrar om det, så gapskrattar dom bara och håller med om att det var rätt bortkastade pengar :P


  • Äldre 19 Jan 16:04
    #3

    jag är en tjej på 20 år. jag väger 48kg och är 172 cm lång. underviktig som sagt.... av min pappa fick jag av min pappa en bok, "gå ner i vikt genom GI metoden"... detta var inget skämt, skrattade dock.

  • Äldre 19 Jan 16:14
    #4

    Fick inget konstigt i bröllopspresent. De flesta gav ett bidrag till resan som vi hoppats, och så fick vi någon häftig gammaldags skol-tavla. Ni vet dom där med krok i överkanten och en pappskiva med beskrivning av scenariot i underkant.

    Men det skummaste jag fått nån gång var en stock snus.
    Och jag snusar inte...
    Det var min dåvarande sambo som hade sagt till sin mamma på skämt att "jamen ge henne en stock snus så kan jag ta den så blir i alla fall en av oss glad"...
    Och när då "svärmor" fick lite hjärnsläpp när hon skulle gå och handla present nån vecka senare så kom hon bara ihåg det där med "en stock snus"... så hon köpte en sån även om hon tyckte att det var konstigt att jag ville ha en sån Flört

  • brudfl­ickan
    Äldre 19 Jan 16:19
    #5

    Vi fick en hamster!!=)

  • Jane
    Äldre 19 Jan 16:48
    #6
    Juni 2012 skrev 2012-01-19 15:55:30 följande:
    Synd att det inte går att vara anonym, jag tror att flera skulle svara om man hade den möjligheten. Det är ju tråkigt om givaren läser här annars.
    Oj, det tänkte jag inte på, att man skulle vilja vara anonym. Våra nicknames är ju ändå rätt så anonyma.
  • Jane
    Äldre 19 Jan 16:53
    #7

    Jag kan inte komma på den knäppaste presenten jag har fått, men den skämmigaste kommer jag ihåg än idag.


    En julafton när jag var 11-12, började komma in i puberteten (när man tycker det är pinsamt att brösten växer), så fick jag min första BH och första paret stringtrosor av mamma och pappa.


    Jag kommer ihåg att min bror öppnade ett annat paket samtidigt, så jag försökte smyga ner BH'n och trosorna i soffkanten utan att någon såg. Då frågade de "Jaha Jane, hahaha vad fick du i julklapp?"


    PINSAMT! Det där glömmer jag aldrig.


  • Äldre 19 Jan 16:54
    #8

    Det här är ju ändå inte något för känsliga rummet... Så att lägga den här tråden där hade kunnat innebära att trådstartaren blev av med möjligheten att skriva anonymnt.
    Så jag tycker att det här är helt rätt Glad

  • Äldre 19 Jan 17:01
    #9

    I bröllopspresent fick vi det vi villa he, en resa! Det konstigaste och det fulaste jag någonsin har fått är från


    makens mor...en sån där jävla ful tantskål!!!!! Det var väl några jular sen... Hur ger man sånt till någon som man inte känner?? Och som dessutom är 22 år? Jag höll på att spy och mina föräldrar frågade när jag skulle slänga den haha för de glodde bara och jag såg hur deras hjärnor försökte få ihop skålem med mig. Om jag hade varit en person som t.ex. samlar på sånt så vore det ju en sak men jag är SÅÅÅ LÅÅÅNGT ifrån tantskålar man kan komma! Ni som gillar de där good for you...hm finns ju ett namn också. Marimekko skål är det väl..


    SKITFUL!!!!


     


     

  • förlov­adflic­ka
    Äldre 19 Jan 17:07
    #10

    Haha, vi fick jättefina kökshanddukar av ett lite äldre par, problemet var att de hade lagt dem i en kartong för ett underställ i storlek L (vi är medium båda två) så vi trodde att vi hade fått ett underställ! Vi kom inte ens på tanken att öppna kartonen förrän vi kom hem från vår bröllopsresa. Jättekul! :P


     


    Vi fick en typ soffpuff också, helt silvrig, av några mina föräldrar känner. Mycket skum present, de hade väldig tur att den passar någorlunda in i vårt vardagsrum med stadstema :P


Svar på tråden Presenter - Vad är det konstigaste ni har fått?