• Naive
    Äldre 2 Sep 17:27
    135550 visningar
    822 svar
    822
    135550

    September 2012

    Hej alla glada!  

    Efter en snabb check här på forumet ser jag att det inte finns någong tråd för spetember2012 än! (rätta mig om jag har fel?)

    Så nu tycker jag att vi kör igång en. Ös på brudar, allt från hur ni planerar, färger, klänningar, smink, hår, skor etc! 

    Bara ett endaste litet år kvar!  

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-02 17:28
    Hej alla glada!

    Efter en snabb check här på forumet ser jag att det inte finns någon tråd för september 2012 än! (rätta mig om jag har fel?)

    Så nu tycker jag att vi kör igång en. Ös på brudar, allt från hur ni planerar, färger, klänningar, smink, hår, skor etc!

    Bara ett endaste litet år kvar!

  • Svar på tråden September 2012
  • MrsH
    Äldre 8 Nov 07:50
    #91

    Jag gifter mig den 1/9:)

  • FruJ
    Äldre 9 Nov 19:22
    #92
    pulmonate skrev 2011-11-07 21:27:07 följande:
    Hej hej!
    Jasså ni börjar så "sent"? När vi bokade vår ceremoniplats var det den allra sista dagen som var ledigt på hela nästa sommar (maj till september). Men det är kanske lite extra poppis att gifta sig där, men ändå! Även restaurangen var i princip fullbokad.
    Hur lyckas ni hålla det under 15000kr? Duktiga ni är! :) 
    Vi ska inte ha ngt jättebröllop...
    O sen bjuder vi bara dem allra närmsta, så vi kommer vara allt som allt 35-40 st
    De dyraste kommer nog bli min ring, den kommer gå på runt 4000 kr =)

    Sen lokalen vi ska hyra kostar 1500 kr, sen ska jag inte köpa en helt ny klänning, håret fixar jag själv, likaså smink =) Blir en enkel bukett, ska göra en buget o kolla vad allt kommer kosta =)
  • Naive
    Äldre 14 Nov 23:50
    #93

    Nu har vi bokat lokal, datumet blir fredagen den 14.09.2012. Så spännande! Förutom det har vi bokat frissa och make up till mig, börjat kolla på ringar och kläder... Ska ta två tjejer jag litar på med mig för att prova genom hela sortimentet för att hitta vad jag passar bäst i, fast jag nog redan har favoriter...

    En dag mindre än 10 månader kvar för oss nu!! Sjukt kul!  

  • Lodjur­et
    Äldre 20 Nov 16:58
    #94

    Nu är lokalen äntligen klar. Så vi har än så länge fixat:


    Lokal Kyrka Tärna Fotograf Make up artist Frisör Bröllopsskor Kostym till M2B Tema Slips, näsduk och manchettknappar Och lite smådetaljer Känns så skönt att vara igång
  • Naive
    Äldre 20 Nov 17:20
    #95

    Håller med dig fullständigt, Lodjuret, SÅ skönt att vara igång! 

    VI har fixat följande än så länge: 


    Plats för vigseln  Lokal för middagen  Fotograf Make up artist Frisör Tema Ska göra inbjudningarna själv, så jag har beställt papper till dem. 

    Hur går det för er andra?  
  • Lindao­chJohn
    Äldre 20 Nov 19:45
    #96

    Hej allihopa!

    Vi har inte bestämt datum ännu, men till 99% blir det i September!
    Jag studerar just nu men är färdig i Maj nästa år så vi hoppas på att jag ska kunna bidra med att dra in öite pengar de sista månaderna... Flört

    Vi vet vilken kyrka vi vill gifta oss i, en underbar liten träkyrka o vi vet vilken präst vi vill ha. Däremot har vi jätte problem med att hitta en bra lokal för våra 75 personer... Skäms

    Mat har vi lite trådar ute bla hos en cateringfirma men även ett par vänners föräldrar som ofta lagar till olika fester mm. Vi hade tänkt ha ett sommarbröllop med grillbuffe först men nu är vi osäkra när det blir höst?

    Färgtemat har oxå ändrats från sommarfärger till grönt, natur och olika nyanser av rosa (mest mörkare som cerise). Annars har vi tänkt ha tema Natur så det blir björkljusstakar, mkt blommor mm. Någon som har några tips om det?

    Bröllopsresa blir nog till Italien - om inte de pga ekonomin är inne i en inflation så allt är snordyrt! Förvånad Någon annan som har tänkt åka dit o haft samma tanke?

    Klänning väntar jag med att prova, vill gärna gå ner lite mer innan dess... Obestämd

    Kul att ni andra verkar ha br koll på era bröllop! Skrattande
    O att ni fyndar än det ena, än det andra!

  • ungbru­d
    Äldre 21 Nov 23:08
    #97

    Hej,

    Vi har inte bestämt datum till 100% men det är 98% att det blir den 15 september 2012. Vill helst ha tidigare men vi får se hur det blir ska kolla på en lokal nu i veckan och har två andra att se på.

    Vi har tre kyrkor att välja i emellan. Dock känner vi två präster som gärna viger oss. Så vi har ett litet dilema om vem vi ska fråga. En är en barndomskompis mamma och den andra är prästen som konfermerade både mig och min m2b, jag konfermand och min m2b ledare i kyrkan.

    Vi har tur som har föreldrar med kontakter inom fest branchen så vi får hjälp med det mesta. Mat vill vi nog ha en italiensk buffe, möjligtvis två rätters med en enorm bröllopstårta som efterrätt.
    Färg tema ljusbått, vitt och silver mina favoritfärger.

    Bröllopsresa blir nog NY några dagar sedan ner till Florida och karibbienkryssning. Vart ska ni andra på resa?

    Klänning så har jag hittat en som jag älskar, men funderar på att beställa från nätet... vet inte rikigt om jag vågar men den jag hittat är inte jättedyr så funder på att ta en chansning att beställa skulle den inte duga kanske köpa den andra ändå. De är nästan identiska den på nätet och den jag hittat i butik. Har någon hört bra/dåligt om tidebuy.com eller lighinbox.com?

    Tips på frisör,smik i stockholm?
    Inbjudningskort?

    Morgongåva till m2b?

    Jättekul att hitta andra blivande brudar att prata med!

     

  • Jsieke­r
    Äldre 22 Nov 11:09
    #98

    Hej.


    Gifter mig 1/9-2012 med min underbara sambo.


    Vi ska gifta oss på Tjolöholms Slott och mycket är redan fixat och klart. Nu är det bara att vänta och börja med smådetaljerna efter nyår. :)

  • Äldre 22 Nov 16:29
    #99
    ungbrud skrev 2011-11-21 23:08:23 följande:
    Bröllopsresa blir nog NY några dagar sedan ner till Florida och karibbienkryssning. Vart ska ni andra på resa?

    Klänning så har jag hittat en som jag älskar, men funderar på att beställa från nätet... vet inte rikigt om jag vågar men den jag hittat är inte jättedyr så funder på att ta en chansning att beställa skulle den inte duga kanske köpa den andra ändå. De är nästan identiska den på nätet och den jag hittat i butik. Har någon hört bra/dåligt om tidebuy.com eller lighinbox.com?

     
    Hej Ungbrud!
    Efter att jag läst egenom tusentals sidor om "kinaklänningar" så kom jag fram till att just Milly Bridal eller Landy Bridal som har fått allra bäst kritik! Själv beställde jag ifrån Milly och borde få min klänning i Januari. Det var en klänning jag själv "designat" genom att sätta ihop lite olika bilder. Den kostade sammanlagt 2500kr inkl. frakt, underkjol, inbyggd bh, mm. Jag ser det också som en satsning..man får ju se hur det går! Är den helt fel för mig har man ändå tid att köpa en ny och sälja denna!

    Som bröllopsresa åker vi till Australien på roadtrip med stopp antingen i HongKong, Singapore, Dubai, eller Doha beroende på vilket flygbolag vi flyger med. Blir i så fall 2-3 dagar på det stället och sen 3-4 veckor i Australien. New York är en jätte kul stad o värt att se och karibencruise låter ju verkligen inte helt fel. Vad kostar en sån cruise? Vi kommer att fråga efter bidrag till vår resa som bröllopsgåva. 

    Kram 
  • Cosy
    Äldre 22 Nov 16:56

    Hej hej
    En till som ska gifta sig i september

    Känns som jag ligger så längt efter alla duktiga mäniskor som redan införskaffat sig allt redan(det känns så iaf) Själv har vi bokat kyrka och lokal och kollat runt på en massa priser för allt annat men har inte vågat köpa något än..

    Hur gör man för att våga köpa något så att det känns att man börjar komma någon vart

    Vi ska ha dukning i höst färger mycket orange och gult med inslag av lite rött och grönt och sen grått och vitt... Det låter kanske som en konstig blandning av färger? 


    We did it on DreamHack. Geeky love
Svar på tråden September 2012