• Naive

    September 2012

    Hej alla glada!  

    Efter en snabb check här på forumet ser jag att det inte finns någong tråd för spetember2012 än! (rätta mig om jag har fel?)

    Så nu tycker jag att vi kör igång en. Ös på brudar, allt från hur ni planerar, färger, klänningar, smink, hår, skor etc! 

    Bara ett endaste litet år kvar!  

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-02 17:28
    Hej alla glada!

    Efter en snabb check här på forumet ser jag att det inte finns någon tråd för september 2012 än! (rätta mig om jag har fel?)

    Så nu tycker jag att vi kör igång en. Ös på brudar, allt från hur ni planerar, färger, klänningar, smink, hår, skor etc!

    Bara ett endaste litet år kvar!

  • Svar på tråden September 2012
  • Sarus

    Lokal och kyrka bokades idag :)

    Har läst lite i tråden och såg att det var nån som gillade ljus. Jag föreslår ikeas galej 4 st för 9 kr. Såna ska vi ha, 6 st på 8 gäster tänkte jag. Och eftersom vi har rosa och vitt finns det värme ljus i olika rosa färger också på ikea! Det kommer köpas vita lakan som dukar och över det kommer det vara spetstyg. 




  • Sarus

    Måste bara posta hur jag tänkt min klänning. Ni får ursäkta min dåliga engelska Skrattande! Vad tror ni om det? Kan det bli snyggt och fattar man vad jag menar haha!


  • Tufvalisa
    pulmonate skrev 2012-01-02 13:35:52 följande:
    Snygg bukett Tufalisa. Fast än den är ganska klassisk har den ändå något unikt. Det blir nog bra! Vad har ni för färgtema annars?
    Jag har börjat bli helt TOK-KÄR i den Sydafrikanska/Australiska blomman Protea! Den är huuur häftig som helst! Både färg, form och storleksmässigt. Försöker nu hitta buketter där denna är med. Min kille kom hem med en ett tag sen och den är såå häftig. Dock är den otroligt tung! Så mer än en går inte (det hade nog blivit för mycket ändå, med tanke på storleken).
    Kolla gärna på min blogg för mer blom-bukettsidéer, tärnklänningar, mm. Det är egentligen en arkitektur och designblogg, men det har övergått endast till bröllop nu sen min kille friade
    Här är ett exempel på Protean tillsammans med mjuka rosor och Brunea bollar (tror jag).


    WOW! Vilka häftiga blommor!! De ser ut lite som rosa kronärtskockor. =)


    Vi har färgtema marinblått/gräddvitt men tänkte använda lite rosa blommor eftresom jag tycker det är trist med vita buketter och vill inte ha klarblå blommor.


    Sarus: Smart där med ljusen!


    Igår vad jag hos frisören här i stan och hon la upp värsta planen för att håret ska vara tipp-topp på bröllopsdagen. Så här i efterhand börjar det kännas totalt over-kill, men vi får väl se...

  • Mela01
    Sarus skrev 2012-01-04 15:30:11 följande:
     Jag föreslår ikeas galej 4 st för 9 kr. Såna ska vi ha, 6 st på 

     



     


    Har själv köpt dom o ska limma på konstgjorda löv i höstens färger och knyta ett snöre runt om Glad
  • Cosy

    HAr beställt firsör nu. Samma frisör som gjorde min uppsättning till balen så jag vet redan vad hon kan göra för mitt yttre. desutom är hon jättetrevlig.

    Idag ska vi kolla på blommor till oss( mig^^) eller åtminstånde prata med florister om vad de kan åstakomma... Jag är helt inne på att jag vill ha en boll som jag håller i handen. Den bör ha någon slingerväxt eller kedja som hänger ner från den och max fem små blommor resten  ska vara täkt av mossa. Känns lite udda får se vad de tycker annars kan jag tänka mig en liten bukett som ser ut som en ny plockad sensommar/höst bukett löst. inte super stylad. det passar inte mig.

    Enkelt, bussigt och överaskanade är våra ledord för dagen 


    We did it on DreamHack. Geeky love
  • Sarus

    Kom på hur jag ska göra bordsplaceringen! Jag ska göra rosa och vita cupcakes med hjärtströssel sen sticka ner kampen med namnet i den! Tror det kan bli en kul detalj! Så får gästerna äta den när dem vill :)

  • pulmonate
    Sarus skrev 2012-01-04 15:33:23 följande:
    Måste bara posta hur jag tänkt min klänning. Ni får ursäkta min dåliga engelska Skrattande! Vad tror ni om det? Kan det bli snyggt och fattar man vad jag menar haha!


    Så här tolkar jag det... stämmer det? Texten som du har på vänster sida under klänning A borde det inte vara tvärt om? För att förtydliga kanske det är bättre att skriva "Dress A" "Dress B" för att det inte ska bli förvirring mellan höger och vänster... 


  • Cosy

    Någon som lekt med photoshop^^ pulmonate

    Våra led ord för bröllopet är Enkelt, bussigt och överaskande, där överaskandet är min önskan att vi kan få in så många överaskande moment för gästerna som möjligt. jag fick en i de om att fästmanen ska bära oranga skor någon gång underkvällen. vilket är lättare sagt än gjort. efter några timmas sökande på datorn så har jag inte hittat några oranga skor i hans storlek som vi kan beställa till sverige. De vi hade tänkt var converse eller lite åt sneakers modellen. Någon som har någon idee vart man kan hitta det. JAg har redan kollat in ebay brandos och de flesta vanliga sidor... skulle bli jätte tacksam om ågon hade någon mer idee om vart vi kan finna dessa. 


    We did it on DreamHack. Geeky love
Svar på tråden September 2012