• Naive

    September 2012

    Hej alla glada!  

    Efter en snabb check här på forumet ser jag att det inte finns någong tråd för spetember2012 än! (rätta mig om jag har fel?)

    Så nu tycker jag att vi kör igång en. Ös på brudar, allt från hur ni planerar, färger, klänningar, smink, hår, skor etc! 

    Bara ett endaste litet år kvar!  

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-02 17:28
    Hej alla glada!

    Efter en snabb check här på forumet ser jag att det inte finns någon tråd för september 2012 än! (rätta mig om jag har fel?)

    Så nu tycker jag att vi kör igång en. Ös på brudar, allt från hur ni planerar, färger, klänningar, smink, hår, skor etc!

    Bara ett endaste litet år kvar!

  • Svar på tråden September 2012
  • YouandMe

    Vi har räknat ihop och det lutar åt ca 60 vuxna och 10 barn. Men vi har inte pratat ihop oss om budget än. Jag har nog tjatat för mkt på honom om bröllop och alla min tankar och planer så jag känner att jag måste hålla igen lite så han inte blir spyless Glad men inom 3-4 veckor ska vi boka kyrka och festlokal, förhoppningsvis Flört

    Jag satt igår och kollade på olika bordsdekorationer med hösttema och det finns ju så mycket fint!! Jag kanske får ta tillbaka det där med att jag hellre vill ha rosa-beige-creme Glad 
    Jag läste ett tips om att man skulle börja köpa på sig grejer redan nu egentligen (men då om man har bestämt tema, färg osv osv) så man inte skulle få så stora klumpsummor sista månaderna. Vi kommer inte ha så stor budget så vi får nog satsa på sådant nu i vinter, leta på reor bland annat Glad 

    Är det någon som redan bestämt tema? 

  • Lodjuret

    Youandme: Vi kommer att ha grönt (typ olivgrönt), vit och lite lite ljusrosa. Vi känner att höstfärgerna inte passar oss så då kör vi på något annat.

  • YouandMe
    Lodjuret skrev 2011-09-13 09:04:40 följande:
    Youandme: Vi kommer att ha grönt (typ olivgrönt), vit och lite lite ljusrosa. Vi känner att höstfärgerna inte passar oss så då kör vi på något annat.
    Ja, det är ett bra val av färger. Dessa passar mig bättre än orange och röd tex. Sen går det ju att ha lite mer av ett naturtema, mkt grönt och då i form av olika sorters växter och blad och mindre av själva blommorna.
    Grönt och vitt är bra basfärger och sen kan man ha någon "pricken-över-i" färg Glad
  • Nephele

    Olivgrönt lät bra :). Tycker det är svårt med färgerna... hade ju tänkt plommonlila + gul/orange, men nu lutar det mer åt bärröd än plommon. Denna röda nyans passar bättre till min klänning, och känns fortfarande bra för hösten. Men sen tycker jag det är lite svårt. Kommer iaf vilja ha in fina höstlöv i dekorationerna, men vad passar de till? förutom naturgröna nyanser då... och VAD ska gå inom färgtemat? alt. att vi struntar i färgtema och bara kör på :P, eller nåt... asch! vet inte

  • Carro1210

    Vad glad jag blir när jag såg denna tråd :)
    15 Sept 2012. Vi "kom ut" med detta för alla nära och kära denna vecka. Är det bara jag som knappt kan sova om nätterna för det enda tankarna kretsar kring är bröllop ? Det är ju så kuul att planera. VI har redan bokat kyrka samt lokal, Jag har hittat en klänning jag verkligen vill ha. Samma gällande frisyren, ringen, maten ( vi ska ha italiensk buffé) och värdpar/tärna/marshalk. Så med andra ord, det har gått UNDAN.

    Vi har höstfärgstema dvs de färger man hittar bland löven kring sept/okt. Mycke vinrött. Brudbukett blir vinröda samt cremevita kallor.

    Inmarschmusik, sång i kyrkan och brudvalsmusik är även den bestämd. Så nu är det bar att vänta ett heelt år.

    Hår gör min vän som är frisör och makeup borde jag göra själv för jag är makeup artist men en sådan speciell dag väljer jag nog att bli helt ompysslad av andra!  

  • YouandMe
    Carro1210 jag är imponerad! Vad kul att ni redan nu bestämt er, samt att det finns tid om ni skulle råka ändra er vad gäller musik tex. Skönt att vara ute i god tid! Å så har ni ju tid på er om ni ska pyssla och fixa med olika detaljer.

    Eireann, med bärröd kan man få in många olika nyanser av rött... Växter kan man få in färg med lingon,  rönnbär, nypon, granatäpple och framförallt svenska fina höstiga äpplen. Till höstlöv är det fint med murgröna, mossa eller varför inte snöbär för att få in lite fina vita bär?
     
  • Carro1210

    Precis. Man gör väl allt man kan för att undvika stress och press de sista månaderna inför dagen D.

    När kommer ni att skicka ut era inbjudningar? 

  • YouandMe

    Då vi inte riktigt har börjat sätta våra planer i rullning än så lär det dröja ett bra tag innan vi skickar ut inbjudningar. Vi vill inte skicka ut inbjudningarna för tidigt så det kanske blir 5-4 månader innan. Ni då? Har ni spikat vilka som kommer?

  • Carro1210

    Nä precis.

    Ja vi har spikat. Iaf till 99%. Är lite osäker ang vissa gäster ännu. Det är inte så lätt att besluta var gränsen ska dras! :/ 

  • LinaLina

    Nu har vi äntligen fått bokningsbekräftelse på vigselförättaren. Känns hur bra som helst att dagen är spikad :)

Svar på tråden September 2012