• hjgs

    Öviksbrudar 2012

    är nyss hemkommen ifrån vigselkonserten i själevadskyrka, va häftigt att höra vår ingångsmarch på orgeln där, 1 månad och 10 dagar kvar till vi går där

  • hjgs

    hmm vet inte tror det va nån med nicken alfonso också men vet inte riktigt...

  • hjgs
    lovemealways skrev 2012-05-20 19:00:12 följande:
    lilja: Visst är det så!!! Nu är jag gift och det var den underbaraste dagen någonsin! Känslan av att gå in i kyrkan och se alla bekanta ansikten är obeskrivlig. Att lova sin älskade att vara honom trogen tills döden skiljer oss åt är så mäktigt och fantastiskt! Vigseln går så vansinnigt fort att man knappt hinner förstå att det är verklighet. Middag, festen, tal, spex, värdarna.....ja, jag är helt enkelt fortfarande på tok för överväldigad för att kunna få ur mig någonting vettigt. jag är så nöjd med allt och bara toklycklig! Nu är jag fru!! :)
    visst hade ni Zandra som präst? eller minns jag helt fel? är lite nyfiken på hur det va i så fall i ska också ha henne
  • hjgs

    Vi ska också ha Mendelssohn en midsommarnattsdröm in. Ut ska vi ha heaven med Bryan Adams båda på orgel. Bröllopsdansen blir till here for you med ozzy osbourne

  • hjgs
    Millan1984 skrev 2012-05-22 21:08:37 följande:
    Kommer ni dansa vals eller blir det mer av en tryckare??
    för oss blir de något mer av en tryckare, jag har två vänster fötter tror jag och noll taktkänsla så det känns lagom
  • hjgs
    lovemealways skrev 2012-05-22 21:49:18 följande:
    Nu har jag samlat mig lite efter den fantastiska lördagen :)
    Zandra Zinner var superbra! Hon utstrålade lugn och en stor glädje. Mot slutet skojade hon till det lite kring hur jag och min man träffades. Vi hade pratat lite om det när vi hade haft vårt vigselsamtal.
    Vi hade Mendelsohn till ingång och Queen's "I was born to love you" på CD som utgång. Solosånger var "you're the inspiration" och "kärleksvisa". Vigseln går jättefort så gör allt ni kan för att leva i nuet och glöm verkligen inte bort vem du faktiskt står där och vad ni lovar varandra. Bry er inte om alla som tittar på :)

    Festen hade vi helt lämnat i våra värdars händer. Det var kanon! De skötte festhäfte och aktiviteter under festen. Det var ltie spex och bildspel de satt ihop.

    Mitt största tips är att lämna bort så mycket ansvar som det bara går till andra! Du behöver verkligen inte något annat att tänka på än dig och din älskling. Minsta lilla sak kan göra dig hispig så det är bara bra att du inte behöver tänka på saker.

    När vi fotade oss innan vigseln så trasslade jag in mig lite i släpet och mina klackar så det blev några jord/gräsfläckar där. Så skönt att inse att jag verkligen inte brydde mig :) Min spontana reaktion var att bara skratta. Det blev liksom ytterligare ett minne.

    Att ha anlitat en fotograf var pirrigt innan. Ingen av oss gillar att vara med på bild, men det bara löste sig ändå. Vi brydde oss bara om varandra under fotograferingen att det knappt kändes som om vi blev fotade.

    Kolla i tidningen 7 på fredag, för då är det nog en bild på oss.... :)

    Hipo1: Ang fiol, kolla med Örnsköldsviks musiksällskap. De har massa duktiga violinister och kan säkert bistå med några telefonnummer.

    åh härligt


    vi ska träffa henne på söndag för vårat samtal


     


    ska kolla in tidingen ska be sambons föräldrar spara den.


    blir alldeles glad att läsa dna inlägg

  • hjgs

    är det nån här som vet vad det kostar att hyra klänning i övik?

  • hjgs
    Millan1984 skrev 2012-06-04 22:11:45 följande:

    tack. jadu...kanske runt 2.500-4.000 kr?? ring och hör är nog säkrast haha.


    Det brinner på mammas jobb när dom låste för kvällen var allt som vanligt, och vid 19 tiden får dom veta att det brinner. Usch...men tur att ingen skadades...


    men usch ja tur att ingen kom till skada
  • hjgs
    AnnLi skrev 2012-06-16 06:35:00 följande:
    Haha tror ni inte att jag vaknade upp med värsta jättefinnen! Aldeles uppsvullen så det hänger ner mot ögat. Har aldrig sett nåt luknande! Tur det finns smink och att man kan retuschera foton ;D Men solen skiner verkar finnas hopp om utomhusvigsel. Tur för plan b finns inte eller snarare innebär total improvisation både för vigselplats oxh tårta...
    hoppas att ni fick en underbar dag och kväll
Svar på tråden Öviksbrudar 2012