• hjgs

    Öviksbrudar 2012

    Millan1984 skrev 2012-03-11 20:39:45 följande:
    hjgss: Ja jag hoppas att slutresultatet blir bra det var lite väl pillrigt att klippa ut den gröna då det var ett sånt tunt papper och man vill ju få ut så mycket som möjligt (köpte 1½ meter på rulle) Ajdå, jag tror att man annars ska kunna åka med sitt gamla pass eftersom namnändringen oftast inte hunnit bli klar om man åker ganska direkt efter bröllopet.
    Kollade för nån vecka sen flygbolaget kräver att passet och biljetten har samma namn vi får ändra namn på 3 biljetter 300 per ändring. men det gick att vänta tills en halvtimme före avgång så vi får se hur gör väntar nog så länge det går tänkte ringa till skatteverket och "killa dom under hakan " och hoppas på det bästa
  • hjgs
    AnnLi skrev 2012-03-12 00:17:07 följande:
    Vi har postat hindersprövning och efternamnslappen. Jag kommer byta till hans namn. Nästa steg är väl att boka vigselförrättare. Är det någon som har erfarenhet av någon av dem?
    Jag var på en vigsel där de hade en man kommer inte ihåg vad han heter men minns att han va museiintendent ifrån Övik. Han va bra han gjorde det varmt och personligt.
  • hjgs

    Millan: Vi ska till spanien bara, men flyger till sthlm, sen till spanien och sen hem till umeå igen. Har inte bokat någon biljett ifrån spanien än men ifrån stlm är det bokat :-P


     


    lovemealways: Jag är också nyfiken på vilken präst vi får, går det att ta reda på nu? Vilken kyrka ifter ni er?

  • hjgs

    Jag ringde och kollade, man kan önska en präst men det finns inga garantier, vi önskade en och hon på expen sa att de går prästerna igenom när de lägger sommarplaneringen. i början av maj skulle jag ringa in igen sa hon och då skulle man få veta vem man får.

  • hjgs
    AnnLi skrev 2012-03-13 16:08:26 följande:
    Jag har bokat vigselförrättare idag! Så nu vet vi vilken tid själva vigseln blir och kan börja knåpa ihop inbjudningar :D Sen är det bara allt annat kvar!
    va kul vem blev det?
  • hjgs

    Millan men även ni andra jag och en tjej i från Umeå ska träffas och ta en BT fika på söndag kl 14 på mekka. Ev kommer fler i från Umeå tråden tänkte att du som bor i Umeå kanske är sugen på en fika och lite bröllops prat. Ingen känner varandra sen innan. Och om nån annan av Övikstjejerna här i tråden är sugen på en tripp till Umeå för en fika vore det jättekul om nån kom.

  • hjgs

    Millan vi kanske kan skjuta på det en timma eller att du tittar in när du slutat, du kan få mitt telenr om du vill se om vi är kvar

  • hjgs
    Millan1984 skrev 2012-03-15 16:56:15 följande:
    Dagen började inte så bra för mig, men nu är jag sjukt glad. Var med i en tävling här på BT att man kunde vinna en ring, bildtemat var rund, och jag vann är sååååå glad och tacksam, jag vinner ju aldrig något, så nu kan inget gå fel idag :p
    Va kul stort GRATTIS
  • hjgs
    lovemealways skrev 2012-03-18 10:28:25 följande:
    Hur har ni tänkt göra placeringskort? Jag funderar ena stunden på att följa brudochbrollop.se:s göra-själv varianter med antingen trolldel eller ett hjärta att sätta på glaset. Nästa stund är jag inne på panduro och hittar "vanliga" palceringskort, dubbelvikta, som man ställer på bordet, för att därefter tänka att en golfpeg med våra namn och datum och en namnlapp fastklistrad. Antingen istucken en trolldegsklump eller liggandes på tallriken.....what to do?

    Nästa fundering är blommor på borden. Hur har ni tänkt? Ljus är ju mysiga, men risken är ju att det blir tokvarmt med massa ljus...

    JAg velade lite fram och tillbaka men piffade upp enkla vita dubbelvikta. Sedan blir det varje gästs initialer i en liten glasmarkör runt foten på glaset.


    jag fyndade smala cylinder vasar på dollar store så jag tänker att vi ska ha en blomma i va först inne på en lija men de kan lukta för mkt så det blir nån annan blomma. va först inne på att göra som lilja att kapa en ros och ha i en galej. Ljus kommer vi ha, några flyt ljus i galej koppar.


     

  • hjgs

    kunde inte ladda upp i det andra inlägget, men bland allt det andra så är placeringskorten inga speciell men känns som att de funkar


Svar på tråden Öviksbrudar 2012