• hjgs

    Öviksbrudar 2012

    Hej hoppas julen varit bra för er, tänkte bara önska ett bra slut på detta år och gott nytt år, snart kliver vi in på "rätt sida" av nedräkningen till vår, sommar och bröllop

  • hjgs

    alltid kul att se hur det går för er andra jag har okså varit på IKEA och shoppat loss till bröllopet massa knoppa lakan, skålar och vaser och ljuslyktor. sen har jag köpt hem lite nytt material så jag kan exprimentera med naglarna så de blir bra till bröllopet. skickade ut inbjudningskorten som jul kort vilket är i väääääldigt god tid men det har redan börjat trilla in svar

  • hjgs

     



    inte den bästa bilden dock, sedan la jag ner rätt mycket tid på att dekorera kuverten men de tog jag ingen bild på, på insidan har vi skrivit ut själva texten på ett papper som återkommer på alla andra saker sedan tog jag en brun stämpeldyna och drog längs kanterna bblir jätte effektfullt och fint.  Vi har bjudit 38 st.

    vad perfekt att få bort en sådan sak, gör ändå en hel del för helheten

  • hjgs
    lovemealways skrev 2012-02-19 13:56:43 följande:
    Vi skrev gästlistan i en excel-dokument. En kolumn för adress, en kolumn för specialkost, en kolumn för ja, en för nej osv. Smidigt!

    Vi har lite fotograffunderingar. Hade tänkt på en av mina bästa vänner. nu visar det sig att de troligtvis inte kommer då de hade bokat en utlandsresa :( sedan hade vi ytterligare en bekant till en bekant som fotat bröllop i vänskapskresten. Hon fotar inte bröllop längre....nähäpp.....laila estvall har vi hört mycket gottt om, men hon väntar barn i juni...vi måste kolla om hon ändå skulle kunna tänka sig att ta ett bröllop i maj....om inte....har ni förslag? Det gäller främst fotografering under vigseln.

    Det verkar lösa sig med restaurangfrågan för oss. De som hade avtalet förut har sagt att om det inte fixar sig så tar de hand om de bokningar de gjort innan deras avtal gick ut. Så det är ju skönt att veta att vi har någon.vet inte vem än, men att det blir någon :)

    Bröllopsresan håller också på att ta form. Flyg bokat och en handpenning betalt. Ljuva Hawaii :)

    härligt att det verkar lösa sig med restaurangen, sambon frågade i går hur det gick för er.vi har bokat en kille som heter fredrik, fotogenisk.se/ har inte träffat han än. han verkar ta på sig några bröllop per år.


    åh underbart med Hawaii

  • hjgs
    Millan1984 skrev 2012-02-20 23:15:07 följande:
    hjgs: haha, vi med :p Det sa han till mig också, att han bara gör några fotograferingar per år. Har heller inte träffat honom, men när det börjar närma sig får man ju ta kontakt. Som jag förstått det fotar han lite förberdelser, sen i hans studio innan bröllop, under vigseln, efter vigseln och lite mingel vid festplats.
    jo vi tänkte desamma att man får höra av sig när det närmar sig. ja vi fick samma uplägg, men vi ändrade lite oc ska fotas ute före vigseln istället för efter. Gillade att man fick ALLA bilder. hur ska ni göra ska ni låta han rigga videokamerorna eller låta någon filma eller inte film alls?
  • hjgs
    alfonso skrev 2012-03-05 09:23:47 följande:
    Vi fundrar på att gifa oss till höten. Har två barn och har varit tillsammans många år, så det känns som om att det är dags att slå till! :) Det lutar åt att vi endast ska bjuda våra familjer + de allra närmsta kompisarna, då blir vi ca 30 personer. Vi letar efter hus nu också, så vi har inte tänkt att lägga så mycket pengar på bröllopet. Vad finns det för festlokaler som rymmer ca 30 personer? Mina krav är att det ska vara billigt, man ska få ta med egen mat och alkohol och att det ska finnas kylskåp och porslin.
    vi kommer vara i själevads hembyggdsgård, vi kommer vara 35-40 st. Det blir då så att vi kan sitta i en halvan och ha bar och dans i andra halvan av lokalen. Det finns en kyl och bar i lokalen. i köket finns kyl och frys och allt porslin, och sån där super snabb diskmaskin. Vi får ha egen mat och dryck. kostar 2000 för en helg men de skulle höja till 2500 vet inte om dom har hunnit men bokar man innan höjning så får man det första priset.
  • hjgs
    alfonso skrev 2012-03-05 15:42:47 följande:
    Vi har fundrat på att gifta oss i själevads kyrka, så då ligger ju den hembygdsgården bra till! :) Priset var ju bra dessutom.
    Ja den gör ju det, om du är intresserad så har jag fotat lite där när vi var där i november och kollade. dom hade köpt nya stolar och ska köpa nya bord i år.
  • hjgs
    Millan1984 skrev 2012-03-11 18:30:25 följande:

    Oj vad dagarna har gått. Fullt upp hela veckan.


    Förutom att inbjudningskorten håller på att tillverkas så känns det som om att man har fastnat. Ska fixa med en önskelista den här veckan. men annars är jag lite fast. Drömmer mardrömmar om att man ska gifta sig men ingenting är klart :p Hur går det för er andra??


    haha jag känner igen det, drömmer om massa olika saker som går snett. men tänker att man kanske betar av det då och slipper det på riktigt sen


     


    hur ska inbjudningskorten se ut?


     


    vi skickade iväg hindersprövningen i fredags kändes "på riktigt" då. Sen försöker vi börja spåa på inköps litsa för alkoholen, ska till Tyskland i påsk. väntar på att få hem pyssel till glasmarkörer annars står det rätt still här med. Hur långt innan har ni tänkt träffa fotografen och stämma av?


     

  • hjgs
    alfonso skrev 2012-03-05 22:46:41 följande:
    Jag tar gärna en titt på dina bilder! :)
    har du nån mail så kan jag maila i stället för att bomba tråden
  • hjgs
    Millan1984 skrev 2012-03-11 20:19:10 följande:
    hjgs: tycker jag drömmer mer och mer om sådana drömmar :p måtte det bli augusti snart får min del haha..det är vita kvadratiska kort, som jag klippt ut grönt papper på insidan, skrivit text på datorn och klippt ut och klistrat på den gröna biten. Ska börja med framsidan imorrn, och när det är utskickat tar jag och lägger ut en bild på resultatet Ska nån av er byta efternamn?? Jag ska ta hans efternamn men kan inte bestämma mig om jag dumpar mitt eller behåller det som mellannamn, men hur blir det när man ska skriva på papper? Måste man skriva ut hela namnet (då ena efternamnet skulle bli ett mellannamn)...

    Låter fint, ja lägg gärna ut bild sen.


     


    Det blev så att sambon tog mitt, han släpper sitt helt. Tror att det som är mellannamnet behöver man inte skriva ut men jag är inte helt hundra.


    Vi har gjort en tabbe vi ska ut och resa i augusti och bokade biljetterna i hans nya namn för vi tyckte att det var så mkt tid kvar och att allt skulle hinna ordnas innan dess. Men är väldigt tveksam till att namnbyte och nytt pass hinner bli klart från den 30 juni till 5 aug.

Svar på tråden Öviksbrudar 2012