• Johann­az
    Äldre 25 Jan 17:32
    18629 visningar
    61 svar
    61
    18629

    hur blev ni ihop?

    Jag startade en tråd förut om hur er kille/man friade.
    och det är jätte kul att få höra!

    men en annan rolig sak att få höra är hur ni blev ihop från första början??

    så jag tänkte börja med att berätta min historia först...

    Jag var med min bästa kompis på en "fest" och så ser jag en ursnygg kille. men eftersom att jag är lite svårflörtad så vägrade ja ta kontakt först. låtsades som att jag inte sett honom.
    min plan funkar inte så bra eftersom att när jag står och pratar med min kompis sara, så kommer han emot oss och säger "SARAAAA!!! VAD LÄNGESEN"..... great tänkte jag. men de visar sig att dom är barndomsvänner och deras föräldrar känner varandra mycket väl!

    han bad iaf om mitt nummer. vi smsade väldigt mycket och blev superbra kompisar (då han bor 40 mil ifrån mig) och jag har alltid sagt att "man kan inte bli kär i någon över telefonen, det är som att vara ihop med en telefon".. men ja blev kär

    MSÅÅÅÅ efter ca ett halv år så skulle vi hälsa på några som jag känner som bor i närheten av honom.  då träffades vi, han lagade mat till mig och vi tittade på hans favorit film, vi gick en mysig promenad och de va jätte mysigt! de blev inte ens lite stelt när vi träffades, de va som att vi känt varandra hela livet..

    efter det så kom han och hälsade på mina bästa kompisar som han kände i två veckor och de ena ledde till det andra och nu två år senare sitter vi här! jätte kära och lyckliga:)

    hur gick det till för er?:D 

  • Svar på tråden hur blev ni ihop?
  • Aniara­4
    Äldre 25 Jan 17:42
    #1

    Vi träffades på nätet. Det var inte så märkvärdigt, vi mailade ett tag och fick bra kontakt, så tog vi en fika. Jag kan inte säga att det var kärlek vid första ögonkastet, men det fanns ändå något där som fick mig att vilja träffas igen och se efter ordentligt, och då kom jag på att jag nog gillade honom. Sen fortsatte vi träffas och lära känna varandra, och ju mer jag lärde känna honom desto mer imponerad (och förälskad)  blev jag. Till slut insåg jag att han är helt underbar och jag vill dela resten av mitt liv med honom.

    Ingen särskilt dramatisk historia alltså, men ändå något stort!

  • egglin­a
    Äldre 25 Jan 17:51
    #2

    Hoho ja den svårflörtade varianten kan vara klurig men det blev ju bra där!!! :)

    Själv hade jag en lördagskväll i maj tråkigt så jag loggade in på någon chatt (passagen, om jag inte minns fel :s)
    Några killar var ju bara att avvisa med en gång!!, medan en kille verkade mycket trevligare, pratade om väder och vind. Till slut visade det sig att hans barndomshem fanns i närhet där min morfar boddde. Så vi bodde i samma kommun, hade gått på samma gymnasium(dock inte samtidigt då han är 3 år åldre ;) men han hade nyss flyttat till en annan stad för ett jobb.

    Vi träffades dagen efter för en fika i min stad och tog en mycket lång promenad och pratade om allt och inget. Han skjutsade mig hem och fick en första kyss, mums!  Efter det spenderade jag nästan varje ledig stund hos honom, hade sommarjobb då och åkte direkt efter jobbet vid 16.30, vi gick väl och la oss vid 23.00 ungefär varje gång. Vaknade 4.30 tog bussen 5.30.. Det var tider det,, efter någon månad flyttade han till min stad. När vi vart i hop i 8 månader flyttade vi (officielt) ihop.  Ja det var vår historia det :) När man tänker på det, är det konstigt att vi haft snart 3 år ihop.. Att det gått så fort!! :)

  • Äldre 25 Jan 17:59
    #3

    Min historia är lång och jag vet inte om jag orkar skriva hela (igen) *S*

    Men är ni nyfikna så kan ni ju kolla in på min bröllopshemsida så ser ni hur allt startade...
    medeltids.brollop.com 

  • turbov­ampyri­a
    Äldre 25 Jan 18:01
    #4

    Vi träffades på en fest hos min systers dåvarande kille.

    Det ringde på dörren. När han kom in hörde jag en härlig mörk röst som talade. Direkt han kom in i vardagsrummet låstes våra ögon i varandra. Det kändes som något körde över mig och jag yttrade för min syster, honom ska jag ha.

    Nu kan man tro att det blev kärlek vid första ögonkastet och vi levde lyckliga i alla våra dager, men nej. Första kvällen total iggade han mig. En fest senare stötte han som en galning på mig. JAg blev tokig på honom så ajg snodde numret till honom från min syrras kille.

    Vi började sms och chatta lite och tillsist träffades vi. Han vill dock inte ha ett seriöst förhållande av vissa orsaker. Snacka om att jag blev besviken men jag föreslog KK förhållande. Har ingen aning om när vi blev ihop utan det bara blev så. Nu har det snart gått sju år och vi räknar våran första KK-dag som dagen vi blev ihop.

  • Äldre 25 Jan 18:12
    #5
    Kort version: Följde med en vän ifall han som hon talat med över nätet skulle vara en total galning. Det hela gick ju lite snett ;)

    Lång version: http://niini.blogg.se/2008/march/var-historia.html#
  • missca­t81
    Äldre 25 Jan 18:15
    #6

    Vi träffades också via nätdejting. Han var den första jag gick på dejt med (ok, jag hade en halvdejt innan, en kille som jag bestämde mig för att möta upp ute på krogen, men där behövde jag bara se honom för att känna att detta var inte rätt, så jag räknar det knappt som en dejt).
    I vilket fall, jag och min nuvarande hade pratat rätt intensivt på msn i ett par veckor innan vi bestämde oss för att träffas. Vi käkade sushi, tog en fika och såg en bio. Det kändes pirrig och bra (ni vet, armarna råkar snudda vid varandra i biomörkret och det känns som det går en stöt genom en . Efter dejten sms:ade jag honom och sa att jag gärna ville träffas igen. I efterhand har jag fått veta att han inte trodde att jag ville träffas mer, för att tyckte jag var för snygg för honom! Sötis!
    Jag orkade dock inte vänta en hel vecka till nästa dejt, så jag spontanbjöd honom på middag en söndagkväll hemma hos mig. Vi åt mat, såg en film i soffan och ja, det ena ledde till det andra. Vi såg inte så noga på slutet av filmen om man säger så. Han blev kvar över natten och sen dess var vi ett par, kan man säga!

  • Lindah­l
    Äldre 25 Jan 18:30
    #7

    Vi träffades hos gemensam kompis under flera år, han höll precis på att gå igenom en lite otrevlig skilsmässa...
    Träffades under flera år därefter på olika ställen, alltid med våra respektive...
    Sen sommaren 2005, i juni för att vara exakt då vi båda var singlar drog jag med honom på fest hos min granne med intentionerna att dom två skulle passa mycket bra ihop...jag skulle inte ha någon karl efter det senaste som korsat min väg....
    Behöver inte berätta mer va????

    Nyårsafton 2010 gifte vi oss efter 5 1/2 år tillsammans, vi har oxå fått en liten kille ihop som numer är 3 1/2 år gammal....

  • Mårran
    Äldre 21 Feb 11:31
    #8

    Vi träffades för snart 4 månader sedan på finlandskryssning. Dagen efter när han gått till sin hytt och sina vänner ringde min hyttkamrat till hans hytt och fixade telefonnumret. Lite sms:ande ledde till att jag åkte massor av mil för att hälsa på honom över en helg och sedan blev det som det blev :)

  • Åkerfe­ldt
    Äldre 21 Feb 11:37
    #9

    Vi träffades på en dejtingsida på internet.... pratade i någon vecka innan vi träffades och det sa bara klick. Han flyttade inte ut efter första dejten :)


  • hysch
    Äldre 21 Feb 11:44
    #10

    Vi täffades på krogen, kvällen slutade med att vi skulle byta nummer och han romantiskt sa "jag vill inte ha en massa jidder, jag ringer dig när jag har tid". Han ringde senare den natten och har ringt minst en gång om sagen sedan dess,till och med när jag dejtade någon annan (eftersom han ändå inte var intresserad) och varje dag sedan vi flyttat ihop. 

Svar på tråden hur blev ni ihop?