Inlägg från: misscat81 |Visa alla inlägg
  • misscat81

    hur blev ni ihop?

    Vi träffades också via nätdejting. Han var den första jag gick på dejt med (ok, jag hade en halvdejt innan, en kille som jag bestämde mig för att möta upp ute på krogen, men där behövde jag bara se honom för att känna att detta var inte rätt, så jag räknar det knappt som en dejt).
    I vilket fall, jag och min nuvarande hade pratat rätt intensivt på msn i ett par veckor innan vi bestämde oss för att träffas. Vi käkade sushi, tog en fika och såg en bio. Det kändes pirrig och bra (ni vet, armarna råkar snudda vid varandra i biomörkret och det känns som det går en stöt genom en . Efter dejten sms:ade jag honom och sa att jag gärna ville träffas igen. I efterhand har jag fått veta att han inte trodde att jag ville träffas mer, för att tyckte jag var för snygg för honom! Sötis!
    Jag orkade dock inte vänta en hel vecka till nästa dejt, så jag spontanbjöd honom på middag en söndagkväll hemma hos mig. Vi åt mat, såg en film i soffan och ja, det ena ledde till det andra. Vi såg inte så noga på slutet av filmen om man säger så. Han blev kvar över natten och sen dess var vi ett par, kan man säga!

  • misscat81

    Jag och min kille träffades via en nätdejtingsajt sommaren 2008. Jag hade relativt nyligen avslutat ett långt förhållande och flyttat hem till stockholm igen, börjat nytt jobb osv. Började testa nätdejting, och fastnade direkt för min kille när jag såg bild på honom, kände att han var precis min typ. Vi började prata på msn i ett par veckor, pratade varje dag. Sen bestämde vi att vi skulle träffas, vi såg en bio, käkade sushi och tog sen en fika. Åkte tunnelbanan tillsammans hem och skiljdes sedan åt. Jag skickade ett sms när jag kom hem och tackade för en fin kväll och att jag gärna ville ses igen. Han svarade att det ville han gärna också! Jag har efteråt fått veta att han aldrig trodde jag ville ses igen, och jag frågade då varför. "Du var ju så snygg" var hans svar. Så sött!
    I alla fall bestämde vi en ny dejt en vecka senare, på onsdagen, men redan på söndagen så spontan-bjöd jag hem honom till mig på middag. Vi åt och kollade sedan på film. Vi myste i soffan under filmens gång, och när eftertexterna startade så kunde vi inte hålla oss längre! :) Han blev kvar hela natten...
    Sen dess träffades vi regelbundet, och hösten 2009 flyttade han i till mig, och sommaren 2010 så förlovade vi oss, och köpte dessutom hus som vi nu bor i! Han är underbar!

Svar på tråden hur blev ni ihop?