Inlägg från: Johannaz |Visa alla inlägg
  • Johannaz

    hur blev ni ihop?

    Jag startade en tråd förut om hur er kille/man friade.
    och det är jätte kul att få höra!

    men en annan rolig sak att få höra är hur ni blev ihop från första början??

    så jag tänkte börja med att berätta min historia först...

    Jag var med min bästa kompis på en "fest" och så ser jag en ursnygg kille. men eftersom att jag är lite svårflörtad så vägrade ja ta kontakt först. låtsades som att jag inte sett honom.
    min plan funkar inte så bra eftersom att när jag står och pratar med min kompis sara, så kommer han emot oss och säger "SARAAAA!!! VAD LÄNGESEN"..... great tänkte jag. men de visar sig att dom är barndomsvänner och deras föräldrar känner varandra mycket väl!

    han bad iaf om mitt nummer. vi smsade väldigt mycket och blev superbra kompisar (då han bor 40 mil ifrån mig) och jag har alltid sagt att "man kan inte bli kär i någon över telefonen, det är som att vara ihop med en telefon".. men ja blev kär

    MSÅÅÅÅ efter ca ett halv år så skulle vi hälsa på några som jag känner som bor i närheten av honom.  då träffades vi, han lagade mat till mig och vi tittade på hans favorit film, vi gick en mysig promenad och de va jätte mysigt! de blev inte ens lite stelt när vi träffades, de va som att vi känt varandra hela livet..

    efter det så kom han och hälsade på mina bästa kompisar som han kände i två veckor och de ena ledde till det andra och nu två år senare sitter vi här! jätte kära och lyckliga:)

    hur gick det till för er?:D 

Svar på tråden hur blev ni ihop?