• Tittski

    Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)

    Hej, då det är rätt mycket stress här inne om att planera våran allas stora dag, och ibland behöver man lite perspektiv på det, att allt går inte alltid som man vill, och vad ska man annars göra än skratta åt de? Så tänkte jag att vi kan nog behöva skratta lite. Och för oss som inte är gifta än vad vi kan väntas oss på dagen....

    Så jag undrar, vad gick fel på eran dag? Hände de nått som inte fick hända som du kan skratta åt idag??

    Kan själv berätta när mina föräldrar gifte sig tappa min pappa ringen i kyrkan, och då golvet va lite små spruken i en gammal kyrka och svårt se..så fick han snällt ställa sig ner på alla fyra och leta ring just när dom skulle säga ja *S*

    Själv är jag rädd för att jag kommer börja hicka mitt i vigsel, då jag brukar göra de ofta och gärna när jag är nervös..och börjar jag hicka vet jag att jag kommer börja skratta ihop med tre tärnor..*S*

    Så vad gick fel? Vad kan du skratta åt idag? Va de någon som höll ett kul tal? Fick ni några roliga presenter? Gjorde ni nått roligt extra för gästerna? hände det som verkligen inte fick hända? mm

     

  • Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)
  • Sara 120707

    Vi hade en del underhållande saker som gick fel på vår bröllopsdag


    Vi gifte oss utomhus ute på en hed och vi hade bestämt oss för att markera vigselplatsen med bambukäppar med band på.


    Tanken var att det skulle vara sex korta käppar som formade en liten "altargång" och ett par långa som ramade in själva vigselplatsen, så jag, min tärna och min mamma åkte ut kvällen innan och bankade ner pinnarna och klippte gräset därute. Banden tänkte vi fästa på vigseldagen.


    När vi sedan dagen efter anlände till vigselplatsen(stor öde hed) så hade någon stulit alla våra pinnar


    Vi hade två långa kvar så det fick bli en nödlösning.


    För att alla skulle hitta till vigselplatsen så hade vi fäst ut ballonger vid korsningarna men luften gick ur våra ballonger så brudgummen och marshalken tillbringade en stund med att vara vilse... Även fotografen var tydligen och irrade ett tag.


    Under fotograferingen så hade marshalken ansvar för slöjan(när jag inte hade den på mig) och vid ett tillfälle så stod han och lekte med den och vi skrattade ända tills vinden tog fatt i slöjan och den flög iväg, marshalken fick panik och gjorde värsta hockeydykningen för att undvika att den hamnade i havet


    Annars hade vi en ganska smärtfri bröllopsdag


     


     

  • millan10

    Under vårt bröllop hände faktiskt inga missöden men jag kommer aldrig glömma vår vigesförättares min när han kom hem till oss innan vigseln. Vi hade vårt bröllop i vår egen trädgård och vi höll oss "gömda" för våra gästerna fram tills vigseln. Så när prästen kommer in i huset sitter vi helt coolt i soffan, med fötterna upplagda på bordet och varsitt glas champange i händerna och bara ler! Emellanåt kikade vi ut bakom gardinerna och var nyfikna på alla våra fina gäster som kom...   Prästen sa något om att vi i alla fall inte verkade ha så mycket bröllopsnerver som spökade.  Och det hade vi ju inte, för vad kunde gå fel när vi visste att vi skulle gifta oss med varandra, allt annat kunde ha rasat runtomkring för det var oviktigt den dagen. Att vi skulle säga ja till varandra var det viktigaste och det skulle vi ju göra oavsett vad som hände!  

  • teddy
    millan10 skrev 2012-08-31 10:08:47 följande:
    Under vårt bröllop hände faktiskt inga missöden men jag kommer aldrig glömma vår vigesförättares min när han kom hem till oss innan vigseln. Vi hade vårt bröllop i vår egen trädgård och vi höll oss "gömda" för våra gästerna fram tills vigseln. Så när prästen kommer in i huset sitter vi helt coolt i soffan, med fötterna upplagda på bordet och varsitt glas champange i händerna och bara ler! Emellanåt kikade vi ut bakom gardinerna och var nyfikna på alla våra fina gäster som kom...   Prästen sa något om att vi i alla fall inte verkade ha så mycket bröllopsnerver som spökade.  Och det hade vi ju inte, för vad kunde gå fel när vi visste att vi skulle gifta oss med varandra, allt annat kunde ha rasat runtomkring för det var oviktigt den dagen. Att vi skulle säga ja till varandra var det viktigaste och det skulle vi ju göra oavsett vad som hände!  
    Skrattande
  • mjeanettek

    Jag har tagit dom en gång, och det funkade jättefint! :) Läkaren jag pratade med sa att om man tar dem ofta kan man få en negativ effekt, men de 3 dagars pillren funkade jättebra för mig!


    Zelmah skrev 2011-01-20 18:47:09 följande:
    ja, jag har provat dem vid en resa blödde igenom lite lite ändå och blev inte av den förbannande vätskan i kroppen som kommer vid mens, svullen var jag ändå och de två sista dagarna kom mensen i alla fall.

    Sen är jag så oregelbunden, vet inte exakt vilken dag mensen ska komma och man måste ju börja ta tabletterna några dagar innan den är beräknad och får bara ta dem i 10 dagar eller nåt. min mens kan ju diffa fram o till baka lite hur som helst 4 dagar fram eller bakåt så därför blir det svårt att beräkna. Kanske börjar för sent eller för tidigt med tabletterna. Så jag får nog bara gilla läget om jag får hellweek då.

    Men för vissa fukar de där pillrena super bra! Men kan va god idé att förskjuta mensen några månader i förväg så man vet att det funkar. Om man nu har en exakt cykel vill säga, annars kanske man sjuter den så att den råkar hamna på fel dag iaf.

    Sorry OT, men en lite parentes i skrattet.. Foten i munnen
  • Ellenbell

    Vi skulle vigas kl 14.00 i ett slott söder om Stockholm. När klockan är 15 min över två så har vigselförrättaren fortfarande inte dykt upp eller hört av sig... Jag lyckas efter mycket om och men få tag på hennes mobilnummer och ringer henne (jag är halvt hysterisk då) och säger typ: Hej, detta är bruden och brudgummen som du skulle ha vigt FÖR EN KVART SEN!!! Där står jag i min brudklänning, gästerna börjar fundera på om någon av oss dragit sig ur, varpå vigselförrättaren svarar: Ojdå, var det kl 14, jag trodde det var 16, jag sitter hos grannen och fikar men jag skyndar mig.


    Snacka om att jag var förbannad, en hel timme försenade hon vår vigsel (blir fortfarande så arg när jag tänker på det).


    Men men, vi blev gifta och vigseln var perfekt om än försenad.

  • Green

    Vi hade också lite strul som nog hade fått en och annan gråhårig men jag är rätt så cool så jag skrattade mest.

    Veckan innan ringer jag vigselförättaren för att kolla av att allt är ok. Jag har inte hört av honom innan.
    Han hade fel på allt, namn, adress, tid?? Tur att jag ringde.
    Två dagar senare ringer man från kommunen och frågar efter hindersprövningen mm. Det visar sig att dom tappat bort alla papper jag lämnat in Förvånad Som tur är har dom en supergo receptionist som fixar allt efter att hon satt hela personalstyrkan på att leta genom kommunhuset utan resultat.

    Själva bröllopsdagen: Cool som jag är (eller tidsoptimist) så går jag runt och fixar det sista i trädgården när våra första gäster kommer. Sminkad och friserad men i vanliga kläder och inte dom snyggaste heller.
    Eftersom jag har ett litet barn och en valp så ville jag inte byta om för tidigt för att riskera klet och dräggel. En kvart före borde ju räcka........ jag trodde att mamma skulle kasta ut klänningen genom fönstret!
    Korsettsnörningen var ju näst intill omöjlig att lossa på ett vettigt sätt och sen kunde hon knappt snöra den igen. Jag kunde inte annat än att stå stilla och hoppas att hon fixade det.
    Ingångsmusiken fick vi skippa då det var hotande oväder och vi inte vågade riskera musikanläggningen ute.
    Hela vigseln (som iof inte var så lång) stod jag med lilleskruttens napp gömd i handen.
    Sträcke pga detta fram fel hand när maken skulle trä på mig ringen, den passade dåligt!
    Vigselförättaren var måttligt imponerad av att behöva arbeta på en lördag och var helt oengagerad Obestämd
    Honom lyssnade jag inte på för jag såg en vit och glad svans i mattältet...VALPEN! Fick snabbt kommendera mamma att jaga bort det lilla djuret. Hon fick bara med sig en bit kyckling.
    Champangen trodde jag att mina föräldrar hällde upp när jag klädde pojkarna, mamma trodde att jag gjort det innan. Pappa fick skjuta champangekorkar för glatta livet Skrattande
    Efter efterätten var min pappa så trött att han satt och somnade på trappan. Han insåg att det var direkt olämpligt och gick och la sig i min säng. Mamma väckte honom fem timmar senare när dom skulle åka hem.

    Vi hade världens skönaste och softaste bröllop och alla gästerna var supernöjda Solig

  • moa2012

    vi skulle servera korv med bröd och glass på natten kl 24.00 och detta skulle vi själva ta hand om därav hade ju serveringspersonal och liknande gått hem =)...vi glömde bort det helt och hållet ..då alla var ganska dragna mm..pinsamt värre ,korv med bröd i frysen finns det gott om =)

  • Mmmaria
    Det kan vara mycket smart att provlyssna på sin "wedding singer" innan man står vid altaret.
    Typ jätteviktigt och jättesmart.
    Det hade inte vi gjort...
    Mycket spännande och annorlunda resultat. Gillar du överraskningar så hade du älskat vår sångerska. Bra variation mellan svajjig sång och falska toner. Vi skrattade för mycket för att märka OM hon faktiskt träffade rätt ton någon gång.

    Istället för att kämpa med att hålla tillbaka tårarna fick jag kämpa med mina skrattattacker. Min man gjorde det inte lättare för mig med alla sina skämt om kvalitetssäkring och Idol-auditions.
    Vi kunde bara skratta åt det, men nu efteråt kan jag känna lite sorg över att vår vackra stund inte alls blev som jag hade tänkt mig. Alla gäster har lovordat middagen och festen som blev sååå rolig, men inte en enda har sagt att vigseln var fin (av naturliga skäl).

    Till mingelsången gömde vi mikrofonen väl...
Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)