• millemill

    Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)

    Vi skulle fotograferas utomhus innan vigseln, men som plan B ifall det skulle regna, hade vi festlokalen som fotoplats. Det var bara det att den låg 4 mil bort, det tar ca 30 min att åka (vi bor i "obygden"). :)


    Så klart regnade det på dagen D, så vi åkte till festlokalen för att fotograferas. Det vara bara det att ingen, varken fotografen, vi eller bestman/brudtärnan hade koll på klockan så när jag och maken frågade bestman vad klockan var.


    Klockan 14.00 skulle vigseln starta, vi hade beräknat att vara klara och vid kyrkan senast 13.30, så att vi skulle hinna äta lite innan vigseln. MEN när bestman sa att klockan är 13.15, fick vi bråttom!!


    Vi kastade oss i bilen, maken, bestman, brudtärna, sonen och dottern, med fotografen i släptåg. Vi kom fram till kyrkan 13.55!! Där hade vi fått mat levererat, vi var ashungriga allihopa eftersom vi inte ätit sedan 7.30. När prästen kommer in tycker han att vi är det skönaste brudfölje han hittills träffat, som står och äter fem minuter innan vi ska gå i altargången.


    Han lovar att fördröja lite så vi hinner få i oss lite mat, när vi känner oss klara och börjar säga att vi ska gå ut säger sonen 3 år; "men jag har ju inte ätit färdigt än" Skrattande


    Prästen säger att den här vigseln kommer han verkligen inte att glömma!


     


    Man kan säga att jag hade tunnelseende när jag kom till kyrkan, som tur var släppte det under vigseln! Flört

  • millemill
    teddy skrev 2012-08-30 15:05:41 följande:
    Hahaha, men tänkt va roligt prästen hade åt er i alla fall! ;)
    Ja, en backup-plan för fotograferingen måste vi också fixa, gifter oss i december!

    Ja prästen är världens bästa, cool och avslappnad!


    Såhär i efterhand hade jag nog valt att ta fotograferingen efteråt, så hade man varit lite mer avslappnad! ;)

Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)