• mjeanettek

    Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)

    vi glömde att ställa fram ostbrickan så nu har vi ost de närmsta åren ;)

  • mjeanettek

    Jag har tagit dom en gång, och det funkade jättefint! :) Läkaren jag pratade med sa att om man tar dem ofta kan man få en negativ effekt, men de 3 dagars pillren funkade jättebra för mig!


    Zelmah skrev 2011-01-20 18:47:09 följande:
    ja, jag har provat dem vid en resa blödde igenom lite lite ändå och blev inte av den förbannande vätskan i kroppen som kommer vid mens, svullen var jag ändå och de två sista dagarna kom mensen i alla fall.

    Sen är jag så oregelbunden, vet inte exakt vilken dag mensen ska komma och man måste ju börja ta tabletterna några dagar innan den är beräknad och får bara ta dem i 10 dagar eller nåt. min mens kan ju diffa fram o till baka lite hur som helst 4 dagar fram eller bakåt så därför blir det svårt att beräkna. Kanske börjar för sent eller för tidigt med tabletterna. Så jag får nog bara gilla läget om jag får hellweek då.

    Men för vissa fukar de där pillrena super bra! Men kan va god idé att förskjuta mensen några månader i förväg så man vet att det funkar. Om man nu har en exakt cykel vill säga, annars kanske man sjuter den så att den råkar hamna på fel dag iaf.

    Sorry OT, men en lite parentes i skrattet.. Foten i munnen
Svar på tråden Här skrattar vi åt allt som kan el gått fel den stora dagen =0)