• J och J

    Pysseltråd med tips och idéer

    Någon mer som känner hur det kittlar i fingrarna att få pyssla?!

    Både jag och min blivande är pysselgalna. Vill alltid ha något projekt på gång. Så vi är glada att ha ett bröllop att planera där det då kan pysslas nästan huuur mycket som helst Skrattande Därav blir det mycket pyssel till bröllopet. Inte mest för att spara pengar utan för att det är såååå roligt o representerar oss. 

    Tänkte det kunde vara roligt med en pysseltråd.
    Med tips, idéer, länkar, bilder. 

    Vad ska ni pyssla till bröllopet? 

    Just nu ser det ut så här för oss.
    Save-the-date kort - me tapet o kort på oss o knapp. KLART o skickat
    Inbjudningskorten - samma stil som ovan
    Servettringar - av toapappersrullar me tapet o snöre o knappar
    gåva till gäster - blir en figur i lera
    placeringskort - sitter på gåvan till gäster
    festhäftet - datautskrivet me lite snitsigare framsida, snöre/garn o knappar. 
    örhängen - knappar
    klänning och väst - ska brodera på dessa.
     

    så långt har vi kommit me pyssel vi ska göra

    någon som har tips på pyssel till dukning?
     

  • Svar på tråden Pysseltråd med tips och idéer
  • Tin

    Tack!


    GustavB skrev 2012-11-12 14:44:09 följande:
    Om du skulle ställa dom upp så blir det konstigt med namnlappen, om den ska sitta som på bilden dvs.
    Kör på liggandes :]
  • MarieTherese05
    Tin skrev 2012-11-12 08:02:55 följande:
    Vilken underbar tråd! Vi kommer också pyssla och göra mycket själva inför vårt bröllop i sommar. Nu behöver jag dock er hjälp! Jag är lite av en rookie när det kommer till pyssel (försöker ändra på det nu) Vi vill ha placeringskorten i form a hästskor typ som på bilden nedan. Dock skulle jag vilja att de "står upp" så att det blir lättare att se dem. Är det någon som har några bra ideér eller tycker ni att det är snyggt att de ligger ner som på bilden? Tacksam för all hjälp!


    HejSan! 

    Vi kommer faktiskt osså ha Hästskor... vi har sammlat i hop många & alla våra hästskor är änvända så det vi får göra är att putsa upp dem. Sedan har vi spray målat dem vita, blev riktigt snyggt!

    Vi kommer att ha dem liggande

    Lycka till


     
  • lordoz

    Vill ha mer tips på pyssel... Är det ingen som pysslar nu i höstmörkret??

  • Tin

    Tack! Ser ju riktigt snyggt ut :) Gillar det ruffiga uttrycket av använda hästskor. Vi har påbörjat insamlingen av skor och har fått ihop allt från shetlandsponny till shire storlek på skorna, tror det kan bli riktigt häftigt :) MarieTherese05 skrev 2012-11-13 12:46:34 följande: Tin skrev 2012-11-12 08:02:55 följande: Vilken underbar tråd! Vi kommer också pyssla och göra mycket själva inför vårt bröllop i sommar. Nu behöver jag dock er hjälp! Jag är lite av en rookie när det kommer till pyssel (försöker ändra på det nu) Vi vill ha placeringskorten i form a hästskor typ som på bilden nedan. Dock skulle jag vilja att de "står upp" så att det blir lättare att se dem. Är det någon som har några bra ideér eller tycker ni att det är snyggt att de ligger ner som på bilden? Tacksam för all hjälp! HejSan! Vi kommer faktiskt osså ha Hästskor... vi har sammlat i hop många & alla våra hästskor är änvända så det vi får göra är att putsa upp dem. Sedan har vi spray målat dem vita, blev riktigt snyggt!Vi kommer att ha dem liggande Lycka till  

  • Tin

    Vad knasigt mitt senaste inlägg blev...Det är de 3 första raderna som är "nya" - det andra är en repetition av tidigare inlägg. :)

  • Tin

    Vi har börjat pyssla på våra inbjudningar. Vi håller just nu på att designa den "sagoboks" karta som kommer vara på bakidan av vår inbjudan och se ut ungefär som nedan. Kartan kommer vara över "anläggningen" där vi har bröllopet eftersom det inte finns någon adress till den lada vi kommer ha festen i efter vigseln. Tanken är sedan att inbjudan kommer vikas och förslutas med ett sigill. Vad tycker ni? Det är fortfarande bara på planeringsstadiet och man vet aldrig vad som kommer ändras under arbetets gång :)lordoz skrev 2012-11-27 19:41:30 följande:Vill ha mer tips på pyssel... Är det ingen som pysslar nu i höstmörkret??

  • lordoz
    Tin skrev 2012-11-27 20:39:54 följande:
    men vad är det med mina inlägg. Här kommer bilden iaf :)
    Bilden verkar inte kommit med... :(
  • Millisch

    Nu har jag och min tärna pysslat lite mer, nästan alla festprogram är klara. I alla fall skalen till dem då innehållet får skrivas ut när vi vet vilka gäster som kommer osv. =)

Svar på tråden Pysseltråd med tips och idéer