• martin­a1234
  Äldre 24 Nov 15:03
  9457 visningar
  33 svar
  33
  9457

  kille otrogen igen?( lång text )

  hejsan alla, detta blir mitt första inlägg. kanske ett litet konstigt ämne att ta upp vid första inlägget men tyckte det kanske skulle vara intressent att höra era åsikter. kanske om ni har vart med om något liknande men  fixat förhållandet . eftersom denna kille jag nu kommer att skriva om ser jag som min framtida man!
  för att sammanfatta det hela för att inte göra det så jätte lång inlägg,
  det är så att jag och min kille har vart tillsammans snart 3 år. min kille kommer från en annan stad några mil i från min hemstad. men han flyttade hit för 2 år sedan.
  jag tycker vi har haft ett ganska så bra förhållande. lite kanske för intensivt eftersom killen inte har så många vänner här, inte för att han inte får några vänner , utan han anstränger sig bara inte. så vi är med varandra nästan hela tiden efter jobbet/ skolan förutom om jag ska träffa mina vänner som inte blir allt för ofta. men vi bråkar ibland. men när vi bråkar så bråkar vi om pengar och jag blir väldigt agressiv när jag bråkar. helt galen blir ja. vet inte varför.
  men till det hela. börjar från början


  .
  för ett år sedan så blev min mamma sjuk och dog i canser. redan när hon va sjuk så visste jag att han pratade med tjej "vänner" men jag fick aldrig höra på för han är väldigt privat av sig så man fick aldrig vet av om något va dom prata om mm eftersom  dom aldrig prata när jag va i närheten.


  min kille har alltid haft alla sina lösenord för sig själv .tex till hotmailen/msn samt mobilen.
  någon månad efter mamma dog så känndes något fel. fivk bara en känsla om att det va något mystiskt så efter ett bråk så fivk jag lösenordet till hotmailen, och på hotmailen så fanns det massa mail från hans ex . sådanna där sex mail. typ när ska vi träffas och ha mysigt mm. samt massa bilden från tjejer som skickats som sms men kommit till mailen istället. blev såklart ledsen och besviken eftersom min mamma dog och historiken från tiden då mamma va dödligt sjuk.


  konfronterade han och han sa om sitt ex att det va för att han skulle få en gratis tatuering(för hon är tatuerare) ringde upp henne.  hon sa att han hade pratat om mig. sagt massa saker som att han flyttade hit bara för att jag betala allt ( OCH DET GÖR JA) hyran, datorn, ALLT)
  han sa att hon ljög mm, och ja trodde både på han och hon men orkade inte tänka på det.
  allt blev bra.


  i januari så började han plugga i en annan stad, en yrkesutbildning på 10 månader.
  allt gick bra känndes det som. efter ett tag så känndes det skummt igen. inte att något hände som gjorde mig misstänksam utan bara en känsla på otrohet. lite såsaker kanske förändrades efter några månader han gått i skolan. han köpte massa presenter från en butik, skor mm. inte något som va i min smak för det va i någon rockabilly stil. han började typ andra ställningar i sängen.
  gå på toa extra månger. låter fantigt men . när ja fråga om han träffade någon så började han bråka och kalla mig paranoid mm.
  i juli bjöd jag han på en resa. efter det så såg jag att han hade tagit pengar från mitt konto när han hade vart i skolan. ca 3 tusen. han sa att det va till bensin mm. sedan när min syster skulle ta studenten bad jag honom att hjälpa till med att fixa till festen på morgonen men han sa att han va tvungen att åka till skolan. ok tänkte ja. men några dagar efter så såg jag en bild på telefonen han hade tagit. exakt samma tid som när han skulle hjälpa till men inte kunde. ett ställa ja kände igen. när jag fråga så sa han att han skulle komma försent endå så han åkte och fiska istället. 
   
  några dagar efter 1 september innan min födelsedag så
   tog jag hans telefon. bara för att kolla bilder mm för skoj skull. gick in på hans internet på telefonen. hade aldrig tänkt på det för att jag ha aldrig haft internet på min telefon och inte vetat hur det funkat mm.


  när jag gick in där så kollade ja historik mm. och så gick ja in på hans mail som va inloggad . det va en ny mail som han hade  skapat och använt. har suddigt minne eftersom jag blev så chockad när jag såg va som stod där. massa mail från en tjej som han hade träffat och historiken va från 2-3 månader tillbaka. det stod massa skit som ja knappt kommer ihåg. typ det som jag kommer ihåg
  va: min vackra jessica. jag saknar dig så himlans mycket. vill bara ligga i sängen hela dagen och inte göra något  på hela dagen. som förra veckan. vi ses imorgon kyssar
   mitt hjärta slog i tusen. massa annat va det oxå. jag blev galen. han tog telefonen och ja sa att han skulle ge mig den igen men han vägrade.
  han sa typ hon kan man iaf prata med. du är bara så elak mot mig.


  i förhast så slängde ja ut han och han åkte hem till sin hemstad, ja va så jävla ledsen.  jag tog reda på nummret till henne och bad min syster ringa. bara för att fråga. va faktist inte arj på henne eftersom ja inte visste om att han hade flickvän och det visste hon förstås inte.
  hon berättade att han hade kommit in i butiken där hon jobba jätte mycket och köpt saker och tillslut så hade dom börjat prata. hon ville inte berätta mycket för hon ville inte förstöra något. hon sa att dom hade pussats men hon vägrade säga något annat.  min pojkvän hade mitt och hundens namn tatuerad på handen så jag frågade hon hade sätt det och då sa hon att han hade förklarat att det va  hans kusin som han betraktade som en SYSTER. dom hade träffats i 2-3 månader intensivt varje dag. inget mer fick ja ur henne för att hon inte ville förstöra något.
  jag frågade varför hon aldrig har ringt honom och då sa hon att han inte hade någon telefon.
  och såklart så ha han ju det.
   efter en helg så kom han tillbax och vi prata . det enda men fick ur han va att hon betyder inget. hon blev kär i mig men jag skulle sluta träffa henne efter det och att dom aldrig hade gjort något .
  när jag frågade varför han träffade en annan så fick ja svaret: jag vet inte, jag är dum i huvudet. ville se mailen igen med alla meddelanderna men han säger att han raderat allt och han inte har lösenordet till mailen. efter ett tag blev det bra eftersom ja ville vara snäll så han kunde fortsätta skolan men nej. veckan efter så blev han utkickad från skolan för att han hade vart borta för mycket. Hmm hur kan det komma sig?  iaf  för några veckor sedan så hade han mig, sin mamma och en kille på sina favoriter i telefonen. när jag kollade upp nr på killen så va det istället en tjej. från hans hemstad. frågade han och han sa att det hade råkat blivit så bara. villket sammanträffande tänkte ja. det råååååkade bara bli så. okey dom kanske är kompisar och det är okej men endå. då behöver man inte gömma det. och jag vet att hon har pojkvän. någon vecka senare så va det ett till tjejnr i telefonen från hans hemstad. vet att dom pratar på msn ibland. okej ennu en gång.
  nu känns det igen som att det är något skumt på gång, har bara en känsla. nu jobbar han i en stad någon mil utanför våran kommun. han har börjat gå på "toa" extra många ggr. får knappt röra hans telefon. han raderar internet historiken och när jag frågar varför han gör det så säger han att han planerar något till nyår till oss som jag inte får se. okey men jag tror inte att kollar på det exakt varje dag i 2 månader. han ringer bara en snabbis på rasterna. han brukade alltid ringa långa samtal. ibland så kan han vara jättekärleksfull när han kommer hem. då frågar jag han typ. va har du gjort nu typ. men som sagt det är inte ofta.
  jag vet att han älskar mig. men va fan är det frågan om i hans huvud?
  han planerar för framtiden mm med hus och allt men det har han gjort hela tiden, under hela tiden vi har vart tillsammans.
  som sagt, de som jag har skrivit om är kanske bara några av massa ggr han har vart otrogen.
  är jag bara paranoid nu eller ska jag tro på min magkänsla?
  va tror ni?
  måste förklara att jag inte är kanske perfekta flickvännen, har kanske mycket fel och brister med mitt humör ibland men det enda vi bråkar om är att han ska hjälpa till här hemma både med städning och pengar. men det gör han inte! men det kan nog inte vara en anledning för att han är otrogen.
   
  sorry för den långa texten.

 • Svar på tråden kille otrogen igen?( lång text )
 • JustMe­AndMyL­ove
  Äldre 25 Nov 08:13
  #21

  Jag var otrogegn en gång mot nån jag älskar. Min tjej kom på mig när hon läste ett korkat sms jag skickat till den jag varit med. Det var fruktansvärt. Ångesten när jag insåg att jag gjort henne så illa var total.


  Jag lärde mig av mitt misstag. Jag accepterade att hon var arg, att vi gjorde slut och jag försökte vara ärlig och svara på alla hennes frågor trots att det gjorde ont. Att vara otrogen är fruktansvärt, det är helt enkelt något jag aldrig kommer göra ont. Inget sex i världen är värt att såra någon man älskar.


  Att göra det IGEN mot samma person som din kille har ser jag som snäppet värre. Saker händer, vist. Man gör dumma saker, man ångrar sig. Men sättet han behandlar dig på tyder ju på att han inte ens känner nån skam? 


  Att han dessutom tar pengar, att du försörjer honom tycker jag tyder på att ert förhållande kanske inte är så jämnställt och possitivt.


   Jag har varit ihop med en kille (jag är tjej) som var otrogen på det mest sjuka sättet jag kan tänka mig. Men av någon anledning stannade jag kvar länge. Det krossade mig totalt. Självkänslan jag hade innan var som bortblåst. Jag var ett vrak när jag tillslut fick nog och gjorde slut.


  Om jag suttit i din sits hade jag gjort slut. Kärlek ska inte vara på det sätt du beskriver i ditt inlägg. 


  Hoppas du kan ta dig ur det här förhållandet och jobba på att må bra själv! Och längre fram träffa någon som förtjänar dig.


   


   

 • liiine­89
  Äldre 25 Nov 11:11
  #22

  Dissa den killen direkt. Han verkar vara en riktig tönt och du förtjänar bättre!!!! Han verkar inte ens vara sriös, vad ser du i honom? När jag läser texten du skrivit så blir jag nästan sur på dig, att du bara förlåter han och låter dig bli sårad om o om igen. Han är ju inget att ha...

 • Stora damen
  Äldre 25 Nov 12:06
  #23

  Vad är det för trygghet han ger dig??


  Du säger också att du VET att han älskar dig. Hur vet du det? På vilket sätt har han visat det?

 • Elvism­or
  Äldre 25 Nov 22:41
  #24

  Hej!


  Jag har inte läst de andra svaren i tråden, men jag tänker så här:


  Inte ens när du förlorat din mamma och var som mest sårbar hade han respekt nog för dig att hålla sig borta från andra. Han har svikit dig en gång och det kan man ju bara beklaga. Men nu känner du igen alla tecken som du redan varit med om en gång och du har säkert rätt, att han träffar andra. Du måste bestämma hur du vill leva och hur du vill bli behandlad. DU är värd mer. DU är värd någon som respekterar dig och som du kan lita på. Vill du verkligen bygga ett liv med en man som undanhåller saker från dig, som ljuger och utnyttjar dig?? Du behöver nog lite tid för dig själv och tänka igenom hur du vill ha din framtid. Jag var kvar i ett dåligt förhållande två år för länge för jag var rädd att bli ensam. Det är inte konstigt om du känner så. Men vad härligt det var för mig när jag väl tog steget och flyttade, jag var äntligen fri. Lycka till!

 • Myjoy
  Äldre 26 Nov 06:33
  #25

  Det du blir utsatt för är inget mindre än psykisk misshandel som bryter ner dig o gör dig svagare för varje dag som går.

  Jag vet. Jag har oxå varit där. Jag hade inte tur, jag va gift och hade barn med honom. Jag stannade i 7 år. Men när jag började tycka att det va bättre att hoppa framför tåget va jag tvungen att ta mig ut.

  Det tog mig 2 år att komma på fötter o komma tillbaka till arbetslivet. Så långt nere va jag. Mediciner och terapi. En helvetes kamp jag inte önskar att någon ska hamna i.

  Snälla ta dig ut ur det innan det går för långt.

 • Agnes A
  Äldre 26 Nov 09:37
  #26

  Vad får du utav detta, utav honom?

  Vad jag kan se tar han bara, han utnyttjar dig ekonomiskt, han utnyttjar dig i övrigt, han kan inte ens i de tillfällen när du är som mest sårbar bemöda sig med att ta hand om dig och att hjälpa dig och på detta är han otrogen!
  Är det så du vill leva ditt liv, är det så du ser din drömman? Är detta den far du vill att dina barn ska växa upp med och lära sig utav?

  Snälla, för dig egen skull, gör dig av med skiten! Du förtjänar så mycket bättre, och tro mig - det mesta är bättre än en sådan man som din kille!

  Jag har tagit mig ur ett sådant förhållande, det var svårt och det var en jäkla kamp, men jag kom ut hundra gånger starkare och vet att jag klarar och överlever allt, och sist men definitivt inte minst - jag stötte på mitt livs kärlek, en man som verkligen är drömmannen därefter.

  Snälla - sparka ut skitstövlen!

 • MrsT20­11
  Äldre 26 Nov 10:42
  #27

  Det som är så hemskt i det här är att du slår på dig själv och tycker att "jag är ju ändå en kass flickvän". Du är inte alls en kass flickvän, du är en fantastiskt tålmodig människa som har stått ut med denna hemska kille alldeles för länge! Du måste jobba med din självkänsla, och verkligen inse att du är värd någon som är mycket, mycket bättre. Du förtjänar all kärlek och respekt i världen, eftersom han inte inser det är det hans problem och då ska han inte finnas i ditt liv.

  Man behandlar inte sin tjej så som han gör, det är inte normalt. Jag har haft åtta olika pojkvänner i mitt liv och det var bara en enda kille som betedde sig så. (Detta var på gymnasiet) Det höll i fyra månader och jag stack så fort jag fick veta vad han höll på med.

  Min fästman skulle aldrig ens drömma om att bete sig på det sättet, inte ens om vi var inne i en riktigt djup svacka. Vilket jävla sätt att skicka sexmeddelanden när din mamma är döende!

  Livet är för kort för sånt här, du kommer må mycket bättre på egen hand. När du hunnit "landa" och fått koncentrera dig på dina relationer med vänner o familj ett tag kommer du vara redo för en ny och oändligt mycket bättre relation, var så säker! Livet tar inte slut för att man blir singel, det är nyttigt och faktiskt ganska skönt att bara tänka på sig själv ett tag.

 • JustMe­AndMyL­ove
  Äldre 26 Nov 19:21
  #28
  Myjoy skrev 2010-11-26 06:33:30 följande:
  Det du blir utsatt för är inget mindre än psykisk misshandel som bryter ner dig o gör dig svagare för varje dag som går.Jag vet. Jag har oxå varit där. Jag hade inte tur, jag va gift och hade barn med honom. Jag stannade i 7 år. Men när jag började tycka att det va bättre att hoppa framför tåget va jag tvungen att ta mig ut.Det tog mig 2 år att komma på fötter o komma tillbaka till arbetslivet. Så långt nere va jag. Mediciner och terapi. En helvetes kamp jag inte önskar att någon ska hamna i.Snälla ta dig ut ur det innan det går för långt.

   


  Jag önskade nästan att psykisk misshandel gav blåmärken. För när man står och ska ta sig från ett sånt förhållande har man inget att luta sig mot. Män (och förstås kvinnor) som beter sig så här mot sin partner är ofta väldigt manipulativa och när man står och försöker övertyga sig själv om att man måste därifrån så kan det plötsligt kännas så "litet" att "bara" ha blivit sårad, kränkt och nedvärderad. Det där han/hon gjorde eller sa som gjorde så himla ont blir plötsligt bara löjligt.

  Jag lyckades ta mig ur ett förhållande för folk i min närhet, faktiskt en total främling, ruskade om mig ordentligt. Det var min pojkväns chef som reagerade och blev helt rasande. Nu i efterhand känner jag mig så jävla dum. Man accepterar så mycket skit när man tror man är kär. Jag var i själva verket beroende. Av bekräftelsen och tryggheten han gav mig. Hur han kunde inge de känslorna samtidigt som han fick mig att känna mig helt värdelös, dålig som människa och utan något värde är för mig ett mysterium än idag.


   


  Som MyJoy säger blir konsekvenserna större än man tror. Att bygga upp ett självförtroende är nog det svåraste du kan göra. Så ju snabbare man vågar ställa krav och inse att man är värd respekt, kärlek och lojalitet, ju snabbare inser man vilka förhållanden som är fel och ta sig därifrån. 


  Jag tycker du ska vända dig till dig själv och fråga dig hur du egentligen mår med honom. Och utgå från det.

 • Hammer­man
  Äldre 26 Nov 20:53
  #29
  JustMeAndMyLove skrev 2010-11-26 19:21:04 följande:
   Hur han kunde inge de känslorna samtidigt som han fick mig att känna mig helt värdelös, dålig som människa och utan något värde är för mig ett mysterium än idag.
  Du älskade inte honom, du var förälskad i din egen föreställning om vad han kunde ha varit. När verkligheten inte stämde överens med din bild av honom vägrade du tro på den och kämpade emot med dig själv som insats. 
 • JustMe­AndMyL­ove
  Äldre 26 Nov 21:04
  #30
  Hammerman skrev 2010-11-26 20:53:36 följande:
  Du älskade inte honom, du var förälskad i din egen föreställning om vad han kunde ha varit. När verkligheten inte stämde överens med din bild av honom vägrade du tro på den och kämpade emot med dig själv som insats. 
  Absolut. Jag är ju lesbisk också. Vilket jag visste när jag gick in i ett förhållande med honom. Han var en del av en dröm om mig själv också. Att vara som alla andra, slippa frågeställningar och misstro. Egentligen var han bara en del av det liv jag bestämde mig för att leva, vare sig det var sant eller inte. Sånt håller inte i längden.
 • In HocSig­noVinc­es
  Äldre 11 Dec 11:25
  #31

  LÄMNA!!!!! fy faan ett sånt svin du är med..... Nej gumman, han älskar inte dig, förlåt, men så är det.... han kommer aldrig att vara dig trogen, han kör över dig fullständigt och det kommer han fortsätta göra så länge du tillåter det, han utgår ifrån att du alltid kommer ta tillbaks honom,vilket du hittills gjort också... åååhhhh jag blir så förbannad på såna här SVIN!!!!!!!! du kommer ladrig bli lycklig med den här idioten, han kommer bara orsaka dig smärta och lidande, du kommer aldrig någonsin kunna k'änna dig HELT säker på honom och ert förhållande, utan tillit finns INGENTING.... kommer du kunna leva med misstron, att varje gång när han telefon piper fundera om det VERKLIGEN var hans mamma eller kompis som messade som han säger, eller är det nån annan...? Nånting är uppenbart fel när du måste gå igenom hans mail, telefon osv, och att du dessutom varje gång hittat massa skit som du ju misstänkt, bevisar det bara.... jag vet att det kan vara skitsvårt, att avsluta ett förhållande är nästan svårarae och jobbigare än själva anledningen till varför man gör det, vad det än gäller.... du är värd nånting mer, du förtjänar inte detta, hur illa du än kan bete dig ibland, rättfärdigar det inte att någon ska få göra så här mot dig!! Se ditt egenvärde, och inse att han är inte rätt för dig, han är nog inte rätt för någon, och inse att du kan ha det såå mycket bättre, det finns nån som kan älskar dig för den du är,hur illa man än beter sig ibland, och det finns någon som kommer behandla dig som förtjänar att bli behandlad, med respekt och kärlek!!
  om du tror att det är DITT fel på nåt vis att han beter sig som ett svin så kan du inte ha mer fel, ingen är perfekt, man har alla sina mindre härliga sidor, men det gör det inte rätt att vara otrogen!! så här tänkjer jag:
  "If you can´t handle me when I´m at my worst, you don´t deserve when I´m at my best!" och så är det! LÄMNA!!!

 • jompen
  Äldre 11 Dec 13:10
  #32

  Jag tycker att bara en sån sak som att du känner att du vill och måste kolla hans telefon och internethistorik är ett tydligt tecken i sig självt: du litar inte på honom... Inte alls! Och man blir tokig av att hela tiden gå runt och vara misstänksam. Du skriver ju själv att du inte mår bra av detta.

  Jag hoppas att du ser detta som ett steg i rätt riktning, att du sätter ord på det du känner och ser att du får stöttning - även om det är av ett gäng bridezillas som du inte känner :P Säger som ALLA andra som svarat på din tråd: SLÄNG UT HONOM!!!!!!! Du förtjänar någon som älskar dig - och bara dig - någon som du känner dig så pass trygg med att du inte känner att du behöver kolla hela tiden.

  Stå på dig och lycka till!

 • MrsT20­11
  Äldre 11 Dec 15:49
  #33

  Eftersom ditt enda argument att behålla honom är att slippa vara ensam så måste jag bara peka på hur mycket bättre du kommer må även om du känner dig helt ensam. Det är fan så mycket bättre att känna sig ensam än att känna sig kränkt, dessutom vet du ju hur grovt han kränker dig! Håller även med senaste inlägget att bara det faktum att du lägger enormt mycket tid på att kolla hans telefon och dator visar att du kommer att må mycket bättre UTAN honom!! 

Svar på tråden kille otrogen igen?( lång text )