• martin­a1234
  Äldre 24 Nov 15:03
  9454 visningar
  33 svar
  33
  9454

  kille otrogen igen?( lång text )

  hejsan alla, detta blir mitt första inlägg. kanske ett litet konstigt ämne att ta upp vid första inlägget men tyckte det kanske skulle vara intressent att höra era åsikter. kanske om ni har vart med om något liknande men  fixat förhållandet . eftersom denna kille jag nu kommer att skriva om ser jag som min framtida man!
  för att sammanfatta det hela för att inte göra det så jätte lång inlägg,
  det är så att jag och min kille har vart tillsammans snart 3 år. min kille kommer från en annan stad några mil i från min hemstad. men han flyttade hit för 2 år sedan.
  jag tycker vi har haft ett ganska så bra förhållande. lite kanske för intensivt eftersom killen inte har så många vänner här, inte för att han inte får några vänner , utan han anstränger sig bara inte. så vi är med varandra nästan hela tiden efter jobbet/ skolan förutom om jag ska träffa mina vänner som inte blir allt för ofta. men vi bråkar ibland. men när vi bråkar så bråkar vi om pengar och jag blir väldigt agressiv när jag bråkar. helt galen blir ja. vet inte varför.
  men till det hela. börjar från början


  .
  för ett år sedan så blev min mamma sjuk och dog i canser. redan när hon va sjuk så visste jag att han pratade med tjej "vänner" men jag fick aldrig höra på för han är väldigt privat av sig så man fick aldrig vet av om något va dom prata om mm eftersom  dom aldrig prata när jag va i närheten.


  min kille har alltid haft alla sina lösenord för sig själv .tex till hotmailen/msn samt mobilen.
  någon månad efter mamma dog så känndes något fel. fivk bara en känsla om att det va något mystiskt så efter ett bråk så fivk jag lösenordet till hotmailen, och på hotmailen så fanns det massa mail från hans ex . sådanna där sex mail. typ när ska vi träffas och ha mysigt mm. samt massa bilden från tjejer som skickats som sms men kommit till mailen istället. blev såklart ledsen och besviken eftersom min mamma dog och historiken från tiden då mamma va dödligt sjuk.


  konfronterade han och han sa om sitt ex att det va för att han skulle få en gratis tatuering(för hon är tatuerare) ringde upp henne.  hon sa att han hade pratat om mig. sagt massa saker som att han flyttade hit bara för att jag betala allt ( OCH DET GÖR JA) hyran, datorn, ALLT)
  han sa att hon ljög mm, och ja trodde både på han och hon men orkade inte tänka på det.
  allt blev bra.


  i januari så började han plugga i en annan stad, en yrkesutbildning på 10 månader.
  allt gick bra känndes det som. efter ett tag så känndes det skummt igen. inte att något hände som gjorde mig misstänksam utan bara en känsla på otrohet. lite såsaker kanske förändrades efter några månader han gått i skolan. han köpte massa presenter från en butik, skor mm. inte något som va i min smak för det va i någon rockabilly stil. han började typ andra ställningar i sängen.
  gå på toa extra månger. låter fantigt men . när ja fråga om han träffade någon så började han bråka och kalla mig paranoid mm.
  i juli bjöd jag han på en resa. efter det så såg jag att han hade tagit pengar från mitt konto när han hade vart i skolan. ca 3 tusen. han sa att det va till bensin mm. sedan när min syster skulle ta studenten bad jag honom att hjälpa till med att fixa till festen på morgonen men han sa att han va tvungen att åka till skolan. ok tänkte ja. men några dagar efter så såg jag en bild på telefonen han hade tagit. exakt samma tid som när han skulle hjälpa till men inte kunde. ett ställa ja kände igen. när jag fråga så sa han att han skulle komma försent endå så han åkte och fiska istället. 
   
  några dagar efter 1 september innan min födelsedag så
   tog jag hans telefon. bara för att kolla bilder mm för skoj skull. gick in på hans internet på telefonen. hade aldrig tänkt på det för att jag ha aldrig haft internet på min telefon och inte vetat hur det funkat mm.


  när jag gick in där så kollade ja historik mm. och så gick ja in på hans mail som va inloggad . det va en ny mail som han hade  skapat och använt. har suddigt minne eftersom jag blev så chockad när jag såg va som stod där. massa mail från en tjej som han hade träffat och historiken va från 2-3 månader tillbaka. det stod massa skit som ja knappt kommer ihåg. typ det som jag kommer ihåg
  va: min vackra jessica. jag saknar dig så himlans mycket. vill bara ligga i sängen hela dagen och inte göra något  på hela dagen. som förra veckan. vi ses imorgon kyssar
   mitt hjärta slog i tusen. massa annat va det oxå. jag blev galen. han tog telefonen och ja sa att han skulle ge mig den igen men han vägrade.
  han sa typ hon kan man iaf prata med. du är bara så elak mot mig.


  i förhast så slängde ja ut han och han åkte hem till sin hemstad, ja va så jävla ledsen.  jag tog reda på nummret till henne och bad min syster ringa. bara för att fråga. va faktist inte arj på henne eftersom ja inte visste om att han hade flickvän och det visste hon förstås inte.
  hon berättade att han hade kommit in i butiken där hon jobba jätte mycket och köpt saker och tillslut så hade dom börjat prata. hon ville inte berätta mycket för hon ville inte förstöra något. hon sa att dom hade pussats men hon vägrade säga något annat.  min pojkvän hade mitt och hundens namn tatuerad på handen så jag frågade hon hade sätt det och då sa hon att han hade förklarat att det va  hans kusin som han betraktade som en SYSTER. dom hade träffats i 2-3 månader intensivt varje dag. inget mer fick ja ur henne för att hon inte ville förstöra något.
  jag frågade varför hon aldrig har ringt honom och då sa hon att han inte hade någon telefon.
  och såklart så ha han ju det.
   efter en helg så kom han tillbax och vi prata . det enda men fick ur han va att hon betyder inget. hon blev kär i mig men jag skulle sluta träffa henne efter det och att dom aldrig hade gjort något .
  när jag frågade varför han träffade en annan så fick ja svaret: jag vet inte, jag är dum i huvudet. ville se mailen igen med alla meddelanderna men han säger att han raderat allt och han inte har lösenordet till mailen. efter ett tag blev det bra eftersom ja ville vara snäll så han kunde fortsätta skolan men nej. veckan efter så blev han utkickad från skolan för att han hade vart borta för mycket. Hmm hur kan det komma sig?  iaf  för några veckor sedan så hade han mig, sin mamma och en kille på sina favoriter i telefonen. när jag kollade upp nr på killen så va det istället en tjej. från hans hemstad. frågade han och han sa att det hade råkat blivit så bara. villket sammanträffande tänkte ja. det råååååkade bara bli så. okey dom kanske är kompisar och det är okej men endå. då behöver man inte gömma det. och jag vet att hon har pojkvän. någon vecka senare så va det ett till tjejnr i telefonen från hans hemstad. vet att dom pratar på msn ibland. okej ennu en gång.
  nu känns det igen som att det är något skumt på gång, har bara en känsla. nu jobbar han i en stad någon mil utanför våran kommun. han har börjat gå på "toa" extra många ggr. får knappt röra hans telefon. han raderar internet historiken och när jag frågar varför han gör det så säger han att han planerar något till nyår till oss som jag inte får se. okey men jag tror inte att kollar på det exakt varje dag i 2 månader. han ringer bara en snabbis på rasterna. han brukade alltid ringa långa samtal. ibland så kan han vara jättekärleksfull när han kommer hem. då frågar jag han typ. va har du gjort nu typ. men som sagt det är inte ofta.
  jag vet att han älskar mig. men va fan är det frågan om i hans huvud?
  han planerar för framtiden mm med hus och allt men det har han gjort hela tiden, under hela tiden vi har vart tillsammans.
  som sagt, de som jag har skrivit om är kanske bara några av massa ggr han har vart otrogen.
  är jag bara paranoid nu eller ska jag tro på min magkänsla?
  va tror ni?
  måste förklara att jag inte är kanske perfekta flickvännen, har kanske mycket fel och brister med mitt humör ibland men det enda vi bråkar om är att han ska hjälpa till här hemma både med städning och pengar. men det gör han inte! men det kan nog inte vara en anledning för att han är otrogen.
   
  sorry för den långa texten.

 • Svar på tråden kille otrogen igen?( lång text )
 • finafi­a
  Äldre 24 Nov 16:39
  #11

  Att männsikor är otrogna eller söker efter nya saker är den eviga nyfikenheten hos oss... Det är dock ingen ursäkt för ett sådant beteende... Man hamnar i olika situationer och gör våra val som imellanåt kanske inte är så lyckade. Vi sårar varandra genom våra val av uttalande och handlingar. ibland kan man pressas så pass långt så man gör saker bara för att få känna sig speciell.

  Men du måste ta makten tillbaka i ditt liv o vara huvudrollsinhavaren av ditt egna liv. Alla andra är bipersoner i olika kattegorier... De som står dig närmst är förstås de som betyder mest för dig, men du får inte glömma att vissa männsikor finns för att vi ska öva oss på dem för att vi ska kunna bli starkare och kunna hantera liknande situationer. Du verkar inte vara den svartsjuka tjejen, utan snarare ser det bästa hos din kille...

  Jag kan aldrig föreställa mig hur det skulle kännas att förlora mina föräldrar o hur du mår, men glöm inte att dina föräldrar skulle säkerligen inte vilja att du mådde dåligt o att du levde med en person som inte gör dig lycklig.
  Din kille verkar vara osäker på vad han vill med sitt liv, trots att han försöker bevisa motsatsen och visst kan det vara så att han verkligen vill försöka ställa allt till rätta, men är han verkligen ärlig mot dig och framförallt mot sig själv?!

  Allt har sin tid...men ett beslut är juh det som är det första steget för att överhuvudtaget kunna ta det steget...

 • Amor in aetern­um
  Äldre 24 Nov 17:53
  #12

  Du är verkligen värd någon bättre. Får jag bara fråga varför stannar du kvar? Jag har varit med om en liknande sak när jag var yngre men jag blev totalt ursinnig och gjorde hans liv till ett rent ******* ja precis


  Du ska hitta en kille som verkligen bryr sig om dig.

 • Catlif­e
  Äldre 24 Nov 18:59
  #13

  Den magkänslan du talar om, vet jag precis vad den vill säga. Var i ett förhållade tidigare där jag ständigt gick runt med den känslan. Fanns inget att ta på direkt, men på något sätt visste jag att det pågick något skumt. Och naturligtvis hade jag rätt, precis som du har. Jag vet att det inte är precis det du vill höra, men lyssna på din känsla! Jag förstår att du har blivit beroende av honom och jag förstår hela tanken bakom varför du vill stanna, det är inte alls konstigt, men den man ska leva tillsammans med måste man kunna lita på! Ärlighet är själva grunden i ett förhållande, tycker jag. Att bygga någonting med honom kommer troligen att göra dig besviken så många gånger, är det värt det? Förlåt att jag är så brutalt ärlig med vad jag tycker, det är självklart du som måste ta ställning, men du säger själv här att när hoppet är slut kommer förhållandet också att vara det. Inte om, utan när. Tänk på dig själv och avsluta det hela med din egen värdighet i behåll innan han sårar dig igen!

 • Piiiip
  Äldre 24 Nov 19:45
  #14

  Han säger att han ska plugga istället för att hjälpa dig, men drar och fiskar istället och berättar bara om det när du avslöjar honom?

  Han har bedragit dig minst två gånger med två olika tjejer?

  Du förtjänar någt bättre. Gå vidare för din egen skull.

 • turbov­ampyri­a
  Äldre 24 Nov 21:13
  #15

  Jag var själv i ett förhållande med en kille som var otrogen mot mig. Jag förlät honom första gången och det var ända gången jag fick reda på att han var otrogen. Den gången fick jag den speciella magkänslan. Fick den flera gånger under förhållandet men ignorade den eftersom jag hade så himla mycket annat som pågick i mitt liv. Jag intalade mig att jag behövde honom, älskade honom och att jag var lycklig. Han var också en sådan person som levde helt och fullt på mig. På den tiden levde jag också på socialbidrag, så det blev väldigt svårt att få ekonimin att gå ihop. Vi var tillsammans i 2 ½år. När det tog slut kände jag mitt lättad. Jag var äntligen fri från en tung börda jag gått och burit på och den bördan var han.

  Jag kan inte säga vad du ska göra. Det bästa vore att släppa honom. Du skadar bara dig själv när han gör som han gör. Problemet kan också vara att du kommer tillbaka till honom när han varit otrogen. Detta kan leda till att han tror att han kan göra som han vill eftersom du ändå förlåter honom. Vill du behålla honom? Ställ krav på honom. Få honom att förstå att i fall han gör så igen åker han ut. Dtå fast vid detta också. Ger du honom för många chanser blir bara du lidande.

 • Aleta
  Äldre 24 Nov 22:45
  #16

  Du behöver lära dig att älska dig själv. Om inte du tycker om dig själv så kommer du att ha svårt att hitta en man som gör det.
  Sluta att straffa dig själv genom att vara i ett destruktivt förhållande. Vad har du egentligen gjort som får dig att tro att du förtjänar att behandlas så? Ingenting, eller hur?

 • Sammet
  Äldre 24 Nov 23:08
  #17

  Det skär sig i hjärtat att höra hur du mått hela tiden! och jag e glad att du skriver ut ialla fall. Kanske kan alla råden här stärka din inställning att din instinkt om killen ändå är rätt 


  Du vet att han utnyttjar dina pengar och boende, du vet att han inte kommunicerar med dig och gömmer saker för dig (spelar ingen roll vad e egentligen/ni delar inget), du vet att han flörtar med andra, du vet att han skolkar och inte gör nåt för sig själv, du vet att framtid/hus/barn ska ha en stark plattform att stå på, du vet att de pelare ni står på lutar, du får ingen äkta kärlek! 


  Du måste erkänna det för dig själv och väga lita på att de varningsignaler du får är sanna. 


  Du har ju din syster att prata med. Du har väl vänner att prata med. Du har ju inte honom att prata med. Han får dig inte att må bra, han sviker dig när du behöver honom, är det trygghet?hans" trygghet" är destruktiv. 


  Bryt dina vanor! Våga ta ett steg vidare! 


  Det gör ont att sluta ett förhållande, men du kommer tacka dig själv resten av livet. 


  Det finns alternativ i ditt liv. Gör det som är rätt för dig själv och du blir en förebild även för honom: Du tar ett steg framåt, klara dig ekonomisk, engagerar dig socialt, och lever hälsosammare liv.  JUST DO IT!!!! 

 • Äldre 24 Nov 23:27
  #18

  SLÄNG UT SKITSTÖVELN!!!!!!!!!!!!!!!! Gå med huvudet högt och finn dig en RIKTIG karln som behandlar dig med respekt  och kärlek!!!

 • Myjoy
  Äldre 25 Nov 07:02
  #19

  Förlåt!

  Jag säger det i förebyggande syfte för jag vet att detta kommer svida.

  Första gången är man ett offer.
  Andra gången ber man om det.

  Jag tror på att ge människor en andra chans så visst om något händer en gång så kan man ta det. Men upprepade gånger med olika tjejer? Han kommer inte ändra sig.

  Han stannar med dig för att du tar hand om honom. Inte för att han älskar dig.
  Han är bekväm av sig, får allt serverat.
  I hans ögon kunde han lika gärna bo med sin syster och vara singel.

  Snälla söta. Man bedrar inte den man älskar!

 • mittid
  Äldre 25 Nov 07:22
  #20

  När du lever i ett förhållande som är destruktivt:

  Typ: Han tar inget ansvar för er relation, han ljuger, är otrogen, utnyttjar dig ekonomiskt och känslomässigt, stjäl dina pengar, bryr sig inte om dig/ditt liv, är inte närvarande och tar inte ansvar över hemmet... Han lägger sin energi på annan "adress"... osv....

  då bryts du ner mentalt... Din självbild är redan dålig och blir sämre och sämre...
  Du tror redan nu att du behöver honom... det gör du inte.... du skriver att du älskar honom.... Jag tror att du har en bild av kärlek till en person så som han skulle vara om han älskade Dig! Du kanske känner att du inte klarar dig utan honom... men problemet är att du inte klarar av ditt liv om du lever med honom för du utplånas som person av att han behandlar Dig som SKIT!

  Sök hjälp i någon form av samtal med kurator... du behöver bli stärkt och hitta riktning i ditt liv. Som någon ovan skriver... Du behöver lära dig att älska  dig själv! 

Svar på tråden kille otrogen igen?( lång text )