• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    INgen här idag?

    Har precis talat m extrapappa I och kl 13 får han besked om han skall ballongvidgas el by pass-opereras. Han har förträngning i nårgra kärl. Känns inget bra alls.

  • Soldemor

    Hej!

    Idag är det ingen hit att köra bil! Tack och lov för att maken ville köra, eftersom jag har begravning idag. Sedan tror jag att vi åker hem.

    Sodes extrapappa ringde precis, han ligger nu på det STORA sjukhuset som är fem minuters gångväg från där vi bor. Han trodde att han kunde se vårt tak. Han väntar på akut operation som måste göras inom ett dygn tydligen. Men han är så avslappnad! Jag blir ju helhispig! Måste ringa hans sambo när jag kommer hem!

    Snarf dags att ge sig ut  drivorna. På vägen hit låg där en bil i ett dike och en annan såg man bara bakluckan på, den hade kört rakt ut i en driva.

    Ta vara på er och bli hemma om ni kan om ni har sådant här väder där ni är.

    Trevlig helg också!

  • Soldemor

    *smular knäckebröd i tangentbordet och försöker få ordning på arbetslivet som hunnit röra till sig en aning på en vecka...*

  • Soldemor

    Tittar in lite snabbt mitt i ett icke-planerat kaos.

    Kom hem igår kväll efter första delen på kyrkoherdekursen. Många processer har startat i huvudet och jag pendlar liskom mellan hu! och ha! Lite smått manodepressiv så där!
    Chefan skickade sms rätt sent igår kväll, att hon ev är sjuk på söndag och då får jag ta hennes gudstjänst (en jättevariant där kykopolitiker skall avtackas och välkomnas! Sedan skickade hon ett sms till i middags, att jag får definitivt besked i morgon. Så nu har jag fått planera en mässa i all hast med predikan och böner och texter och...puh. Och sedan dop på det där jag inte vet något. Men jag får leva i tillit till Gud och försöka härbärgera min socialpsykologiska ångest (fint ord, lärde mig på kursen)

    Vinkar till BS och fortsätter för att hitta något om kollekter på söndag.

  • Soldemor

    Alltså, du är för rolig, Ingis!

    Nu skall jag hem och andas en liten stund, seda kommer Amarettos uppfödare och skall klippa klor samt försöka hjälpa oss att minska ett tusslandskap han har lyckats få mellan bakbenen (Amaretto alltså!).

    Ha en skön helg, alla!

    *vinkar*

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2014-01-27 10:39:07 följande:
    Solde: är sugen på att skotta in ett antal drivor snö innanför skruden på din chef....jäkla räpa! Spännande med utbildningen! Känns det rätt?!
    Ja, skotta ordentligt! Just nu vill hon att jag skall vara här på tisdag kväll för att ha en litteraturcirkel som ingen anmält sig till...eh, hur tänker hon nu?

    Är asförkyld och har feber och borde egentligen ligga hemma istället för att ha trotsat snöstorm och snödrev.  Men det är ju så kul här!

    Jo, kursen känns rätt men jag är otålig att få komma härifrån. Det är ganska jobbigt med hennes utspel hela tiden!
  • Soldemor

    Småglin! Sådana där kryllar det av här ute där jag jobbar! Fördomarna blir liksom bekräftade stup i kvarten!

    Hmm, undrar vad tanten harf för planer nu här? Blev inkallad till henne igår, för att stå till svars om jag stänger av tjänstemobilen när jag inte jobbar. Ja, det kan jag gärna stå för. Ska jag ha den på skall jag ha en helt annan lön, för då talar vi om beredskap i hemmet, vilket inte normalt ingår i min tjänst.
    Sedan påstod hon att jag inte svarar på hennes sms, att jag inte lämnar in saker som jag skall göra...eh, vad pysslar hon med? Ovanpå allt så härjar vik kamrern runt med att jag inte lämnat underlag för olika utbet till artister vi haft. Nej, så klart gömmer jag dem bara för skojs skull! Men hallå! MIsstänker starkt (yes, konspirationsterorivarning!) att hon vill få mig att framstå som slarvig. Så gjorde hon med förra kamreren som slutade efter 22 år här, för hon stod inte ut.
    Hur länge gör jag det?

    Oh, måtte de iaf kalla mig på intervju på tjänsten jag sökt!

  • Soldemor

    ...och snön vräker och vräker ner. Ska snart åka hem så jag verkligen kommer hem utan att fastna på vägen el i någon driva el så.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård