• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu tänker jag smita från jobbet, för jag tänkte gå på spinning 16.15. Verkar kanske vara lite lång framförhållning, men det tar 45 min att komma till hemstaden, sedan skall maken ta över bilen (han bör vara på gymmet redan) och så skall man boka en plats på passet innan de tar slut (jo, man kan visst göra det på nätet men jag reder inte helt ut det, eller har inte orkat lära mig kanske stämmer bättre)

    Ha en god och skön helg!

  • Soldemor

    Oh Bruttan! Så jag saknat dig här! Undrar så hur det är med dig och Grodan (Al-qaida bra också, tror jag skall kalla min lilla gangsterpadda det!) ? Tänker dessutom på dig när vi är i Stockholm, på vår trevliga fika/välsignelsetund.

    Har försökt att maila dig men mailadressen funkar inte.

    Jo, jag skulle kanske kunna leasa Grodan, men antagligen mer som sysselsättning för panchismaken som snart får spader hemma.

    Nu får ni hjälpa mig alla här! Be till de goda krafter ni mot förmodan ber till att jag skall få jobbet som jag lämnade platsansökan till igår!  Vill ha det!

    *hoppar tjurigt upp och ner*

    Får strax besök av sorgehus införf begravning påf fredag, åter lite senare

    *vinkar*

  • Soldemor

    Får jag skryta lite med mig själv? Tack!
    Förra veckan lyckades jag klämma in fem (!) träningspass av oika sort. Sköönt! Lycklig så länge det går. Snart börjar väl olika kvällsaktiviteter och ovanpå det sjuka människor överallt. Men alla pass som är utförda får mig att må både fysiskt och psykiskt bra. Och mini-masochisten i mig  njuter av träningsärken...

  • Soldemor

    För övrigt är det väl väldigt kul att vara ensam med chefan idag och sitta vägg i vägg utan att tala med varandra, härligt stäming vi har på arbetet, verkligen!

    Nu skall ond präst ta lunch, tror jag...

  • Soldemor

    Blev precis riktigt orolig. Ringde för att höra hur det var med en av Soldans extrapappor. Han hade besvär med sin kärlkramp. När jag ringde dit för en stund sedan, berättade sambon att han var inlagd på sjukhus, han hade inte ens fått köra dit själv utan åkt med ambulans. Öhh! Och besök vill han inte ha! Inte ens sambon fick komma dit. Jag är orolig!
    Får väl be och ringa sambon i morgon för att höra om han vet något mer. Tjurig gubbe som man inte får besöka!

  • Soldemor

    Mod gorgon, mod gorgon! Idag är det full tupp med syförening (jo, jag gör andra saker än handarbete också!) och konfirmander för att sedan flyga hem och steppa lite. Tror jag...känns som om en av de berusade tupparna sitter och krafsar i halsen på mig. Finns det inte tid för!
    Nu skall jag passa på och jobba som bara den medan jag är ensam!

  • Soldemor

    Pratade precis med Soldes extrapappa II och sambon ligger kvar på sjukhuset. Fick hans tel nr dit och ringde upp. Det visade sig, att det inte var någon kärlkramp utan en liten infarkt. Isch! Talade å det bestämdaste om för honom att så där kan han ju inte hålla på, nej! Dessutom skall de komma hem till oss nästa helg och dricka den där glöggen som vi skulle haft när de passade skotträdda hunden. Så det här går ju inte an!
    Och inte mycket vet han om vad som skall hända. JAG ÄR FAKTISKT OROLIG! Så det så!

    *muttrar och jobbar vidare*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård