• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Soldemor-nä jag har inte bytt jobb men här i forumet kallas de för paprikor

  • Fru E

    Lanovia-som arbetsgivare måste man vara beredd på att barn kan komma emellan så kör ni på!!

  • Fru E

    Ninnis-Afro är ROLIGT men precis som Hvidis skriver känns det i rumpan och ländryggen
    Håller tummarna för UL imorgon

    Lanovia-det KAN gå snabbare denna gången så tappa inte hoppet redan!

  • Fru E

    Med risk för att bli dumförklarad men visst är det könet som det saknas här i tråden

  • Fru E

    Lanovia-tyckte du skrev jättebra ovan, jag hade tänkt skriva det själv men var rädd för att trampa på någons tår. Känner mig själv skyldig att ni inte vågar skriva om ni är/försöker bli gravida eftersom det är jag som är kvar och på det sättet ska ta illa upp..........jag ska ärligt erkänna att visst blir jag avundsjuk när någon lyckas men inte vi men samtidigt innebär inte det att jag inte är glad för allas skull eller att ni alla är värda det! I den här karusellen finns det många ologiska tankar men vad ska den här tråden vara till för om man inte kan skriva det som man vill!?!

  • Fru E

    Lanovia-det jag försökte säga med mitt flummiga inlägg var att jag tyckte det var synd att inte alla vågar skriva allt de vill här inne pga att andra kanske tar illa upp. Och eftersom det är många som är gravida eller har småbarn så tolkade jag det även som om att det ev kan vara av rädsla för att "såra" mig som man inte skriver vilket jag inte alls vill vara orsak till. Allas problem är lika mycket värda att skriva om!

  • Fru E

    Lanovia-så surt med resan men något annat borde ni kunna hitta

    Ninnis-9000 för en service *ryser* är otroligt tacksam för att vi har makens bror som är bilmekaniker! Just nu lägger vi pengarna på huset men förstår inte vart alla pengar tar vägen när vi ändå är klara med allt det stora, ja förutom luckorna då som blir det allra dyraste momentet i köket . Men många skruvar/spikar/lister små blir några tusen på en månad trots allt......

    Hvidis-hoppas att du får igenom allt så du kan vila nu!

  • Fru E

    Ingis-vinkar!
    Luckorna är äntligen beställda men har en leveranstid på 6 veckor blev Ballingslöv till slut ändå efter att de bjudit oss på momsen, de lär ändå tjäna ganska bra på affären.
    I helgen kan vi ev få till en hel del detaljer som är kvar så att vi kan bli klara så gott det går till festen nästa lördag.

    DU glömmer inte andas va

  • Fru E

    Solde-kan tipsa om att kolla på Ikeas hemsida om de har allt hemma så ni inte åker i onödan

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård