• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis-sitter hemma åtminstone idag med, orkar inte riktigt vara social och hålla en fasad uppe gentemot alla som inte vet vad vi går igenom. Får se hur jag gör resten av veckan men jag försöker att jobba några timmar varje dag även om jag inte är fokuserad till 100 %.
    Känner att jag måste ta mig i kragen och inte deppa ihop så fika är nog bara bra. Vi har inget alls uppbokat i veckorna mer än att vi fixar som vanligt så det är fritt fram
    Hur vi känner oss tja, mest en bisarr situation att ha varit så nära men ändå så långt ifrån på något sätt. Jag har nog alltid tänkt att får vi bara ett plus så lyckas vi, har inte snuddat vid tanken att plusset skulle försvinna på mållinjen. Kvällarna och morgnarna är nog värst när vi ska somna och lyckas sova, då påminns vi hur tomt det är.
    Vi kommer igen på något sätt men det saknas energi och ork för att ens tänka på en nästa gång, vill bara få det här över och få svar på lite frågor från läkaren

  • Fru E

    Ninnis-det blir magi eftersom du har så många fler tydliga symtom än mig men vet hur nervös du är!

  • Fru E

    *Lämnar ett livstecken*


    Har inte riktigt fått alla måsten, borden på plats vilket dränerar mig på energi och ork. Förutom missfallet är jag i blåsväder (läs full storm) på jobbet, ligger efter på jobbet pga föregående, det ska pyntas/bakas inför advent, julklappar planeras ja ni vet. Vilket resulterar i att jag inte i vilken ände man ska orka börja ens. Men det löser sig nog!


    Läser allt ni skriver men har lite svårt att skriva något


    Kram &

  • Fru E

    Pnzerfaust-härligt! Vad säger läkarna om Elise, är hon helt frisk eller är det för tidigt att säga

  • Fru E

    Ninnis-det var nog jag som aldrig sa något datum men föreslå ni jag har inte så mycket inbokat

  • Fru E

    Tar mig i kragen och svarar om trådfikan, den 27 är än så länge ledig i min kalender

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård