• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Svärmor är på besök och ikväll ska jag och maken gå ut och äta på finrestaurang Idag fick jag sova till klockan 11 medan maken, Mini och svärmor var och köpte spjälsäng och gaderob till Pyret och docka till Mini. Nu sover Mini middag och vi andra tittar på skidor. Hoppas ni får en trevlig lördag allihop!

  • Ninnnis

    Så läskigt, Blommis! Skönt att det inte var något av de allvarligaste scenarierna, men obehagligt iallafall. Jag tror mässandet mycket väl kan bero på inre stress och annat som hopar sig. Hoppas du mår bättre idag och att det kom något gott ur det i form av tankeställare för sambon. Kram på dig!

  • Ninnnis

    Så jobbigt med din mamma, Flamman Men kul med dopet!

    Jag har legat däckad med mot i bihålorna hela dagen. Tror aldrig jag gav haft så ont som idag. Med tanke på att jag har haft ont till och från i tre veckor nu ska jag nog kolla upp det imorgon.

    Hur mår du idag Blommis?

  • Ninnnis

    Jag tror förresten du måste göra mellanslag före och efter varje radbrytningskommando, Flamman. Nu har jag ätit lite och ska lägga mig igen.

  • Ninnnis

    Blommis blev inlagd igår för de såg en förstoring av hypofysen. Hon ska få träffa en neurolog idag. Hon verkade vara vid gott mod trots smal sjukhussäng och hon hälsar till alla.

  • Ninnnis

    Blommis har feber idag och har tagit en del prover, hon väntar på att få träffa neurologen. Jag har fått tid på vc i eftermiddag, jag har så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen.

  • Ninnnis

    Blommis har gjort magnetröntgen idag och får stanna kvar i väntan på resultatet imorgon. Hon saknar familjen men är vid gott mod.

    Jag har tillbringat 1,5 timme på vårdcentralen och kom hem med penicillin, kortisonnässpray och en sjukskrivning resten av veckan, så att Mini får vara på dagis mer än sina 15 timmar.

  • Ninnnis

    Daa, hoppas Fälga mår bättre nu.

    Flamman, vilken miss med din mamma! Hoppas hon repar sig lite när hon får medicinerna igen.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård