• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2013-01-11 09:35:12 följande:
    Ninnis: Kram idag igen!

    Någon som vill leka i morgon? 
    Kram tillbaks! Jag tycker också att arbetsgivaren borde se till att dra nytta av dig och dina styrkor på rätt plats.

    Jag hade jättegärna lekt imorgon men vi åker till Småland där mamma, pappa och bror med familj befinner sig. Men vi kan väl hitta en annan dag inom kort? 
  • Ninnnis
    Klockarbol skrev 2013-01-11 09:06:50 följande:
    På torsdag nästa vecka (första dagen efter betänketiden) tänker jag promenera iväg till tingsrätten och lämna in papper så skilsmässan blir definitiv!
    Å när bekräftelsen kommer och jag har första bästa barnlediga stund då tänker jag ha en liten ritual där jag under högtidliga former tänker bränna vigselbeviset. Sådetså!
    (Typ, ett litet steg mot avslut men ett ointressant steg för mänskligheten Skrattande)
    Heja dig!
  • Ninnnis
    Soldemor skrev 2013-01-11 09:50:59 följande:
    Oh, leka hade varit kul, men enda lediga dagen så jag har typ tretttiusen saker att göra. Och mitt i allt skall jag faktiskt unna mig lite GGGGGGGGGGGG (Obs: rebus)
    Glass?
  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2013-01-11 10:37:17 följande:
    Ninnis jag har redan uttryckt min glädje cch lättnad på WF, men gör det här också. Så otroligt skönt att allt såg bra ut på CTG och att läkaren var så lugnande. Tycker henne utryck för liten bebis låter väldigt bra. Lillpysen till att skrämmas!
    Hjärta
  • Ninnnis

    Blommis, bra att du håller dig inne i snöovädret. Hos oss snöade det också imorse, men vi får väl se hur mycket som blir liggande.

    Jag har grym huvudvärk för tredje dagen i rad. Förmodligen bara för lite sömn, men jobbigt eftersom det inte hjälper med de tabletter man får ta som gravid. Nåja, bara två arbetsdagar kvar, sedan hoppas jag få vila lite innan Pyret kommer. 

  • Ninnnis

    Lanovia, jag hoppas så att ni ska slippa både oro och sjukdom framöver. Ge hunden en puss på hjässan från mig.

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2013-01-11 10:46:02 följande:
    Jag gissar på massa g = massage.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Aha! Jag tänkte ett lass G = GLass
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2013-01-11 10:54:39 följande:
    Ninnis, har du kört kaffebaljorna och dubbel dos tabletter? och vilar du?
    Jag tror du har spänningshuvudvärk efter oron med navelsträngen och det. Lite massa G på dina axlar och i nacken och hårbotten tror jag du skulle ha. Du får be släkten ställa upp-massaG och fötterna upp i soffan och viiiiila en stund!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Man ska ju inte dricka för mycket kaffe heller som gravid, men två panodil med en kopp kaffe på morgonen hjälpte inte. Ska försöka en ny dos strax. Det är säkert som du säger, oro i kombination med för lite sömn. Jag har dunderpiller hemma som hjälper mot i princip all huvudvärk, men de får jag tyvärr inte ta nu.

    Vila har jag inte haft så mycket möjlighet att göra, har jobbat hela veckan och de senaste fyra dagarna har alarmet ringt 05.00. Maken har haft långa dagar och kommit hem ganska sent också. Hoppas kunna vila lite i helgen, sen jobbar jag bara måndag och tisdag innan jag slutar. Mini får vara på dagis tre dagar i veckan när jag är mammaledig så förhoppningsvis hinner jag vila lite mer då.
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2013-01-11 11:42:38 följande:
    Apropå fyrverkerier var det någon som undrade hur Truls tog det på nyår. Det konstiga är att ifjol brydde han sig inte alls mer än att han blev sådär ivrigt upphetsad som han alltid blir när det händer något. men i år blev han skakigt rädd ett tag. Jag körde "glada rösten" och pratade med honom som om fyrverkerier är det roligaste som finns, och han lugnade ner sig småningom. Men jag undrar varför det var läskigare i år än ifjol...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag var på en förelsäsning på djursjukhuset om ljudfobi (främst i samband med fyrverkerier) innan jul och veterinären där sa att det kan växa fram hos hundar. De kan uppleva det som lite läskigt varje gång utan att reagera nämnvärt, sedan kan det byggas på för varje nyår som går. Det är tydligen inte helt ovanligt att ägarna upplever att hunden "plötsligt" blir rädd för fyrverkerier efter ett antal år. Sen kan valpar tydligen vara mindre påverkbara och sedan reagera mer när de blir äldre.
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2013-01-11 11:43:17 följande:
    EA?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag messade med EA igår eftermiddag, och då hade hon sammandragningar nästan hela tiden men inget mer. Men en rapport idag kan väl vara på sin plats?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård