• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tittar in snart igen, kram så länge

  • Ninnnis

    Blommis, så fruktansvärt vedervärdigt med två-åringen. Hur har dett gått? Är det samma släktingar vars hus brann ner?

  • Ninnnis

    Här rullar det på. Mini är på dagis, lilleman sover och jag plockar lite med tvätt, disk, leksaker och annat som hopar sig. Det är soligt och fint här nere och det är definitivt vår i luften.

  • Ninnnis

    Blommis, stor kram här också. Jag hoppas du får komma dit snarast möjligt så att du får klarhet i vad det innebär. Jag finns här hela tiden, det vet du. Detta kommer att gå bra!

  • Ninnnis

    J har fördubblat sin vikt på sex veckor och är nu uppe på normalkurvan. Fast på längden ligger han fortfarande under, så han är en riktig liten knubbis

    Jag fikar gärna snart! Denna veckan passar onsdag eller torsdag bäst, nästa vecka är vi ganska flexibla tror jag.

  • Ninnnis

    Blåser lite grann?? Det känns som att hela huset ska flyga iväg. Vi hade besök av min bästis med familj i helgen, de har en dotter som är två månader äldre än A och en som är fem dagar äldre än J så det var full rulle Tyvärr slutade helgen med att båda killarna fick feber, A hög och J strax över 38. Eftersom sjukvårdsupplysningen tyckte vi skulle åka in för koll av J eftersom han är så liten så blev det ett nattligt besök på barnakuten för honom och mig. Allt verkade dock ok, troligtvis har han en förkylning med lite röd hals och snorigt. Bägge är feberfria idag så jag hoppas det har gått över. Jag är trött som ett ösregn, trots att jag gick och lade mig med J klockan 20 igår. Nu sover båda så jag ska passa på att vila lite.

  • Ninnnis

    Stor, varm kram Blommis. Det är fascinerande hur talande dina drömmar är. Fast jag gillar Hvidis positiva tolkningar Och BRA jobbat med crossandet! Heja!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård