Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hej. Känner att jag inte riktigt orkar skriva på två ställen (här och på Facebook). Men kort då:
    Sambons mamma har fått en stroke. Visserligen en liten, men de har hittat förträngningar i kärl som förser hjärnan med syre. Hon flögs igår till regionsjukhuset och ska mest troligt opereras. Vi vet inte när. 
    Kram. 

  • Norrskensflamman

    Ja man undrar ju vilket företag som du gjorde reklam för???

    Blomman, det är bara att börja med FB istället. Mycket bättre! Och i vår grupp blir du inte avstängd  Hjärta 

    Kjell Präst finns du på FB?

    Jag har landat efter att ha varit i Frankfurt och jobbat några dagar. Det roligaste där var, förutom god mat och dryck, att vi blev bjudna på musikal! "Saturday night fever" på The English Theatre. Sååååå bra!!!!
    Svärmor har opererats på högra sidan och fått komma hem. Hon är i hyfsat bra skick. Lite sned i munnen fortfarande.
    Vänstra sidan ska opereras om 6-7 veckor.

    Jag var på gospelrep igår och det var så kul. Vi hade ju ett litet framträdande förra veckan och det var så inspirerande.

    På fredag ska jag på musikal igen! Jag och mina kyrkokörkompisar packar in oss i en buss och åker 30 mil för att se Jesus Christ Superstar med Ola Salo. Ska bli så himla skoj!

    Vid mitt fågelbord finns än så länge bara skator, talgoxar och blåmesar. Men domherrarna brukar dyka upp.

    Ha det gott! 

  • Norrskensflamman

    Jag såg världens finaste magbild igår kväll på Hvidismagen när den går in i v 40 Hjärta
    Så så sent som igår kväll låg bebisen kvar i magen

    Och jag har blivit påkörd med min bil.
    Av en nedsänkt mersa 200 med tonade rutor som kom sladdandes med bredställ i en korsning och skulle svänga in på den väg där jag kom körandes. Såklart hann föraren inte få mersan på rätt kurs helt och hållet utan knuffade till mig och min bil.
    Behöver jag tillägga att jag inte direkt fick dåndimpen av förvåning när det ut ur mersan kliver en 19-årig yngling med keps, tatueringar, piercing och "hasabyxor"???
    Alla mina ev små fördomar bekräftades tyvärr.
    Att han sedan, från att först be om ursäkt, för att sedan när han skulle komma hem till mig (jag hade ungarna gåendes på väg hem från Fritids utan nycklar så jag var tvungen att åka hem och öppna dörren åt dem) och skriva skadeanmälan, börjar slira och skjuta på mötet gång på gång för att sedan meddela att eftersom jag inte var intresserad av att inte blanda in försäkringsbolagen, så skulle han inte skriva på någon skadeanmälan tillsammans med mig, utan göra en egen. 
    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Han är helt klart vållande, men vi har inga vittnen annat än hans polare som var med i hans bil....

    Nåväl, efter några väl valda ord från mig så dök han tillslut upp, tillsammans med sin svåger, hemma hos mig och skrev på skadeanmälan. Sedan får vi se vad som blir av det.

    Ingen blev ju skadad, tur som var hade jag inte barnen i bilen, och på min bil blev det inga stora synliga skador, bara en fälgsida som krunschat. Men eftersom det small i mitt framhjul måste jag ju kolla så att allt är juste med framvagnen, detta på en verkstad.

     

  • Norrskensflamman

    Daa: Hur gick begravningen. Tänker mycket på er.

    September, dig tänker jag också mycket på och skickar styrkekramar. Vilken jobbig situation du är i... Lycka och sorg, liv och död går sida vid sida och mitt i allt är du och försöker hitta kraft. Hjärta 

    Hvidisen; nu får ju bebbe ta och komma ut. Jag gissar på 11:e. 

  • Norrskensflamman

    Svärmor gjorde ju operationen på ena sidans kärl. Efter ca en vecka blev hon dålig, yr, synbortfall, släpande fot... Så då åkte hon in igen. De upptäckte att hon haft en liten blödning i hjärnan, som en komplikation/följd av operationen. Hon är fortfarande kvar på Rehab här i kommunen, och de försöker hålla hennes blodtryck i schack, samt att hon måste träna vänstersidan sin. 

    Det är så mycket nu som händer med sjuka föräldrar och annat, så vi hoppar till varje gång telefonen ringer och tänker... "jaha, vem/vad är det nu???"

     

  • Norrskensflamman

    Stoooor kram till Blomman och en lika stor till Daa.

    Krya på sig kramar till alla som är förkylda och har värk... och som har jobbiga chefer.

    Men GRATTIS till September och hela familjen!! Åh, så skönt att allt gick bra. Och en rediger tösabit

    Blomman jag har sms:at till dig (om du har samma nummer som tidigare). Jag skickar mejlen sen.

    Nu måste jag jobba vidare. 

    :-*
     

  • Norrskensflamman

    September; Beklagar sorgen efter din far. Men en sån välsignelse att du hann föda i lugn och ro. 
    Lilltjejen låter helt underbar och ja, det där med trotsen som infaller i samband med småsyskons födelse... låter bekant

    Solde, jag undrar också hur det går!

    Svärmor har kommit hem, väntar på ny op-tid. Är i hyfsat bra form.

    Här förbereder vi överraskningsbesök.
    Flickornas kusin på sin pappas sida (hon är 21 år och bor i Sthlm) ska komma upp över helgen och överraska flickorna. De kommer gråta av lycka!! De har längtat såååå efter sin kusin, som de inte sett på ett par år.

     

  • Norrskensflamman

    Annars så varvar jag lite längdskidor med körsång och OS-tittande. I förrgår var jag på gymmet, efter ett långt uppehåll. Världens träningsvärk igår, tänkte att det kan vara bra att åka lite skidor för att mjuka upp kroppen. Så 3,5 km kändes lagom. Hmm.... gjorde världens vurpa och nu har jag ännu värre träningsvärk och är stel och öm. Men, men inga brutna ben i alla fall

    T förbereder sig för nästa veckas spännande event: En barnmässa här i stan, med en cirkus där barnen själva deltar. Hon har fått äran att spela piano i Cirkusorkestern, och övar nu flitigt. Ska bli intressant och se hur det faller ut. Det kan ju antingen bli en av de roligaste grejer hon gjort eller så går det åt pipan och hon känner "aldrig mer". Det är SVÅRT att spela tillsammans med andra! Det har hon aldrig provat förut. Men vilken nyttig grej, om hon tar det på rätt sätt.

    Lilla K dansar nu två ggr/v och dessutom har de dans på Fritids en dag/vecka. Hon älskar det Hon ska även sjunga med barnkören på barnmässan nästa vecka och det ser hon fram emot. 

    Själv harvar jag på med körerna. Vi i gospelgänget ska ha ett litet gig 23 mars, så vi övar inför det. Det är även några från gospelkören som ska åka till Umeå på en gospeldag och göra en konsert med andra gospelkörer och Samuel Ljungblad. Hade jättegärna följt med, men har tackat nej, då det hopar sig lite för mycket i mars känns det som. Svärmors operation vet vi inte riktigt när den blir heller och det känns som att vi inte vill planera in alltför mycket nu under våren.

    Blomman, hur har ni det på ert sportlov? 

    Vi har sportlov v10 och jag har tagit ledigt tor-fre och vi ska åka till Levi och åka slalom. Längtar!!!!
     

  • Norrskensflamman
    Soldemor skrev 2014-02-21 08:43:21 följande:
    Hej Flamman! Hur mår Torven?
    Hej, hej! Ha, ha, Torven mår bra. Han är världens gulligaste hamster Supersnäll är han ♥
    Lite trist bara för tjejerna att han är så slö på em och kväll. Det är först efter 23 det blir någon fart på honom, och då sover de sedan länge...
    Men söt och snäll är han och ett mycket trevligt husdjur!
     
  • Norrskensflamman

    Heja, heja! Kom med nu alla trådisar. Vi har en jättefin, aktiv och "hemlig" grupp på FB. Där är det högt till tak och inga smygläsare.
    Är så glad att jag hittat dig Kjell också på FB. Uppskattar dina underfundiga inlägg
    Jag har dessutom lyckats skapa mig ett Instagramkonto, så nu ska jag hitta er alla där också

     

  • Norrskensflamman

    Här var det inte mycket liv... De flesta av oss finns nu i en sluten grupp på FB.
    Soldemor, Sommar, September; dags att skaffa FB och joina oss! 
    Skicka ett meddelande till mig här på BT när ni reggat er på FB.
     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård