Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kjell, förstår att det måste varit hemskt att hitta lilla hamstern  
    Vi har ju som bekant också blivit med guldhamster och han har ju blivit en kär familjemedlem måste jag säga.

    Vad kul att höra att du tyckte om boken! Jag känner att jag faktiskt ska ta mig ur och läsa den. Tror jag skulle ha behållning av att läsa den. 

  • Norrskensflamman

    Ja sannerligen Blomman, du har ju också varit utsatt för husdjursdödschocker!  
    Hur går det med minkjakten?

    Här har det blivit kallt. Minus 6 imorse och världen var lite frostnupen. Singlar lite vitt i luften, men bara lite.
    Var tvungen att leta fram motorvärmarkabeln och sprätta igång kupévärmaren. Hatar verkligen kallbilar! Mina sätesvärmare har dessutom lagt av, for good.

    Körrepet är inställt ikväll, så helt plötsligt fick jag ett hål i kalendern. Har varit grymt träningssugen ett tag nu, så jag får se vad jag hittar på... Hm... Eller så bara vilar jag
    Istället har vi mastodontrep på söndag (13-18), på onsdag är konserten med Sahlene (Anna Sahlin). Ska bli så kul! 

    Har ett stycke musiker där hemma som är sjukskriven och hasar omkring på kryckor. Imorgon får han träffa läkaren så får vi se vad slätröntgen sa och hur vi går vidare. Han är nog mest orolig att han inte ska få ordning på knät till skidsäsongen börjar. Och jag är grymt orolig att han kommer få problem att åka slalom igen ö h t.
     

  • Norrskensflamman

    Hej!

    Har fullt upp med sångeriet just nu... Sjöng från 13-18 i söndags, gospel igår kväll, rep med Sahlene ikväll 18-21:30 och så genrep o konsert på onsdag så då kör vi från 14:30 till när konserten slutar nån gång vid 21-tiden i bästa fall... Känns lite mycket just nu, även om det ju såklart är kul.

    På fredag har T:s klass Halloweendisco på skolan, så då har jag lovat ställa upp som närvarande förälder. M skulle också komma och hjälpa ställa iordning innan det börjar. Sedan tar han lilla K och går hem och har fredagsmys med henne.

    Nu måste jag jobba vidare.

    Kram till alla! 

  • Norrskensflamman

    Åh så fina pippisar Blomman!! Kycklingarna är ju bara... Hjärta Den som fortfarande är kvar ser jättefin ut!

    Och Daa... jag tror att du visst är kompetent för ditt jobb, kan det inte bara röra sig om oflyt och en svacka? Eller att din arbetsmiljö/sitaution med t ex Den Store faktiskt inte är den optimala för att du ska kunna prestera det du egentligen har kapacitet till?
    Jag själv är då i alla fall sån att jag påverkas rejält av en jobbig arbetssituation eller sugig psykosocial arbetsmiljö, gnet o gnid och skav med kollegor kan göra att jag inte alls är lika effektiv eller ens "klar i knoppen" som jag är när allt är frid och fröjd.
    Stora kramen får du av mig i alla fall och jag vet ju att du är duktig på ditt jobb, för jag har ju faktiskt träffat dig i din yrkesroll också! Hjärta 

  • Norrskensflamman

    Eftersom några av er inte har Facebook så nämner jag även här att konserten igår blev kanonbra. Bland de roligare konserter jag medverkat i. Anna Sahlene och Andreas Landegren är otroligt roliga att jobba med. Inpirerande som sjutton. Anna har lagt ut korta klipp på sin Instagram från repen, jag har länkat till dem från min blogg om ni är nyfikna på att höra henne (vi i kören hörs inte så himla mycket just i de klippen).
    Kul för mig också att få göra konsert med mina barn  

  • Norrskensflamman

    Och vi har bakat döskallemuffins (eller mer som kladdkakemuffins) hela familjen idag till Halloweendiscot med Tanjas klass imorgon. Konstnären i familjen, tillika musikern, gjorde fantastiskt rockiga döhuvven i grön kristyr på muffinsarna!

  • Norrskensflamman

    Härligt med lite nya kläder Blomman, särskilt om det är på REA. Det känns alltid extra gött
    Jag fick ett presentkort i födelsedagspresent av min far. Till en klädaffär. Tror de har rea nu så jag ska minsann pallra mig iväg. Och jag tänker inte skämmas över att jag gått upp i vikt utan köpa mig snygga kläder i alla fall. Så det så!
     

  • Norrskensflamman

    Vilken härlig och välbehövlig helg borta ni fick Blomman! Gott att du och svägerskan nu känner att ni kan vara trygga i vissheten om att er vänskap fortsätter om än i ett annat forum.

    Fredag var det Halloweendisco och jag var "närvarande förälder". Det var kul!
    Ungarna ville t o m att jag skulle vara med i deras Dance battle och fick komplimanger från en av klassens stökigaste killar som lite blygt talade om både för mig och T att hennes mamma (jag!)  var jättebra på att dansa Så himla gulligt ♥.

    T var först lite orolig när jag stod i DJ-båset och diggade med... Men i slutet av kvällen så var hon själv en av dem som ville att jag skulle dansa med dem. "Mamma, du är nästan inte alls pinsam!" Okej, tack. Antar jag!

    Musikerns pappa ramlade i torsdagens blixthalka och bröt armen så i söndags blev det operation. Han får nog komma hem idag.

    Hvidis är aktiv på Facebook Blomman, så jag tror allt är bra. Lite mycket omkring dem bara just nu.
    Du har inte funderat att gå med i vår egen lilla grupp där? Fundera ett varv till, för det är lättare att hålla sig uppdaterade där, dela med sig av foton osv.

    BTW börjar jag fundera... vet du om att Fru Sy:s lillkille sett dagens ljus nu? Kan inte påminna mig om att hon varit in här efter det.

    Så skönt att alla på farmen klarat helgen med livet i behåll! 

    Skollov denna vecka. Jag jobbar, men flickorna ska få kortare dagar och vara ledig tor-fre. Svägerskan ställer upp och på fredag ska vi åka till residensstaden en sväng är det tänkt. Då ska jag vara ledig.

    Lördag är det ljuständning på graven och i kyrkan. Jag ska för första året på länge inte vara med och sjunga i kyrkokören, för jag ska vara hemma i hembyns kyrka som "vanlig" församlingsbo och tillåta mig att sörja och gråta när de tänder ett ljus för min mamma.
    Det har jag bestämt nu. Flickorna ville inte heller vara med och sjunga med barnkören på familjegudstjänsten. Vi ska vika hela dagen till minnet av mamma/mormor och vara med pappa/morfar.

    Ikväll gospelkör, ska bli kul. Har inte sjungit på flera dagar juh!

    Kram!

     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård