Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fy fa-an Blomman, sån jäkla attityd hos den där överäkaren!!! Jag trodde också att du skulle dit för att de hade någon sorts info ang proverna de tagit. 
    Alltså... jag blir så ARG!!!
    Det minsta man kan kräva är väl att de läser igenom jounalerna och uppdaterar sig på varför det kallat dit en???
    Sån där skit suger ju musten ur vem som helst.
    Och precis som du säger, när man gått igenom såna tunga grejer som du gått igenom, då har man faktiskt inte orken och kanske ej heller, när man är mitt uppe i allt, förmågan att kunna återberätta allt. Gång på gång.
    Nä, BRA att du sa åt den där läkaren!!!
     

  • Norrskensflamman

    Min väninna har fått diagnosen ME för ett tag sedan. Det tog flera år och under den resans gång så har hon också berättat de mest hårresande historier om sina möten med olika läkare... Men också möten med bra, engagerade, kompetenta läkare. Men just detta att det hela, hela tiden är olika läkare och instanser, FK, AF mm och att måsta berätta allt om och om igen, och komma ihåg datum, namn osv... Det är det i princip omöjligt och definitivt inte läkande på något vis för den sjuke.  

  • Norrskensflamman

    Hej, hej! 
    Ja, som sagt; hektiska tider även här.
    Konserter, dansavslutningsuppvisningar, körrep, luciatåg osv avlöser varandra och allt bara snurrar... Jag har inte ens hunnit baka lussekatter. Men jag kom på att det finns jättegoda att köpa! Bra va'? Då stöttar man dessutom en lokal entreprenör som faktiskt har som sitt jobb att göra lussekatter och försöker leva på det  
     
    Jag var background i två luciatåg, dvs stod bakom tjejerna och hjälpte de tre diskanterna med diskantstämman.
    Vi hade verkligen jättefina luciatåg och en lucia som sjöng så vackert och det var så stämningsfullt så folk hade ståpäls i kyrkbänkarna.

    Ikväll repetition inför sista julkonserten för i år. Imorgon smäller det; Janne Schaffer, Stefan Blomqvist och Fredrik Larsson och VERA VINTER (som ju är från vår kommun och vi känner som Josefina) ska vi göra en toppenkonsert med

    September, så tråkigt och jobbigt med din pappa. Extra kram till dig!

    Ha det gott alla!
    Ska försöka skriva mer sedan.

    Hinner knappt ens skriva på FB, där jag ju annars är rätt så aktiv. Hinner inte skriva så mycket i bloggen heller, men jag bjuder på fina jullåtar där som kompensation

  • Norrskensflamman

    Gårdagens julkonsert blev en riktig smällkaramell fylld med godsaker. Och nu är jag tröööööööött, och sluuuuuuuuut och vill ha jullov! 
    Har lagt ut lite länkar och klipp på min blogg, med smakprov från konserten. Missa inte när vår kör sjunger en jättefin låt, som kommit att bli en av mina favoriter, Låt din stjärnas ljus.
    www.fiafluffsfunderingar.blogspot.com 

  • Norrskensflamman

    Jag instämmer i Hvidisens tjatande/lockande!
    Blommis och Solde, m fl här i tråden som inte är med i vår Facebook-grupp. Join us! 

    Jag känner att jag inte riktigt hinner och orkar skriva på båda ställena. Men vill heller inte mista kontakten med er.
    De flesta är ju med i vår Facebookgrupp redan och det är så mycket enklare att hålla sig uppdaterade och diskutera där. Man kan även på ett enkelt sätt dela med sig av foton etc.
    Känner mig mer och mer hämmad här i BT-tråden pga att det är ett öppet forum och massor av smygläsare. Vår Facebookgrupp är endast öppen för våra "medlemmar" och man kan nöja sig med att vara med i den gruppen, om man inte vill vara ute på Facebook i övrigt.
    Snälla, snälla, kom igen nu!!!
    Flera av våra gamla trådisar som försvunnit härifrån är med där  

  • Norrskensflamman

    Daa, beklagar sorgen  och skickar många varma kramar. Du har mitt nummer om du behöver prata. Använd det! Kram!

    Blomman, grym insats att ta tag i matten!

    Vad skådar mitt norra öga?! En fjälldinosaurie?? Welcome back :D
     

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård