Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vår lille gnagare växer och blir modigare och är extremt nyfiken av sig. Han kommer gärna upp i handen om det betyder att man får komma ut på upptäcksfärd i lekhagen.
    Han är snäll, nyfiken och ganska social. Gosig. Söt som choklad. Och hela familjens lilla gullegris! Och den som försökte vara mest likgiltig är den som är mest tossig i detta lilla djur... Hihi! "Gossen" och "Pojken" kallas han numer... 

  • Norrskensflamman

    Hur går det för kycklingen Blomman?
    September, hur mår du och bebis?
    Daa; lika febrigt idag?

    Jag har haft ett psykbryt inombords (och en hel del utombords också) på min dotter som är så förbenat SLARVIG. Hon glömmer JÄMT en massa grejer över hela kommunen. Jackor lämnas på idrottsplanen, vantar på badhuset, cykelhjälmar hos kompisar (blev hemskjutsad av en förälder), låset till skåpet på badhuset glöms hemma och istf att cykla hem och hämta låset lämnar hon det olåst med jacka, skor, mobil, plånbok.
    Imorse kommer hon på att hon  inte har någon nyckel hem för hon har glömt hela nyckelknippan på kören!!!
    Hon o kompisen skulle gå hem till oss direkt efter skolan idag för att äta och sedan gå på dans. Men det blir inget med det nu. Har ingen reservnyckel till övers åt slarviga damer och någon dans blir det då inte ikväll. Basta.
    Gaaaaaaaaah!!!
     

  • Norrskensflamman

    Tack, tack Daa! Hjärta Ställer in lite frukttårta som jag bjudit kollegorna på idag, det räcker även till er kära vänner. Kaffe Och kaffe bjuder jag också på.
    Ikväll ska jag slänga in en bild på S-M-Ö-R-G-Å-S-T-Å-R-T-A!!!  

  • Norrskensflamman

    Tack Blomman!

    Födelsedagen firades i fredags hemma med nära och kära.
    Lördag hade vi BF och då hade jag Recyklingparty med mina ryska väninnor, då vi har knytkalas och byter kläder, skor och väskor med varandra.
    Igår var det familjegudstjänst med änglatema så barnen sjöng där, och jag satt i bänken.

    Hur har ni andra haft det i helgen? 

  • Norrskensflamman

    Stor kram till Ingis! Hjärta Och stort morr till klantarslet till make  Men egentligen tror jag han menade väl, men det blev ju totalt katastrof-fel!  
    Såklart har du en svacka, en megasvacka, men ge inte upp vännen!

    Daa; krya på er!

    Jag lovade en bild på smörgåstårtan, hehehe... ni finner den på min blogg: http://fiafluffsfunderingar.blogspot.se/

    Kan meddela att den var GRYMT GOD!!!

     

  • Norrskensflamman

    Jamen, fasen, visst är det tradigt att om det ska bli nåt så får man planera allt själv?! Och det är ju inte konstigt att man tillslut får känslan att man inte blir inkluderad i några planer om man inte fixar det själv... Jag förstår hur du känner kring den biten!
    Hade du bott närmare hade du då garanterat varit inkluderad i de grejer jag drar ihop till Ingis, det lovar jag! ♥  

  • Norrskensflamman

    Helt sunt tänkt Blomman ang vedträna

    Jag jobbar, som vanligt. I em är det utvecklingssamtal med T. Sedan har båda flickorna kör, men på olika tider förstås, så det är en sån där stressig dag igen.
    Har tänkt ta tag i skolfotobeställningen ikväll. Har redan fått ett par påminnelser från Photomic. Tycker bara det är så ofantligt jobbigt att hålla på med bakgrunder och sedan har man inte råd att beställa alla paket  (3 för vår del, för de tog ju även syskonfoto). Och hålla på och välja bort och så där... blä, inte min starka sida. Det skär ju i hjärtat!  

    Annars så är det mest sång o musik faktiskt. Gospelkören är ju på måndagar och det är så vansinnigt roligt så jag prioriterar det före träning. Vilket innebär att det inte blir några dagar kvar i veckan till träning. Förutom på helgen då. 
    Men igår var jag och en kollega och joggade 30 min i lugnt tempo på lunchen. Alltid något. Och imorgon kör vi ett 40 min gympass. Man får vara glad åt det lilla.

     

  • Norrskensflamman

    Hur ser era veckor ut by the way?

    Vet att vissa har torsdagar som städdag och de som har barn har kanske någon aktiviet också.
    Jag har prioriterat bort städdag jag... Tungan ute Så jag ska kunna sjunga mer.

    Så här ser vår vecka ut:

    Mån - gospel (jag & m)
    Tis - street dance (K)
    Ons - kör (T & K)
    Tor - kör (jag)
    Fre - mys
    Lör - 
    Sön -  

    Förutom detta så har m sina repdagar som är lite när som helst.

    Lördag och söndag är då dagarna som man ska hinna allt annat... Hälsa på pappa, svärisarna, ungarna har kalas eller vill umgås med kompisar, handla, tvätta, ev städa, bära pellets bla, bla, bla. VILA!!! Hmmm...
    Det brukar bli varken hackat eller malet.
    Nu denna fredag har  m spelning i grannkommunen på fredag, spelning här hemma på Folkan på lördag, flickorna är bjudna på kalas på lördag och söndag är väl enda dagen som är "tom" för oss.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård