Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: fy för huvudvärk! är det förkylning eller ngt annat som spökar! Nu när du är gravid så gå inte för många dagar m huvudvärk....prata m bm!

  • ingenjörsbruden

    Villemoa: tack för frågan....mega depp under julen...massa strul mm men nu är hon på god väg till sitt gamla glada jag. Pratar fortf dagligen! Gick på bio o såg Harry P med henne i fred! Mysigt!

  • ingenjörsbruden

    Nu MÅÅÅÅSTE jag gå o ta hand om loppan...har suttit här i en timme med henne i knäet o hon är toksur på mig nu....nu ska vi dansa o läsa böcker....har ni hört snabbläsning....det gör loppan....gr 100...hinner knappt vända alla sidorna innan nästa bok ska fram!
    Nyss så snodde hon min mobil o satt o babblade själv i den...undras tro vart hon fått babblandet från?! från oss

  • ingenjörsbruden
    Soldemor skrev 2011-01-12 16:36:41 följande:
    Ja, faktiskt! Du är något av det klokaste jag varit med om! Och det som skiljer dig från andra kloka, är att du  kan formulera dig så bra i ord och har kreativa tankar om öppningar och lösningar.
    Håller med fullständigt!!!!  så när kan jag köpa boken, Blommis?! :-9
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2011-01-12 16:28:01 följande:
    Just nu vill jag bara skjuta min pappa, måtte hushelvetet bli sålt fort som fan! Han säger att han har betalat, Lindroff säger att de inte fått några pengar, så då åker jag på att betala om de inte fått pengar tills på fredag, vi som verkligen simmar i pengar, så de senaste månaderna ligger vi ute med 15 000kr, 18 000kr om jag måste lägga in ytterligare 3 000kr. Vi har inte hur mkt pengar som helst, jag är ju hemma med Elise. Min pappa måste verkligen bland ihop mig med nån av sina rika döttrar, jävla as!
    *kör gubbjäveln genom "ÄRKEAS-FLISEN på plyshobilen...limmar ihop med svavelsyre-blanning med chili o rostar honom på låg värme baaaara 125 grader i 100 år INNAN Lanovia sparkar aset till månen*
  • ingenjörsbruden
    Fjällbruttan skrev 2011-01-12 16:39:49 följande:

    Vi skiter i traktorn här, jag skickar stora I med basebollträt, hon är på hugget och snabbare än mig


    Enkelt uttryckt... förbannadehelvetesjävlagubbjävel DemonDöd

    Må hans tår ruttna och falla av, må hans morgongröt vara het nog att skålla tungan av honom, mjölken till gröten surna så ögonen förblindas och han kör händerna i en mixer på högsta fart...

    Då borde resultatet bli att han sitter still, kläcker inte ur sig idiotier, kan inte se vad han vill köpa och kan inte skriva på några papper med falska namn, men han kan fortfarande få höra vilket jäkla pucko han är!!

    Färdig....


    Bruttan....hmm...du...hrmmm....jag har en fråga.....?

    Har du varit häxa i ditt förra liv? Eller besvärjare eller nått sånt.....? För du har sådan målande beskrivningar som får mig att häpna ideligen?  
  • ingenjörsbruden
    Fjällbruttan skrev 2011-01-12 16:42:06 följande:
    Och nu..... tadaaaaa....

    Bajsblöjsleverans från en sur lite Groda
    för 100 år sen hade man kunnat säga...som ett brev på posten...men nu ja.....som ett inlägg på BT?
  • ingenjörsbruden
    Villemoa skrev 2011-01-12 16:57:46 följande:
    Nä nu vaknade Ellie så nu ska jag amma. Imorgon blir hon två månader och väger numer 5kg. Hon lägger på sig massor min lilla knubbis
    Grattis i förskott! Duktig tjej som äter ordentligt!
  • ingenjörsbruden
    Fru sy skrev 2011-01-12 19:03:55 följande:
    Låter mysigt med srickcafe! Det vill jagoxå gå på, är ju över ett år sedan jag var på det sist. Men men jag får väl nöja mig med att ligga och virka i soffan. Har förresten beställt nytt garn så jag tänkte göra en barnfilt till Orvar i mormorsrutor. Tror att ja fixar att ligga och virka det... den ska bli i beige, grönt och turkost, vad tror ni om det?
    Låter fint...men jag måste erkänna att jag somnar när du säger virka eller sticka....önskar att jag vore bättre på att hålla koncentrationen...min mormor virkade jättemkt....ett helt dubbelsängsöverkast en gång....jisses vilket jobb....zzzzzzzz
  • ingenjörsbruden

    Missförstå mig rätt ang handarbete...jag tycker VERKLIGEN det är imponerande o väldigt fint o jag skulle FAKTISKT vilja göra sånt...att tiden inte räcker till ...det är en annan femma!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård