Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2011-01-23 15:18:35 följande:
    Ingis: det var äl inte direkt så jag menade

    Jag menar bara att jag kände/känner så ibland och då håller jag mig undan, ex jag ringer inte upp kompisar som brukar klaga på att deras ungar aldrig är tysta eller aldrig sover eller ... för jag är rädd att jag ska säga nått dumt. Vidare försöker jag verkligen tänka på vilken jävla tur vi har haft som bara "fått" ett barn som har pws, det finns så mkt som är ännu värre. Jag är tacksam över att det bara är det här.

    Men nu är jag lite gladare och livet känns lättare. Snart kommer systrarna av hjärtat och jag ska klä på skvätten lite fina kläder och borsta håret.
    var det inte?!
    Nä men jag förstår dig, man får välja sina tillfällen o ibland är det bättre o sitta i sin grotta o banka med bautaklubban o vara arg.....

    ibland pallar jag inte heller höra på kompisarna som inte har barn....o så gör de ditten dutten o blitten blutten....o så råkar jag ofta säga....va kul eller va härligt....det hade jag inte pallat nu när vi har barn.... så får man till svar..."Du ska inte låta ditt barn begränsa ditt liv!"....hrmmm...   nåja.....

    Tror att människan i botten är en kverulant....hur man nu stavar till det.... att det alltid finns något att gnälla över eller beklaga sig över....men att alla verkligen mer eller mindre behöver ha en spark i baken imellanåt o inse hur fantastiskt livet faktiskt är......så Heloise....jag tackar för sparken denna gången! *kram*
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2011-01-23 20:18:57 följande:
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!FörvånadSkrattande{#emotions_dlg.djavulsk}
    SVERIGEEE Shallalallallaaaaaaaaaaaa shAllallalallalla
     

    *går completely bananas*

    Tur att vi bor i hus! 

    Ninnis, jag letade efter Pippi-peruken.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    *Joinar i bananas dansen*

    Bangade Ninnis peruken?!

    Nu ska jag göra popcorn o slänga mig i fåtöljen o slappa!

    KRAM
  • ingenjörsbruden
    Soldemor skrev 2011-01-25 10:33:25 följande:
    Tjenis!

    Igår var det en mini-mini-trådfika bestående av Ingis och undertecknad. Det var mycket trevligt! Vi fikade och pratade mycket, samt rustade plyschmobilen för ev färder norrut!
      Japp japp! Mkt mysigt! Var ju tvungen att bjuda på "nunnans längtan" gästen till ära!

    Inskolningen pinnar på...men hon blir ledsen när jag går.......*svider i hjärtat* .... men har jättekul annars

    Men gud vad man hinner med här hemma på ett par timmar! Idag har jag röjt/klippt lite i krukorna som varit täckta av snö...ser så himla tradigt ut med vissna muggiga stjälkar som sticker upp.....ser ut som att en del har överlevt vintern....lite grönt finns i botten..... Plockat ner alla julgranskulor ur granen...beställt foton.....ja...o klockan är bara tidigt än!
    Ska nog ta en röjare i min garderob!

    Någon som har tips på liten inte alltför för dyr present till en blivande mamma....hon väntar TRILLINGAR! Jisses va?!
    Hon ligger inlagd på avdelning då sammandragningarna blev för mkt förra veckan....sjukskriven o sängläge tills bebbarna kommer....alltså tre BÄBISAR!....hur gör man....bilbarnstolar? Vagn? För tvillingar har jag sett en del...men trillingar? *blir matt i knäna*
    Har funderat på en bok som jag sett i bokhandeln.... "hur du överlever ditt första år som mamma"...kan väl vara lämplig kanske?!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2011-01-24 20:42:46 följande:
    I fredags när jg tränade indoor walking var det en tjej på passet som var gravid i vecka 40!

    En annan tjej sa till mig "Men du ska också ha bebis va?" så det kanske börjar synas lite nu... Fick höra två gånger på jobbet idag att det nu verkligen ser ut som en gravidmage.

    *glad och tacksam*
    Jaaaa! Härligt!
  • ingenjörsbruden
    Villemoa skrev 2011-01-24 20:55:07 följande:
    De där pyamasbyxorna från PoP är helt underbara!! Köpte ett par bruna också för några veckor sen kan säga att de är mycket användbara efter graviditeten också, superbra kvalitet. Töjer sig inte utan drar ihop sig till ursprungsform efter tvätt.
    Blir så sugen på de byxorna....verkar ju helt galet mysiga att ha...kanske farligt....vägrar kanske ta av dem igen.....hmmm...
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2011-01-24 21:43:46 följande:
    *ger mig en spark i baken för att jag inte är här*

    Har känt liksom Heloise lite att jag mest är en bitterfitta hela tiden och är lagom avundsjuk på växande magar och barn vilket i sin tur ger skudkänslor..............men ska försöka att rycka upp mig vilket går bättre och bättre för var dag även om det finns skitdagar

    Men nu väntar sängen efter spinningpass

    Heeeeeej fru E!

    *KRAMAR håååååååårt!*

    Klart du ska hänga här ändå... *trallar bitterfittor är vi allihopa, allihopa, allihopa...trallalala*

    *KRAMAR*
  • ingenjörsbruden
    dfk skrev 2011-01-25 09:22:17 följande:
    Godmorgon!
    Inatt drömde jag och låg och  vred och vände på mig halva natten, det var stört omöjligt att sova bra. Vår 10-åring är en nattvandrare i perioder och då byter vi sängar var o varannan natt. Men inatt sov hon i sin säng hela natten, då hade jag istället svårt att komma till ro. Låg och väntade på att hon skulle komma och knacka på sovrummsdörren. Det är ingen höjdare att sova tre i dubbelsängen som har en skarv i mitten. Oftast är det maken som får lägga sig någon annanstans då.
    Jag hoppas att det ska gå över, men hon drömmer mycket och är väldigt mörkrädd. Jag har inte hjärta att låta henne ligga där på övervåningen livrädd i sin säng. Hur gör ni med de större barnen?

    Villemoa, fy vad rädd man blir när de låser in sig!
    Ninnis, vilken vecka är du i nu?
    Fru E, det får finnas skitdagar, för om man tillåter sig att ha dessa dagar så kommer de underbara dagar fram, kram!
    Blomman, var är du?
    Usch va jobbigt det låter.....
    Kommer bara ihåg att mamma o pappa hade en madrass färdig på golvet sidan om sin säng om det behövdes....o det gick jättebra tyckte jag....vissa gånger hade ingen av föräldrarna hört en komma tassandes ens.
    Syrran hade lite stök med äldsta dottern ett tag...kommer knappt ihåg...men har för mig att de köpte en jättemysig lampa som fick lysa på natten o så gjorde de extra mysigt i sängen.....har för mig att det funkade rätt bra.... alla sätta är bra utom de dåliga!

    Hoppas du får sova bättre i natt! *kram*
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-01-25 11:06:34 följande:
    Jag började jobba igår. Känns bättre än vad det gjorde när jag tänte på det förra veckan. Går helt ok att åka iväg på morgonen och sedan slutar jag jobba runt 15 så jag får ju en lång eftermiddag hemma med familjen. Tror nog det här skall vara ok februari ut.
    HEEEEJ!

    Va skönt att det känns så bra med jobbet ändå! Har tänkt på dig massor!

    Bra för herr lanovia o lilla E att vara själva osså.

    *KRAM*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård