Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    dfk: Härligt med lite hårtoning.....gjorde själv en hårinpackning o ansiktsmask igår....det behövdes!

  • ingenjörsbruden
    Fru sy skrev 2011-01-08 11:57:16 följande:
    Idag är det en glad fru sy här. Det var nämligen så att vi var inne på sjukhuset i natt igen för jag hade så ont och det spände i magen. Hade även ett tryck neråt så vi blev oroliga. Men det var ingen fara, bara Orvar som växer och sparkar och har sig! Tappen hade blivit längre och inte tvärt om... gått från 34mm till 44mm sen i måndags! Det måste ju betyda att vilan och droppet hjälpte! Läkaren tyckte jag skulle fortsätta ta det så lugnt ett tag till eftersom det tydligen funkar bra på mig. Ska på ny koll på måndag, då jag hade den tiden sen innan. Skulle inte förvåna mig om den läkaren tycker jag ska upp och hoppa eftersom det blivit så bra, så jag kan jobba igen. Vill såklart inget hellre än att kunna vara uppe men vill verkligen ta det lugnt så det inte försämras igen. Eller så är det kanske så att allt är bra nu så jag faktiskt kan vara igång? Som vanligt vet jag bara inte vilken läkare jag ska lyssna på!?!

    Kram och hoppas ni alla får en bra helg! Och att ni som är förkylda blir pigga fort! 
    Va härliga o underbara nyheter! Va skönt att tappen växt till igen!
    Har svårt att tro att läkarna tycker att du ska upp o hoppa nu igen....din kropp o Orvar behöver verkligen ta det lugnt o vila.
  • ingenjörsbruden
    Heloise skrev 2011-01-08 13:39:34 följande:
    Åh vad underbart fru sy!

    Villemoa: så himla tråkigt med förkylningen som bara fortsätter.

    Idag är en dålig dag, jag vaknade upp och hade planerat att gå på min guddotter Elsas första födelsedagskalas, men jag klarar det inte. Det kommer att komma massor av människor med små friska knoddar i ålder 3-0 år. Jag känner mig som världens bittraste människa, men jag klarar fan inte av att sitta med massa morsor som gnäller över att de aldrig får sova eller att allt är så jobbigt och deras män hjälper aldrig till och yadayadayada.  För oss är det liksom så att spädbarns åren med största sannolikhet kommer att bli de enklaste för oss. Sömnlösheten kommer att fortsätta i all evighet känns det som. Hon kommer ju smyga upp på nätterna och leta nycklar till kylskåpet, eller försöka dyrka upp skafferiet.

    Precis som jag inte orkar förklara vart mitt barn är, och dra hela den jävligt tråkiga storyn om allt- Alla som kommer vet att jag var gravid, de flesta att jag fått förtidigt, en del att hon har ett syndrom. de flesta är precis som H läkare och jag orkar inte prata om pws,. Jag orkar inte vara den där som de tycker synd om samtidigt som de kramar om sina egna avkommor lite extra och tänker tack gode gud att det inte drabbade oss. Ergo jag stannar hemma, äter pop corn, hånglar med min man och gosar med min underbara unge och låtsas som att pws inte finns!

    Herregud jag trodde aldrig att ajg skulle sjunka så lågt att jag sitter och är bitter över att alla andra har friska barn. Men man måste väl ner på botten innan man kan resa sig igen
    Tycker ni verkar ha en toppenplan för dagen...*hänger på o käkar popcorn, hånglar dock med egen karlslok *
    Guddottern kan ni gratta en annan dag, bättre tom att sprida firandet o så får ni mer tid att träffa o prata med guddottern osså.
    Tycker inte att du sjunkit på något vis, det är en fullt normal reaktion anser jag.....jag hade tyckt o reagerat på samma vis som du....o är vi inte normala.... (i mitt fall så är det tveksamt från början) så kan vi vara onormala tillsammans, Heloise! *KRAMAR JÄTTEHÅRT*
  • ingenjörsbruden
    Fjällbruttan skrev 2011-01-12 12:03:14 följande:
    Flamman.....

    Fan vilken jävla knöl han är!!!
    Jävlafegakarlslokhelveteskräknötpissnisseaphjärnai diothelvetehjärndödasatansmygghelveteteflonhjärnsg ubbe!!!

    Så, nu har jag svurit nog, fast jag kan mer om det behövs, men nu är jag FÖRBANNAD!!!

    DET där är så jävla (oj, där kom en till ) fegt, så lågt!!
    Att säga att han inte vill träffa vänner eller släkt, det är för att han är rädd och feg, just nu sticker han bara och vill nog inte inse vad han mister, han fegar!
    Att spotta på dig och din familj är vidrigt, han är en vuxen människa med eget ansvar och så mycket som ni gjort för honom har han ingen rätt att göra så!

    Han har INTE gått omkring och varit olycklig i flera år, för då skulle det ha märkts, så sensibel som du är, och HALLÅ!!! Han ville ju för fan (förlåt igen) ha fler barn med dig för bara ett litet tag sen!!
    Det är nåt han skyller på för att slippa ta eget ansvar, och för att nån dårkucko eller fler i finland har hjärntvättat honom!

    Jaha, ännu en karl som kommer att klassas in i kategorin ÄRKEAS....

    Flamman, jag är glad att du skriver att du tänker leva, jag vet att det gör så ont nu att det känns som inälvorna är vrängda utochin, och jag kan inte göra nåt åt det, men jag önskar att jag kunde!

    Du och barnen kommer att klara er bra, mycket bra, men det kommer att ta ett tag innan du ser det, och tills dess kan jag bara upprepa det Blomman skrev igår:

    Vi tror på dig, åt dig, tills du orkar själv!

    Kram
    Mkt kloka ord dessa med!

    Nu måste jag försvinna ut....loppan försöker själv ta på sig overallen o stövlarna....men mamsen har varit stygg o satt på possavantarna redan....heheheehe så jag får allt ta o hjälpa henne...

    tillbaka om en stund

    så länge till er alla
  • ingenjörsbruden

    Nu har vi varit ute i gått t affären o loppan har sovit i vagnen.... sen har vi skottat snö, jagat tulltande rymling som bara ville bada i den gigantiska översvämningen som grannen har utan för sin garageinfart.

    Badade badkar istället för vattenpöl!

    Nu ska Bella skriva osså:

     j hx v
    ,,mm kl llnkk, k,lpäp lkk jkrt ccoo9oui drx gv  g, gcxgxxcg xch xcb, vnb   ,ömbköfeguy876tgtimjfkotpjkloipwjfg bhjm,b nji
    ni0

  • ingenjörsbruden

    Blommis: Vilka ord! Direkt från hjärtat känns det som! Håller med fullt ut...hade nästan kunnat skriva det själv men du är 10000000 ggr bättre på att formulera dig!

    Har ni kollat era inboxar ppå sistone?

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2011-01-12 16:02:24 följande:
    Fick ett mess från Mugglan:

    "Vi träffade ett annat par i  måndags i exakt samma sits. Hon opererades igår efter mig. Tyvärr förlorade de båda tvillingarna, ingen av dem klarade sig. Hon fick föda ut dem igår efter op, hon var i v22...Då inser man hur nära det var för oss, men vi hade tur denna gång...Kramar"

    Jag får gåshud över hela mig, nackhåren reser sig och lättnaden över Ada och Beda står i bjärt kontrast till fasan som det andra stackar paret nu fått möta.Gråter
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Oh! Fortsätter att hålla tummarna för dem!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård