• HilleD
  Äldre 23 Aug 00:59
  21531 visningar
  57 svar
  57
  21531

  Era snuskigaste historier (ej S.e.x)

  Jag har en enorm råttskräck. Är även livrädd för kackerlackor. Trots dessa fobier (eller kanske pga dem) gillar jag att läsa och ta reda på fakta om dessa sattyg.

  Häromdagen berättade sopgubbarna att de hade hittat en stor död råtta i vårt soprum (sambon som var med när detta skedde gick in för att titta medan jag gick raka vägen till jobbet utan att ens säga hej då till killen). Vi bor vägg i vägg med soprummet och sopgubbarna berättade att de hade hört om folk som fått råttor i lägenheten när detta inträffat!!!!!

  Bhääää! Nu hörde jag råttor skrika/pipa på gården... Trots att jag är så rädd har dessa djur gjort att jag har fått någon sorts dragning till att titta och läsa...
  En gång när jag satt och kissade i Thailand ( var där helt ensam dessutom) kittlade en kackerlacka mig på skinkan. Dessutom har jag ett antal andra historier med dessa djur, fick med en hem...

  Kan inte ni berätta om era vidriga djurhistorier?? Kram

 • Svar på tråden Era snuskigaste historier (ej S.e.x)
 • Fru Westin
  Äldre 26 Aug 16:45
  #0

  *fnissar och äcklas om vart annat*
  Ok, mitt bidrag är inte så dramatiskt, men det utspelar sig på ett hotell i Grekland.
  Jag och min kompis hade varit på stranden och skulle bara upp på rummet för att duscha och fixa till oss inför kvällen. Jag kilar in i duschen och gör det jag ska och sedan är det min kompis tur. Hon hinner inte börja duscha innan jag hör henne gallskrika! I duschen på väggen sitter en "gigantisk" ca 20 cm lång varelse i form av någon sorts tusenfoting. Jag vill inte tänka på vart den kan ha befunnit sig medan jag duschade...
  I alla fall rusar min kompis rakt ut ur rummet och springer nästan över en stackars städerska som blir indragen i vårt rum. Städerskan pratar inte ett ord engelska, men när hon får se varelsen tar hon i den med fingarna och kastar ut den genom badrumsfönstret *ryser och ser den ålande kroppen framför mig*

  I övrigt tycker jag att harkrankar är något av det vidrigaste vi har i Sverige! Tack och lov brukar våra katter jaga och döda alla levande insekter som kommer in till oss...

 • london­bruden
  Äldre 26 Aug 18:00
  #0

  Det har ar ju den perfekta bantnings traden! Har definitivt ingen lust att ata nagot ikvall!

 • April 2004
  Äldre 26 Aug 18:09
  #0

  londonbruden: haha! :) :D

 • HilleD
  Äldre 26 Aug 20:25
  #0

  Haha, vad roligt att läsa om allas fobier och historier!!!!!

  Detta frosseri i äckel är rena rama porren för mig :D

 • Electr­ic Lady
  Äldre 26 Aug 21:33
  #0

  När mina föräldrar och äldre syskon var i frankrike på husbilssemester innan jag föddes (jag blev gjord på den semestern!)
  köpte de en limpa. På undersidan var en stor spyfluga inbakad.

 • HilleD
  Äldre 27 Aug 11:13
  #0

  Haha electric lady! Verkar ha varit mycket bra proteiner då i spyflugan eftersom dina föräldrar blev så produktiva.

 • Bellis
  Äldre 27 Aug 11:40
  #0

  Okej, here goes nothing:

  Är livrädd för ormar, klarar dem inte ens i en djuraffär, jag går mitt i gången och får extrema äckelkänslor. Frågar alltid om terrarierna verkligen är stängda och att ormj*veln är kvar i.

  Var hemma och hälsade på hos en gammal bästis en gång, vars pojkvän hade en boa. Men terrariet var tomt, och då berättade de att ormen försvunnit när de varit på semester och hans bror passat den. Sen var de så snälla att de talade om att de inte hittat den, utan funderade på att ta isär hörnsoffan -SOM JAG SATT I- för att leta.... uärk!!

  Spindlar har jag inte haft några problem med, tills jag kom till min studieort... Lite skärrad var man väl- ensam, ny skola, ny utbildning och så. Plötsligt ser jag den STÖRSTA SPINDELN EVER knata fram över golvet!! Stor som f*n, feta ben med hår på, och jag tänkte "nääääe, DEN rör inte jag!" Men så satte den kurs mot min säng, och jag insåg att jag måste ta i tu med den, annars försvinner den ju in i sängen!!! Jag slet åt mig en av hundens gosedjur, dunkade den i golvet och lyfte -still very alive 'n kicking. Tog ett ännu större hund-gosedjur och klämde till ordentligt och sprang sedan och spolade ner liket i toan. Jag storgrät och mådde riktigt illa!!! BLÄ!

  När jag var liten så åkte jag, min lillasyster och mamma till Rhodos tillsammans med grannfrun och hennes döttrar. Urspännande tyckte vi småtjejer!

  Nåväl, en kväll gick vi hem riktigt sent från restaurangen, tog en genväg via en bakgata i ett bostadskvarter. Överallt var sopsäckar utställda, för sopgubbarna att hämta på morgonkvisten. Det sprang katter och hundar och nosade i soporna såklart -vilket vi även sett dagtid. Plötsligt får vi se en jäääääättefin vit liten hund som nosar omkring, och vi vill fram och klappa... Mm-mmm, jäääättefin, verkligen så mammorna och slet med oss vidare hemåt hotellet.

  På morgonen vid frukosten fick vi veta att den jääääättefina hunden i själva verket var en jähähättestor RÅTTA!!!

  Mammorna hade legat kallsvettiga hela natten......

 • Gift Anna
  Äldre 27 Aug 12:49
  #0

  *Ryser när jag läser alla historier*,nästan så att jag inte vågar åka på weekend semster till Köpenhamn,men jag får skylla mig själv att jag gick in och läste i tråden!
  Vad är pälsängrar och harkrankar för något?

  Okej,här kommer mitt äckligaste minne:
  Jag har sedan mycket stark fobi mot ormar,jag kan inte ens se ormar (eller spindlar heller för den delen!)ens på TV eller bilder utan att jag kallsvettas och får rysningar.
  När jag var lite bodde vi granne med min morbor och hans familj,det föll sig naturligt att min lillasyster och jag lekte med hans söner(våra kusiner) som är i samma ålder.
  En sommardag leker vi som vanligt i deras sandlåda,och jag och min kusin (den yngre av de två)skulle gå till förrådet för att hämta en spade då vi hör ett förskräckligt väsande,jag trodde att det var vattenslangen som var på eftersom morbror och "moster"höll på att greja i grönsakslandet,men vattenslangen råkade vara en huggorm,jag blev helt paralyserad,moster fick komma och trösta mig
  medan morbror tog och fångade ormen på en lie och slängde den över ett stup.
  Jag ryser fortfarande när jag tänker på det!

 • marian
  Äldre 27 Aug 12:59
  #0

  Gift Anna: Harkrankar ser ut ungefär som överdimensionerade myggor. Eller som sådana där spindlar som brukar kallas långben, fast med vingar.

  Pälsängrar är en skalbagge som kan leva tätt inpå människor -- företrädesvis i garderober. Man kan se att man har dem om man upptäcker att tröjor och byxor har små, små hål i dem. Mest kan man se dem i sin larvform. De har ledad kropp, är svarta och är droppformade, och så har de borst på svanstippen.

 • Leli
  Äldre 27 Aug 13:32
  #0

  Har läst hela tråden och jag ryyyyyyser

Svar på tråden Era snuskigaste historier (ej S.e.x)