• April 2004
  Äldre 25 Aug 18:22
  25186 visningar
  57 svar
  57
  25186

  Era snuskigaste historier (ej S.e.x)

  när jag var tolv år var vi på mallorca på semester. köpte stooooora fina apelsiner. pappa och brorsan började äta sina, jag satt och pillade på min. såg hundratals små vita maskar i och skrek! det fanns maskar i pappas och brorsans apelsiner också. dom hade ätit flera klyftor var! usch!

  när jag var barn spenderade vi somrarna ute i stockholms skärgård. DÅ hade jag inte spindelskräck, men jag var inte överförtjust i dem. Såg en spindel och ropade på mamma att ta bort den. Hon stampade på den och ut kom hundratals små små små små små spindlar. Vi försökte spindelsanera huset efter det. Funkade inte så bra. Åkte hem till stan samma dag fast vi skulle stannat en vecka. Numer har jag värsta spindelfobin.

  Gillar inte ödlor heller. En semester i Thailandsemestern var underbar - om man bortser från kackelackan som kröp under min stortå när jag satt på toaletten och jag skrek så jag var hes i två dagar. Sista natten i vår bungalow såg jag fyra äckliga vidriga ödlor som kröp omkring på väggen ovanför sängen vi hade sovit i den senaste veckan... sov ingenting den natten och var extremt trött på resan hem dagen efter.

  Har - tyvärr - fler historier men låter detta räcka. Har nog med uschningar i mig efter att ha berättat det här.

 • April 2004
  Äldre 26 Aug 18:09
  #0

  londonbruden: haha! :) :D

Svar på tråden Era snuskigaste historier (ej S.e.x)