Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Usch för påkörda husdjur, Kängu.

    Tjoho för PBs panna! Du är nog på rätt spår - det måste vara rätt investering när det betyder så mycket för välbefinnandet och därigenom skulle jag tro, för relationen.

    Låter fortsatt tufft Oms. Vet ni något mer om dig och hur du mår? Tänk vad mycket du kan, känner du till olika Hepariner via jobbet också?  Jo, jag tycker absolut att det är värt en chans med Fragmin, men det är ju ingen garanti. Just nu låg jag för lågt på trombocyter för att det ska vara en bra ide misstänker jag, men det var bara lite lågt och nya prover är tagna så jag tror det går. Det var bara lite under normalvärdet och kan tyda på infektion.

    Kul att se dig Zozo! Hur är livet som hemma med barn i Frankrike? Finns det andra mammor hemma så att man har någon att träffa? Ska Lea vara på dagis nu?

  • start september

    Största kramen till PB som nu är längst ner. Så fel det känns och inte mycket kan jag göra er än att tänka på er.

    Jag hoppas så att ni kan känna stöd i varann.

  • start september

    Klockarbol,

    du har det verkligen tufft nu. Hoppas så att det kan ordna sig med huset på ett eller annat sätt. Hoppas också att ni kan prata med varann iallafall så att ni kan lösa vägen framåt.

    Du verkar ha slitit så hårt länge och skulle egentligen nog mest av allt behöva lugn och ro och ta hand om dig.

  • start september

    Stora kramar till Fru och Herr E. Det är orättvist så in i bara den och gör ont i hela mig. Hoppas så att det inte är ett X utan något som kan komma ut. Jättebra att ni får ta snabbt  blodprov och att de följer upp.  

  • start september

    Fru E, elände att det var som ni befarat. Så meningslöst och hårt. Var ledsen och finn stöd i varandra, ni måste bara igenom denna sorg och få landa.

    Kroppsligt vill jag råda dig att se till att det tas prover så att HcG går ner som det ska, för att vara helt säker på att allt är borta.

    Kram!

  • start september

    PB, dina ord träffar mig rakt i hjärtat. Skam är hemskt att känna och ju som du själv vet inte en sanning. Att prata med någon vore nog bra.

    Kramar i mängd.

  • start september

    Åh vad skönt att de finns goda människor runt dig PB!

    Och vilken fin komplimang!

    Sängen ropar här nu, alldeles för mycket jobb i veckan.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!