Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Och dubbelt också - där ser man.

    Fast visa endast funktionen tror jag är bra - den har jag saknat.

  • start september

    Vad bra Tinga att det gått bra! Håller stora tummar för morgondagens övningar.

    Inser när jag läser ovan varför inte bredbandet funkar (tack och lov för jobbets mobila som låg i väskan).

    Kram till dig Klockarbol!

    Och fina PB. Ta hand om dig. Så öppet och fint du skriver.

    Snorkis - varma kramar till dig också.

    Ego:

    Hata förkylningar. Bihåleinflammation troligen hos mig och den som jag trodde friska dottern äter knappt ikväll och är hängig. Hon kanske inte var frisk ändå? Eller också är det vinterkräk på g ändå.  Fast det är lurigt, hon säger just nu gärna att hon är sjuk för att hon kommit på att man får vara hemma då. Det lär väl blir det säkra före det osäkra imorgon, men förutom sjuka mig som är hemma lär maken behöva vabba om jag får en läkartid för bihålorna. Gnäll gnäll.

    Förrresten, inser att den utlimata jukllappen till kostymnisse-maken kanske är ett par galsocher.  Visst måste det vara en bra uppfinning? Jag har surfat lite på utbudet, men har någon köpt sådana eller kanske sett på typ NK eller så?

  • start september

    Snaily,

    ring och rådgör med förlossningen. En slempropp är ju ett bra tecken. 

    Jobbigt med mamman, jag minns hur det var med sjuk förälder på distans. Ynglet och du själv måste få komma först nu.

  • start september

    Oj, Snaily, läste som att det var din mamma, därav svarade jag så. Men det är ju samma sak, ni behöver varann och han behöver ju vara med också. Det vill säkert svärmor också egentligen.

  • start september

    PB, spöke vet jag inte, men att klaga när man mår dåligt är bara mänskligt. Att ha tagit ett steg mot hjälp är rätt och modigt, Jag har precis som du ledsjukdomar i familjen och det är inget roligt att ta itu med.

  • start september

    Plupparna tillbaka - tjoho!

    Visa endast är bra som komplement när man vill följa någons eller  för den del egna inlägg tycker jag. Fast först måste man ju läsa allt - helt rätt!

    Sjukstuga här med - något bättre efter att jag hittat medicin sedan sist, en tuffare nässpray. Har åkt på bihåleinflammation varje vinter sedan dottern kom.

    Men dottern har feber igen så nu blir det vc och så får de kolla mig också.

  • start september

    Sicken moster Snorkis. En del människor förbrukar så mycket energi för andra att det är oförlåtligt.
    Slå ifrån er bara. Har ni inte haft en nära relation innan är det bara så fel att hon ens försöker pracka på er sina tankar.
    Kram!

  • start september

    Inser att jag inte kommenterat så mycket alls mitt i allt bihåleelände.

    Telis, vad hemskt med ledset barn vid bajs. Hoppas så att ni kan bli hjälpta på något enkelt sätt. Vad tråkigt att inte provsvaren kunde meddelas, det känns så stelbent.

    Kängu - vad kul med ett jobb på hög nivå! Ett vik är ju perfekt för att känna sig för och du får ju mer meriter för varje vik.

    Tinga - åh vad skönt med viktuppgången! Vilken prestation av dig och maken! Och vilken bra idé med konsten. Vår lilla tjej har varit med en del på utställningar då vi gillar konst och hon tycker jättemycket om att titta och fundera.

    Snaliy - hoppas att det blir en lugn natt¨så att du får samla lite krafter till när det drar igång vilket jag tror är snart. När har du koll appropå hur Ynglet ligger?

  • start september

    Grattis Snigelfamiljen  till Yngla! Tjoho! En trådbebis till!

    Vad kul med bröllop Melondoft! Lite sällsynt i denna tråd Flört

    Här är det ny sjukstuga, dottern har feber och missar Luciafirandet. Tror jag är mer ledsen för det än hon... Hon har något virus som aldrig försvinner verkar det som, vi var och kollade förra veckan men nu får det nog blir nytt besök för att se så att det inte kommit basselusker ändå.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!