Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Än så länge friskt barn, jobbet börjar likna nåt, maken och jag sams och snart undersökning.

    Lite bättre blev dagen.

    Japp - skämmes på henne. Att ens försöka försvara sig, hade varit mycket enklare att be om ursäkt, det hade jag köpt.

    På återhörande!

  • start september

    Åter från undersökning och inga konstigheter syntes. På sätt och vis är det skönt, men jag letar ju efter Förklaringen med stort F som ska ge hjälp. Fast jag är jätteglad att inga sammanväxningar fanns, det var jag rädd för på allvar (kan vara biverkning av skrapningar och andra operationer).

    Lite prover hade kommit, men inte alla. Allt såg hyfsat ut, nu var sköldkörtelprovet bättre, så inget levaxin behövs. Jag fick ta om lite vita blodkroppar och sånt, kanske var jag förkyld vid provet för det var lite udda. Nåt som hade med blodproppsrisk var lite högt, men flera andra liknande låga så troligen inte det heller. Prolaktinen var bra. Ny kontakt när alla prover kommit.

    Det var ÄL på gång så vi fick klartecken att försöka. Skulle jag bli gravid och vi inte vet mer än nu får jag lite tuffare blodförtunnande för säkerhets skull. Hon verkar ge det till folk hon inte hittar fel på också. Det är sprutor varje dag under en lång period men det lär man sig väl.  

    Så sammanfattningsvis inga fel, men vi står kvar på ruta ett.

  • start september

    Tack för alla sjuksköterskesympatier. Maken blev så upprörd att han ville ringa och skälla, skönt med sympatier där i alla fall.

    Förkylda maken har tappat rösten helt - därav funkade inte alls hans gränssättning. Stackars de båda.

    Det stämmer att det är Fragmin det blir. Varje dag från ev plus och större delen av en graviditet. Det är bara att vara glad för den hjälp som går att få.

    Varför får man det efter snitt? Får alla det?

  • start september

    Och fina PB som skrivit en så fantastiskt fin trådstart i granntråden - håller alla tummar. Vem vet vad som är symptom på vad. Hoppas så.

  • start september

    Lapinette,

    blodförtunnande sprutor vid namn Fragmin.  Verkar vara lite pyssel och göra lite ont men det är det värt hoppas jag.

    Det verkar som man kan få det för säkerhets skull när man har en missfallshistoria. Allt visar sig väl inte på provsvaren.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!