Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Gnäll, tappat inlägg.

    Kort sammanfattning: jag tror inte Sign är bra för en trådbrunch. De har vad jag vet tvåtimmarssittningar, så efter 1:45 åker man ut. Kanske lite kort för er?

  • start september

    Har maxat min chokladdos ikväll, brukar inte äta mjölkchoklad men köpte Marabou Sensayion med hallon och yougurt. Gott var det!

    Känner mig frusen och ruggig, ligger efter så att jag ska jobba några timmar nu efter läggning men usch vad inspirationen var låg.

  • start september

    Hur tuff ska man vara mot snart 2,5-åring som trotsar? Man kan inte alltid låta henne bestämma precis allt (typ sjunga en sång för varje trappsteg i trappan upp till dagis på morgonen eller vänta 10 min innan jackan kommer på) även om det blir mindre bråk om hon får göra själv. Jag har börjat säga " vill du gå/göra själv eller ska mamma bära/hjälpa dig" och får alltid svaret gå själv. Då räknar jag till tre och har hon inte börjat göra det hon ska så lyfter jag upp och går eller gör själv. Är det för hårt? Just nu funkar det oftast och sparar oss en massa bråk men är jag för hård?

    Hur löser ni andra med barn i den åldern situationer?

  • start september

    Hattis, kul med BIM/BOM samtidigt. Jag hoppas så för din skull.

    För egen skull vet jag faktiskt inte. På sätt och vis kanske det skulle vara lugnare att få sin utredning innan nya försök, skulle jag bli gravid nu och få MA i v 14 pga något som kunde avhjälpts efter utredningen känns det hemskt.

    Läste på för mycket om vad man kan hitta genom undersökning av livmodern i går kväll, har ju skrapats två ggr nu efter dottern och har man rejäl otur kan man få sammanväxningar som gör att livmodern stöter bort fostret. Funderar lite på om det kan vara förklaringen till det sena. Fast den ena skrapningen var ju efter så då skulle det varit den första som ledde till sammanväxningarna. 

    Så lugnast kanske är att vi inte plussar nu. Säger jag som ägnat mig aktiva ÄL-övningar en massa dagar.  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!