• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hade ett "allvarligt snack" med sonen ikväll, där han erkände att "det är jättedumt att jag ska bli storebror".. Det kan inte vara lätt för honom alltså! Men jag sa att han får tycka så, men att man måste vara snäll mot bebisen.. Och han verkade lite lättad nästan efter han "erkänt".. Alltså, ibland saknar man den där manualen hur man ska hantera saker och ting lite mer än andra gånger..

  • MSW

    Tack Pb för input! Får se om sonen tar upp ämnet något mer, eller om vi pratar mer om det någon annan gång.. Nu precis känns det mest " tjatigt" om jag skulle ta upp det igen..

    Ang FB-diskussionen så tror/tycker jag att det inte har kommit upp några nya argument varken för eller emot, som inte tidigare har diskuterats i tråden (med lite jämna mellanrum).. Skillnaden är väl möjligen då att förslaget att göra "tvärtom" mot vad som hittills blivit, alltså att vi testar ett stängt forum.. Fungerar det inte som tänkt, så finns alltid möjligheten att gå tillbaka till BT.. Så har jag tolkat det.. Och jag (man kan juh bara prata för sig själv, men gissar att fler/de flesta håller med) vill juh att tråden ska finnas kvar.. Oavsett hur det praktiskt ska lösas..

    Drömde förresten om flera av er i natt! Fast inte ens er som jag har träffat såg ut som ni gör.. Gissar att det har att göra med dessa vara/inte vara diskussioner om trådens framtid..

  • MSW

    Åh Izzie!! Stort grattis till ännu en fin prinsessa!! Tråkigt (futtigt ord) att det blev en repris av förra förlossningen! Mys på med familjen nu!!

    Men.....? Vänta nu...? Är det jag på tur nu då?? Eller har jag glömt ngn? (Ber isf hemskt mycket om ursäkt..)

  • MSW

    Ore: Shit! Dags att inse att det inte är en hel evighet kvar kanske..? jag tror också att BF-listan är väldigt kort..

  • MSW

    Hurra hurra! För att äta middag som en familj! Och fick tårar i ögonen av "tomt på tallriken och i munnen"! Och försvunna köplatser, och försvunna kilon! Och gjorda läxor och för ingen särskild anledning! * hoppas inte jag missade ngt*

    ore: låter inte som ngt roligt möte, skönt du hade kollegan med dig! Och hoppas det leder till att det blir mycket bättre!

    Fast har inte så mycket fredagsstämning själv, eftersom vi har tenta imorn förmiddag! Hoppas på en bra helg för alla!

  • MSW

    Var tvungen att kika in på galleriet en sväng med juh.. Och tänkte på att min mage nog är ungefär lika stor nu i v33 som mugglans i v24.. Men här är juh bara en, och sf-måttet ligger strax över den lägsta kurvan, så inte så konstigt..

    Liten: (budget) länken jag nämnde: www.overblick.se/hem Men har som sagt inte testat den...

  • MSW

    Åh, morotskaka....... Fast maken har bakat chokladbröd och nu är det kanelbullar i ugnen, så jag ska nog överleva utan morotskaka...

  • MSW

    Molusker låter inte så trevligt!

    Amsterdam låter däremot väldigt trevligt!

    Bebisbubbla låter både mysigt och jobbigt!

    What else? Här är det segt, segt idag.. Blev helt färdig av att gå till och från dagis (som bara ligger ett par hundra meter bort).. Trött i ryggen, magen och ljumskarna/låren... Gissar att kroppen börjar tycka att det är lite tungt nu! Nu efter att suttit inne framför datorn hela förmiddagen har jag dessutom fått ont i huvudet..

    förresten, hur säger man varsågod på engelska? Alltså när man sitter vid bordet och ska börja äta? A tyckte att vi skulle göra det igår och maken och jag kom inte på något bra ord för varsågod i det sammanhanget..

  • MSW

    Am: skönt att det inte bara var hos oss det stod stilla.. det där med värdinnan är juh dock en tanke..

  • MSW

    Help your self funkar nog när inte maten är serverad liksom, men när alla sitter med mat på tallriken (som igår)känns det inte helt rätt.. Tja, go ahead and eat kanske funkar?

  • MSW

    Oj, spännande, blir nästan nervös nu när det blir allvar av den stängda tråden! hojta när länken är upplagd oupsie!

    kan annars meddela att om man inte kan sova på sisådär två timmar på natten är man inte direkt utvilad när man vaknar...

  • MSW

    Snorkis: fy vilken jättejobbig situation! Tycker att BS förslag var bra i första hand! Annars har jag nog inte mycket att tillägga, men skickar en kram!!!

    ang bebisbubbla så hade vi väl lite av det på bb, eftersom man egentligen inte får ta emot besök på neo.. A har juh dessutom hela tiden varit "lätt" att ha med sig överallt. Men efter att vi blev "utsläppta" så var vi nog mest sugna på att visa upp honom.. Fast jag känner nog att jag kanske vill ta det ngt lugnare denna gången.. Men det ger väl sig..

  • MSW

    Och jag tror att jag kommer läsa/hänga både "här och där"..

    Klockarbol: hur känns det att ha nått "brytpunkten" med mannen? Och så vill jag med skriva att det är skönt att det inte är bara jag i hela världen som funderar över om det jag säger/bidrar med verkligen är något som någon annan bryr sig om, eller om jag bara uppfattas som någon avlägsen kusin som bara klänger sig fast (eller hur du nu skrev)..

  • MSW

    September: det är väl "bara" under graviditet det inte är helt bra med hårfärgning? Jag är inte säker, men känns som att det är det enda jag hört iaf.. Skönt att semester och föräldraledighet klarnar, åtminstone delvis.. Själva drömmer vi om ett allinclusive hotell i Turkiet ihop med hela makens familj till sommaren.. Vi får väl se om det går att få ihop..

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!