• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne!!! Vill veta ALLT!!! Stort jäkla grattis!!

  • MSW

    Åh HUR ska jag nu kunna läsa vidare på det tråkiga plugget? Svävar juh på moln här...

  • MSW

    Nenne: Och vad sa/tänkte du när du insåg att P hade rätt? Och vad sa du till P?? Och vad sa han??

  • MSW

    Och förövrigt så får jag inte ihop logistiken för att vara med på träffen (om ni nu inte redan räknat ut det...) Trist men jag hoppas att ni får det riktigt bra!

  • MSW

    God morgon! snaily: verkar inte som du stött på den roligaste BVC-damen direkt! själva blev vi ngt negativt inställd till vår då vi fick intrycket i början att hon tyckte vi var lite för lugna/ inte så nervösa.. Fast det har hon (iaf i mina ögon) plockat upp sig en hel del ifrån under tidens gång! Lycka till med simmet!

    tyvärr har jag ingen snygg lista på bf-datumen då jag inte har koll på varken Hattis eller izzies! Septembers i går då, och sedan är det väl jag i nov..

    Annars är det väl härligt med alla nojor en graviditet ställer till med eller?? just nu nojar jag över om jag går upp tillräckligt.. Vågen har visat upp ngt halv kg, och sedan har jag minskat igen ett drygt halv kg.. Sammanlagt ligger jag ca 6,5 kg! Jag är supernöjd att jag verkar slippa gå upp 20-30kg denna gången också, men nojar ändå över om bebisen växer som den ska (har inte så särskilt stor mage heller).. Men eftersom bebisen sparkar på som vanligt är det väl förmodligen bara hjärnspöken! Har ett ul/tul den 21/9 för att se om moderkakan flyttat sig från "utgången"!

    nahe dags att ta tag i att göra mig i ordning för skolan, så en lugn morgon inte behöver sluta i akut stress! Kram på er alla! Och ursäkta att mina inlägg inte täcker en tiondel av det som avhandlats sedan sist jag var inne och skrev!

  • MSW

    Usch, idag har jag en dålig dag! sov dåligt i natt, hade sådan jäkla halsbränna att jag fick gå upp och kräkas! allmänt svårt att hitta bra sovställning.. Halvt myrkrypningar i benen.. Och aldrig lagom varm! Och idag känns det som att ingen förstår hur trött jag känner mig.. Och ryggen/fogarna gör ondare än de gjort på ett bra tag.. Och det känns som att tiden står helt still och att BF aldrig kommer närmre... *gnäll gnäll*

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!