• MSW

    Åh, Snartis! Hoppas lillebror vill komma ut snart! När du är så öppen borde de juh kunna ta hål på hinnorna?

    kramar till porchez!

    Nu har vi en fun stående i en låda i garaget! Hittade en butik som sålde ut 2010:års modell lika billigt som om vi beställt en från Tyskland! En brun blev det, men det är bara själva vagnen så vi ska fixa mjuklift och grejer med!
    Förresten, ni som fått barn i november (eller på vintern överhuvudtaget) vad har ni haft får ytterkläder till dem när de är nya? Jag tänker ngn typ fleece overall, men funderar över stl 56, eller en 62 och växa i?
    nu frukost! Kram!!

  • MSW

    Jag tror att semestrarna börja ta slut, för jisses vilken fart det är här idag!

    Tinga: heja heja med maten!! Härligt att det går åt rätt håll! När var det ni skulle få träffa ät-specialisterna?

  • MSW

    Åh lappis! Vad ledsen jag blir för er skull! Förstår att ni behöver ta er en funderare/diskussion! Varför kan inget gå "som det ska"? Kram!

  • MSW

    Slänger in en fråga ang vad era barn sysslar med.. När började ni med någon aktivitet? Vid vilken ålder alltså? Vi bor juh dock i en håla, så inget jätteutbud..

  • MSW

    Grattis grattis snartis! Visst var det typ beräknat idag? Så det var väl en himla tur att du blev igångsatt "redan" nu, när han redan var så stor?!

    Vem är det nu som står på tur..? Start? Hattis? Izzie? (tror inte ngn är med på bf-listan, men jag kan ha fel för jag kan inte kolla den just nu)

    Själva är vi hemkomna från ett par härliga dagar i Bohuslän! Och nu väntar jag bara på att få gå och lägga mig typ!

    Har också plockat bort en speta/sticka från sonens fot, under höga protester så det gjorde ganska ont i våra föräldrahjärtan.. Men när han under tiden skrek "Jävla ungar, jävla ungar" till oss så var det samtidigt lite skrattretande...

    Jaja, annars är allt bara bra med oss.. Lediga i två veckor till, innan det blir allvar igen!

    PB: Oj låter som lite väl mycket på en gång! Gissar att maken sov ganska bra sedan!

    Har för mig att det var ngt mer jag tänkt kommentera, men nu är det bortblåst!

    Kram på er!

  • MSW

    Ah, oupsie, den modellen såg juh smart ut, när det var förberett för att kunna använda bälte..
    Vi har en plan på att åka till gekås på måndag, så får väl se vad vi hittar där.. Till A hade vi en fleece overall första vintern, men den är juh i typ storlek 74 eller ngt sådant (har inte riktigt kollat upp det än).. Så satsar nog på ngnslags overall i stl 56 och sen kanske den helt enkelt får ha den så länge det går och sedan ha den A hade..

    Var det förresten ingen som hade en bra lista på vad som är bra att köpa på gekås?

    September: Är det så kort kvar alltså? Snart får du börja ge dig tillkänna varje dag!

    Ang dagis: Shit vickan vilken kommentar! Eftersom man gör skillnad på en jävla massa småsaker som man inte ens är medveten om, så får man juh försöka att åtminstone tänka på de större grejerna! Läste förresten en artikel på aftonbladet igår (fast den var nog ganska gammal) om en familj i kanada som inte talade om vilket kön deras barn hade för att han/hon inte skulle behöva bli behandlat efter det.. Lite intressant att läsa..
     Och mer om dagis så ser jag inte fram emot att det kommer vara jag som lämnar A på dagis första dagen efter sommarlovet.. Gissar på tårar från båda håll.. (förhoppningsvis lyckas jag hålla mig tills jag är ute i bilen..) Även om jag är helt säker på att han kommer tycka att det blir roligt med lite fart igen!

    Ore: Härligt att intervjun kändes bra! Hoppas hoppas att det går vägen!

    Liten: Jävla unge är jag helt säker på att varken jag eller maken sagt.. Och vi svär inte sådär jättemycket tycker jag.. Men för A är det nog väldigt spännande med sådana ord för tillfället för han använder dem en hel del (och ihop med den 2,5 år äldre kusinen blir det inte bättre precis).

    Jag tycker att det låter som en bra idé med fina stenplattor, och en och annan kruka.. Vi kommer snart (kanske nästa år) att behöva drenera om runt huset, men då blir det nog ngnslags singel en bit närmast huset och sedan blom/bär-land runt (nu är landen precis utmed huset..)
    Vårt närmaste stora projekt för huset är annars att dra om elen, då vi blev lite skrämda när vi möblerade om i tvättstugan och båda lamporna började lysa efter en smäll på den ena (lysrör) TROTS att strömbrytaren var avstängd...

    Vinkar till alla och skickar kramar! 

  • MSW

    Snorkis: Tack så mycket!!

    Am: Har du/ni bestämt er nu alltså? Hoppas det känns som ett bra beslut! Tycker för övrigt du får se till att ta dig till Gekås ngn gång, så du får se själv hur galet det verkligen är!

    Jag blev visst gräsänka helt plötsligt eftersom sonen ville sova hos sin mormor och morfar och maken gav sig i väg på fotboll.. Tänkte jag skulle försöka få till lite pluggande till sista uppgiften för sommarkursen..

  • MSW

    Lycka till med knipsandet.. Är det ett stort ingrepp?

    Och jag njuter av att få göra det jag håller på med i lugn och ro, och att jag inte behöver resa mig mer än vad jag själv vill (annars går det juh högst fem minuter mellan att jag behöver följa med A på toa, eller laga legogubben han leker med, eller han är törstig eller vill ha sällskap att hämta ngt i sitt rum eller, eller, eller... Ibland funkar det med pappan men inte alltid).. Och nu ska jag nog ta en liten paus och helt själv få bestämma vilken TV-kanal jag ska titta på!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!