• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Stor kram PB, vet inte vad jag skall säga  Så jäkla sorgligt.. 


    Fru E: har maken kommit igång med dagens jobb?  ja pokerkvällar kan tendera att bli långa och sena.. fattar inte varför jag heller

  • smint

    Stor kram till Fru E och maken... instämmer med de andra har skrivit.. f------n rent ut sagt..  


    Undrar också hur det gått för muggles idag.. 


     


     

  • smint

    tyckte dom 3 åkpåsarna du visade verkade bra och varma.. jag funderade också på om tyget på stadium påsen var väldigt prassligt.. Men den verkar ju bra den också..

  • smint

    Sweet: Piggelin fick en son, nu har jag helt glömt vilket datum det blev men undrar om det inte blev på ett ganska speciellt datum typ 10 11 12?  eller är jag hel ute och cyklar nu ni andra?  


    usch så hemskt med din vän som fått en hjärntumör.. fan att unga människor skall drabbas av sådant här


    EA: Skickar massor med kramar till er, ruttet är bara förnamnet..


     


    Ego: Sitter fast hos förälrdrarna, det blåser sjukligt mycket och vräker ned med regn.. dom har ställt in 2 båtar i morgon mot oskarshamn och den mot nynäs kommer ev ställas in.. och om dom ens funderar på det så kommer det ju blåsa massor så jag har avbokat för andra gången och hoppas komma hem på Torsdag... tur att man inte har ngt speciellt att passa iaf..

  • smint

    BS: Går ni också på en inspira förskola. Vi med, bytte från en enhet till en annan när vi nu flyttade. Har väl varit lite trassel med personalomsättning på det första stället, men nu är det suveränt. Många föräldrar överreagerar nog en hel del med bråk och så.. och starta en tråd om det känns bara lite överdrivet.. 


    Skönt att du inte behövt amma så mkt i natt. Hoppas det håller i sig. 


     


     

  • smint

    PB: kära du, önskar så att jag kunde skriva något som hjälper.. Men är inte så bra på att uttrycka mig i skrift. Men skickar över miljoner kramar till dig och familjen ... Kram

  • smint

    Snorkis: Hoppas verkligen du får sova lite sammanhängande snart. Förstår att du blir helt slut och när känslorna åker upp och ned och man inte känner att man hänger med.. Men jag tycker också att du är imponerande med här och i nuet efter vad ni gått igenom.. 


    Tinga: Trist med bråcket men skönt att ni får akuttid om det behövs.. Och att ni får en bokad tid inom kort också. Lät galet mysigt med London resan.


    Lappis: Hoppas du fick sällskap av dina kollegor till slut. 


    Ego: Är fortfarande fast hos föräldrarna... verkar som båten skall gå i morgon bitti men det skall fortfarande blåsa sjukt mkt... och jag är livrädd att jag skall bli åksjuk och inte kunna ta hand om T.. Men alla prognoser säger att det skall lugna sig under dagen så vi åker hem på Fredag morgon.. Lite längre ledigt för T än tänkt från fsk men hon får kvalitetstid med sin mormor och morfar så det överväger det hela... 


     

  • smint

    Snaily: ja förmodligen säger kaptenen det  Men kollade smhi.s väderprognos nu och det ser lite tryggare ut.. Läste precis i lokaltidningen om överresan i tisdags som vi skulle varit med på.. den tog 6 timmar i stället för 3. 25..  en från tidningen var ombord och han sa att det var som att åka berg och dal bana i 6 timmar..  gick man så ramlade man omkull... 


    oupsie: Ja ingen är gladare än T, hon är så förtjust i sina morföräldrar så hon var inte så besviken på att vi är kvar.. och i natt har det kommit massor av snö även här så nu är hon och morfar ute och busar.. synd bara att vi inte tog med oss alla vinterkläder, nu fick det bli lite lager på lager...


    Ja vart är mugglan??  


     

  • smint

    Vu har snöat inne här på ön. Men nu har det lugnat sig avsevärt med blåsten även på land så nu känner jag mig inte så nojjig längre. 


    Har börjat förberada middagen, skall göra en enkel musselpasta med massor av vitlök och persilja.. och vitlöksbröd till. Blir nog jättegott.


     


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!