• smint
    Oupsie skrev 2010-12-07 16:48:02 följande:
    Smint, jag förstod inte riktigt det där med bebisen i magen? Var det något som kunde fixas till med antibiotika, eller fanns det riskt för att det behövdes op?
    hon sa igår att om det kvarstår när bebisen är ute så ger man den antibiotika i förebyggande för att det inte skall få uvi. och så kollar dom om det är ngn förträngning någonstans på vägen. Men det kan lika gärna vara bra när den kommer ut. pga att den påverkas av mammans hormon inne i magen. Sedan hade hon jättesvårt att mäta exakt hur stort det var för den låg hur konstigt som helst.. Men jag oroar mig inte utan hon skulle skriva in i journalen att dom skall titta på de..
  • smint
    Telis skrev 2010-12-07 16:53:59 följande:
    smint, bara två timmar kvar nu, håll ut! Känn min sympati, det är jobbigt när dom inte sover som dom borde och blir övertrötta.
    Tack Nu verkar hon ganska pigg igen, men har mutat med oliver och kex.. nu är snart maten klar.. 
  • smint

    Godmorgon


    Ang julklappsbyten bland vuxna.. Hos mina föräldrar hr vi nästan inte några till de vuxna, möjligtvis lite strumpor eller så.. brukar ta med något till föräldrarna då dom står för det mesta..


    Men hos sambons familj är det fortfarande heligt men julklappsönske kväll och julklappar.. jag då som dragit ned på det med min familj är lite emot det, men men.. så har jag kommit på några saker som jag kanske behöver.. så ringer svärmor och säger du måste önska dig mera det var ju så lite saker.. men om jag nu inte vill ha något mera då.. eller så får hon väl komma på något själv.. vi brukar ge en julklapp från oss till var och en.. en del får gemensamt som R´s syster och sambo som nyligen flyttat i hop. Men jag tycker det är lite mycket hets.. till barnen sjävklart men med måtta


    1up: aha trevligt med en årskamrat


    Oupsie: Perfekt födelsedagspresent av din syster  


    Har troligtvis blivit smittad av dottern, vaknade med ont i örat och täppt i näsan.. hoppas på en lite lugnare dag idag med henne hemma.. Hon hostar en del fortfarande men inte lika mycket som i går..

  • smint

    AM: Ja kör hårt, så har vi också gjort i alla år, man delar ut en julklapp och så får man öppna i lugn och ro. och så gör sambons familj också. 


    Snaily: Usch för att sova dåligt, jag sover också kasst nu. Vaknar ofta vid 4 tiden och ligger vaken 1 timme iaf.. tröstlöst.. sedan skall man ju upp och kissa också emmelanåt.


    Åh tror vår granne åkte in till förlossningen nu i morse. När vi gick iväg till affären såg jag både mannen och henne åka iväg, hon hade bf i måndags.


    Tack för krya på dig hälsningar. Tror inte det är så farligt än så länge, men känner att det lurar bakom hörnet.. örat slutade göra ont när jag kom upp. Var härligt med en liten promenad även om det är -10.. Dottern verkar mkt piggare idag med så det känns hoppfullt.

  • smint

    äsch grannen verka vara hemma igen, kanske blev hemskickade?  eller så spekulerar jag som vanligt   Sambon är tokig på mig som har koll på alla grannar  Men jag är så nyfiken av mig..


     


    Klockarbol: Säger som de andra, prata så mkt du vill här, och för allt i världen boka inte av tiden. Kram


    AM: Fasen vad jobbigt med yasuragi.. han verkar inte ha många hästar hemma..

  • smint

    Intressant hus  Men måste säga att jag på något sätt gillade hallen.. men soffbordet var ju inte vackert..

  • smint

    Godmorgon: 


    Snaily: Ingen aning, men det är gott med macka på natten Har inte kommit dit ännu men lär väl trilla dit snart


    Oupsie: Fy stackare med din foglossning. Du måste ha det sju gånger värre än jag och du kämpar på så tappert.. 


    PB: skrattar lite åt non stop historien    Och du har ju gjort massor igår ju. som sagt glöm inte att vila också.. 


    Sweet: Grattis till de goda nyheterna, jag läser din blogg och när du skrev och lämnade massa cliffhagers så blev jag såå nyfiken, tur att jag fick läsa om det här Låter otroligt spännande allting.  


    Dottern fortfarande hemma, första natten som är ok för henne, nu har det övergått till slemhosta så nu är det ju på väg bort iaf.. Men frågan är om det är att jinxa lite och skicka henne till fsk i morgon med risk för att bli smittad av något annat?  Vill gärna att hon är frisk på lördag då hon skall sova hos farmor och vi skall på fest. och på måndag till Lucia.. Hur hade ni resonerat?  Tänker mest på kräksjukan såklart ....


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!