• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fin trådstart AM.


    Snokis: Shit vilken hemsk kommentar. hoppas som de andra säger att det var av nervositet..


    Snaily: Hoppas UL ser bra ut på Torsdag.


     


    Idag är det verkligen innesittarväder. Regn regn.. Kontrast mot igår då dottern åkte pulka ner för lilla backen utanför..


    Har sjukt ont i fogar och bäcken så gissar att det är foglossning som kommit.. plus en massa sammandragingar hit och dit.. som väntat så godkände inte FK min havandeskapsansökan denna gång heller så det blir väl att boka läkarbesök snart.. kan knappt röra mig på jobbet med full ute klädsel och att hjälpa 15 små 2 åringar med allt dom behöver hjälp med går inte så bra.. 


    Nenne: Ge ellos en chans till, jag år också mail hela tiden, men dom ahr rikigt bra grejer, beställde ett par fodrade timberlandkängor igår med 50% rabatt.. hur bra som helst


     


     

  • smint

    Nenne: Har börjat få det sista veckan och känner att mitt jobb gör det sjukt mkt värre med alla lyft, upp och ned på golvet osv.. så när jag skickade in min hp ansökan så hade jag inga problem men fysiskt jobb. 


    Här har vi tänt en brasa och ätit efterätt framför den. Jag och dottern bakade sockerkaka och så hade vi glass till det. sedan gjorde vi wallenbergare och jättegott potatismos och svampsås. lugn söndagmiddag. 

  • smint

    fru am: Låter inte som ngn rolig nattsömn ni har framför er.. härligt med Hektors gå träning  


    Satt nyss och klurade vad dom kollar på 3 års kontrollen, måste googla lite.


    Här är det en lugn kväll, igår var det begravning så det var en tung dag...  Fantastiskt väder dock. 


    Idag har jag och dottern varit och shoppat lite, nya innetofflor till henne och en klänning. Jag hittade lite ok gravidkläder på hm, tycker det är så tråkigt att köpa de plaggen för man har dom så kort tid.. Men är så illa tvungen..


    På Torsdag har jag fått läkartid hos BM, får hoppas hon iaf inser att jag har svårgheter att jobba nu.. 


    Lappis: Hoppas beufen blir god, det åt vi i går, grymt gott. 


    PB: Kram till dig och skönt att det blev lite ljusare med äggen..Skönt att ni fick lånet beviljat också.


     

  • smint

    yttre tryck kan jag också räcka upp handen på, och sugklocka samtidigt.. tur att jag borta att jag knappt märkte ngt.. Men sambon tyckte det var hemskt..


    AM: Men så läskigt med tappade ölflaskor, kunde ju gått riktigt illa. Bra att ni alla gick och sa till i omgångar.. Hoppas ni slipper dom där människorna


    Lappis: Usch vad trist att bli sjuk, hoppas det går över helt tills i morgon. Oj ja se till at boka era biljetter snart så de inte blir ännu dyrare. 


    PB: Stort lycka till på den lilla trippen.håller alla tummar


    EA: Hoppas det inte hänt ngt mera idag och att du kan testa snart


    Tinga: Tack för maskeradtips, dottern har maskerad på Torsdag också, ingen aning om vad jag skall hitta på. Hon förstår ju inte så mkt heller vad det innebär... 


    Idag var förskolan stängd så vi har varit hemma och myst. sedan gick vi på drop in tid för att klippa lilla fröken. och hon satt lika stilla denna gång som tur är.. lite pärlor och tråd fick hon välja i affären så sedan har hon gjort halsband hela kvällen.


    I morgon dags för jobb igen, förhoppningsvis så blir jag sjukskriven på Torsdag för ont har jag oavsett om jag är hemma eller jobbar. och magen är ju sjukt i vägen nu.. 


     

  • smint

    Mugglan: Men oj vilken nyhet att det var 2 där inne  Förstår att det känns omtumlande dock.


    Tinga: Vart hittade du diademen med öron på??  finns den butiken i Sthlm också kanske?   Jag har farit runt och letat idag men hittade bara ett set med kattmössa och svans och mössan ville hon inte ha alls.. Men svansen och om jag målade henne i ansiktet gick bra. 


    Ni andra som kanske vet vart man kan hitta diadem med öron får gärna tipsa. Jag var på Åhlens och i en leksaksbutik.. 

  • smint

    såg att buttericks hade men hinner inte dit innan torsdag.. men jag tror jag målar henne i ansiktet och så svarta kläder och svansen.. blir nog bra.. gissar att det inte kommer sitta kvar så länge iaf  


     


     

  • smint

    så snurrigt med olika för olika kommuner ang barnomsorg. Här i Nacka är det 25 tim i veckan när du är föräldraledig. I stan 30 timmar. En kompis bor i sollentuna och där vet jag inte exakt men hon får ha 25 timmar i veckan mot att hon har sonen hemma alla loven. 


    Varför kan inte alla kommuner ha samma??  

  • smint

    PB: Håller alla tummar för ägget, förstår att det är en jobbig väntan..  


    Lappis: Usch vad jobbigt med din förkylning, hur länge har du varit krasslig nu?  har en förälder som haft hostan kvar från sin förkylning i 2 månader nu.. hoppas att du inte behöver dras med det så länge


    Tack för alla tips om kattöron, sprang in på en annan leksaks affär igår men dom var slut där. Inne på hm köpte jag ett diadem med stora rosetter på som jag klippte sönder och gjorde öron av, så det var en glad kissekatt som lämnades av i morse på förskolan.


    Jag var hos läkaren på bm mottagningen idag och hon sjukskrev mig omgående. Tyckte det var vansinne av fk att inte godkänna hp ansökan.. Men nu är jag hemma tills BF och det känns så skönt. 


    återkommer med fler kommentarer senare

  • smint

    EA: Stort Grattis till plusset :) Bättre fredag kan det ju inte bli  


    PB: Hu denna väntan är ju galen, låter som dom inte kommer ringa, kl är ju snart 14  Eller nästan iaf..  Håller alla tummar


    Lappis: Nej men stackare att det var så mkt kvar av förkylningen..  det är ett otroligt segt virus denna höst helt enkelt..  


    PIggelin: Nej ingen magsjuka till er nu, skönt att du fått sova i natt iaf


     


    Måste hitta rutiner på dagarna nu när jag är hemma, åt frukost när sambon och dottern gav sig iväg till jobb och förskola och sedan har jag lagt mig och vilat lite, men jag är värdelös på att sova på dagen så jag får ha små små projekt att göra på dagarna. Så gott det går så jag inte får mera ont.. skall dock leta redan på mitt foglossningsbälte som skall ligga någonstans..


    I kväll blir det nog skaldjur i detta hus, lokala ica butiken har alltid bra pris på fisk och skaldjur på fredagar... 


     

  • smint

    lappis: Men ni har säkert någon husläkarklinik nära er. gå in på vårdguiden och sedan kan du söka på stadsdelar.. kan vara bra att vara listad hos en sådan.. säkert billigare att gå dit än till cityakuten?  eller jag vet inte vad det kostar där iofs

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!