• smint

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nej kollar inte Robinson i år.. oftast är det läggdags för dottern då och så i 9 fall av 10 så somnar någon av oss när vi läser saga..   

    PB: hur gick det med sonens mage?  kom det några mera fula fisar sedan?

     

  • smint

    Tinga: Åhhh vad underbart  Grattis till de små gullpojkarna och till er som slitit så. Jag tänkte på piff och puff häromdagen när jag köpte ädelost på tub för det var väl det som dom tyckte var så gott för ett tag sedan?

    nehe ut och se om vi hittar någon present..

    Tror FK godkänt sjukskrivningen iaf, eller fattar inte om dom godkänt hela eller halva, men lite pengar hade kommit in på kontot iaf. Har inte fått något brev med beslut heller.. har dragit iväg ett mail för sitta i telefonkö i 40 minuter har jag inte tid med när dottern är hemma.. Men om det är halva dom godkänt så får jag ta antingen tjänstledigt resten eller halva föräldradagar. Kommer få dagar av sambon denna gång också då han inte kan vara hemma så länge som han kanske skulle vilja så dagarna kommer räcka oavsett.  

  • smint

    Klockarbol: Sjukt många kramar till dig. Och säger som de andra, tror du skulle må bra av att tala om vad som hänt för en nära vän iaf. Det är för mycket att hålla för sig "själv"

    Snaily: Åh stackare, och ni har väl jättekallt också förstås, annars får ni försöka hitta på så mkt som möjligt nu... 

    Blev en fin flaska vin, lite god ost och choklad till födelsedagsbarnet igår. Hon blev mycket glad. Blev dock lite sent i säng för dottern. så idag sov vi rätt länge.. hade det inte varit för att hon skall till farmor ikväll och dom skall iväg på någon årlig stillsam middag så hade vi skippat middagsvilan, men då hade hon behövt sova tidigt och det funkar inte.. så sambon fick henne att sova till slut.

    Är inte alls sugen på att gå på fest idag, men får väl gå med en stund, är så täppt i näsan och mosig.. Men i morgon är vi barnfria fram till 17 så då får jag vila..

     

  • smint

    Grattis Grattis Snigelfamiljen  Ja det var verkligen med en rasande fart hon kom ut. Det var min första tanke att oj dom kanske knappt han in. Men vet inte när det första sms.et kom om dom åkt en bit då..

    Men GRATTIS GRATTIS igen{#emotions_dlg.flower}

  • smint

    MSW: Jag har BF 25/1. 

    Ja den där sprängningen var ju hemsk.. förstå vad illa det kunde gått.. 

    Sega efter julfest hos kompis igår, vi har ätit frukost i sängen och sett på inception, typisk film för min sambo men jag har lite svårt för sådana filmer, men den var vannsinnigt snyggt gjord  Skall straxt hämta hem dottern från farmor, skönt att ha dom på gång avstånd. Ljuvlig vinterdag med sol och snö.

    Vänner: Skall kolla om jag har en vinteroverall, men i så fall är den brun botten med rutor på, svagt rosa kanter på kanterna har jag för mig att rutorna ev är.. tror den är i strl 74..  

  • smint

    Trevlig lucia alla

    Har lämnat en glad tjej på förskolan efter en vecka hemma, lucia firande i eftermiddag utomhus, men det skall inte vara så kallt såg jag.

    Snorkis: Åh jag glömde att kommentera din moster, vad är det för människa?? Usch och fy så hemsk hon låter..

    Lappis: Vilken härlig men intensiv helg ni haft, hur var lucia tåget i globen?

    Melondoft: Grattis till bröllopet men vad stressande att ni inte kom in i lokalen...  

     AM: Hoppas barnen blev på bättre humör under luciafirandet

    PB: Härligt med nybakta lussebullar

  • smint

    Muggles: Stackars lilltjejen som har ont.. Då är väl risken att trumhinnan spricker snart om hon har så ont nu  

    Vår grannes dotter hade det för inte så länge sedan och ringde till sjukvårdsrådgivningen eller om det var närakuten men dom sa att dom inte ger antibiotika så ofta längre för det går oftast över med nässpray. Hörde något på nyheterna om det också att dom hade testat 2 grupper, en som fått pencelin och en grupp behandling med nässpray och det har blivit samma resultat.. Men det beror väl på hur kraftig den är gissar jag på.. Man vill ju gärna att dom kollar upp den iaf.

     

  • smint

    godförmiddag alla fina

    låter som allas lussefiranden gick bra igår, här var det bra men lite väl mycket av och på med kläderna då fikat skulle vara inomhus sedan... men men

    BS: stackars iris som fått feber, hur mår hon idag?

    Koko: Plutten att han hade så ont, men skönt att det inte var ngn fara med tänderna iaf.

    Kola har jag aldrig försökt göra sedan jag flyttade hemifrån. i år skall jag bara göra leilas rocky road. Sedan har vi bakat bullar och pepparkakor, men peppatkakorna är slut, sambon är en liten kak tjyv

     

  • smint

    Snaily: Glömde ju att kommentera förlossningen, jisses vilken fart det tog  Är inte heller avundsjuk på bilresan, förstår om du hade svårt att hitta en bekväm ställning i baksätet.. vår taxiresa tog 10-15 minuter men det var fullt tillräckligt....

    Hoppas ni får komma hem snart  Men återbesöket behöver ni väl inte göra på samma ställe?  det känns ju lite jobbigt att åka så långt så snart igen..

    Koko: Krya på dig, hoppas du kunde vila en stund.

    försökte vila efter jag lämnat på fsk, då T hade en vakentimme mellan 5-6 i morse.. sedan sov hon ju såklart jättegott när jag var tvungen att väcka henne.. Men jag somnade inte på fm.. skall nog ändra på mina rutiner och försöka vila efter lunch istället och fixa lite på fm istället..  

    Tror bebisen håller på att sparka sig ut, den hade ju vänt sig igen så huvudet trycker som fasen uppe vid revbenen kan inte vara skönt för bebisen känns det som..

    Ja ett pepparkakshus kanske man skall göra.. sådan där färdiga är väl inte så svåra?   

  • smint

    1up: haha nej dom är väl inte det, men jag är inte så händig när det gäller sådana saker  

     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!