Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    PB, jag hoppas så att det blir för dig som för Kokosen.


    Telis, det kan hända att jag tycker att det är häftigt för att jag inte drabbats själv, Jag ser två små ettåringar som tultar runt framför mig och tänker inte på att vägen dit är lång,,,

  • BrudSommar2006

    AM, grattis!


    Snigeln, va, tänker du inte hänga i ett lerdike?!

  • BrudSommar2006

    Heja EA! Tjohoo!!!


    PB, nu måste det väl ändå bli av?!


    Tredje dagen med en Astrid med 39 - 40 graders feber, öronen verkar ok, svalgprov visar inget. Visserligen togs inget urinprov men barn brukar tydligen bli dåliga i magen då, urinet luktar, de matvägrar och är ledsna när de ska kissa och visserligen är hon ingen storätare men det var hon inte innan heller.


    Kram till Porchez!


    Var och tog nya blodprov i förrgår och fick svar idag, blodvärde 111 tydligen bra, järnvärde ner från 12 till 7, inte alls bra. Läkaren ska ringa nästa vecka. Skit också, dålig fredag här.


    Lapinette, krya på dig. Om det är kö är det kanske bäst att du ställer dig i den?

  • BrudSommar2006

    Åh, hoppas, hoppas nu PB att den stannar där den ska!


    AM, nej nej, Astrids provsvar. dåliga värden sedan hon föddes och nu när det inte gett med sig så börjar det luta åt att något är fel som orsakar järnbristen. Finns tydligen flera ovanliga sjukdomar hos barn som kan vara boven och detta betyder väl fler provtagningar och en illvrålandes, sönderstucken Astrid. Fan.

  • BrudSommar2006

    God morgon!


    Apropå barn som kräks så minns jag att mamma och jag försökte åka till Junibacken med Iris och så fort vi klev ut på parkeringen så kräktes hon så det var bara att vända och åka hem igen. Sedan var hon hur pigg som helst när vi kom hem. Nästa gång vi gjorde ett försök hände precis samma sak. Vi kom till parkeringen och hon kräktes. Då insåg vi att hon blev åksjuk av att åka över guppen in till parkeringen och det var inga problem alls att gå in och leka.


    Astrid äter inte heller något apropå barn som matvägrar, så fort jag försöker sätta henne i stolen och tar fram skeden börjar hon gråta och skrika och kasta sig bakåt så att hon slår i huvudet och det är bara att ta upp henne igen. Det är en klar miss med de där Ikea-stolarna som annars är jättebra. Får ta fram tripp-trapp stolen istället, då kan hon ju inte slå i huvudet i alla fall, men det där bordet på Ikea-stolen är ju så himla bra. Och inte tror jag att hon kommer att äta även om vi byter stol i och för sig men hon kan ju inte skada sig då i alla fall. Hon börjar bli smal nu, när hon sitter ner har hon ju fortfarande bebismagen kvar men när hon står upp åker alla byxor ner. Hon tar ju inte flaskan heller så jag försöker amma på så gott det går men hon har inte ro att ligga still och snutta längre så det funkar dåligt det med. Inte tror jag att det är någon vidare näring i det längre heller men lite vätska blir det väl kanske, jag har märkt att hon kissat mycket mindre än hon brukar den senaste veckan. Hoppas att det är för att alla tänder är på gång nu som hon matvägrar så här pass och att det vänder lite sedan i alla fall. Annars får vi börja med skärp...

  • BrudSommar2006

    EA, högre temp får man absolut men jag minns inte hur tidigt. Vet att jag sov med fönstret öppet när jag väntade Iris med en frysande make bredvid och det snöade in!

  • BrudSommar2006

    PB, nio grader, brrr. Ni har ingen värme ni kan komplettera med, el eller så, om ni blir tvungna att åka hemifrån på vintern och inte är hemma och kan elda?

  • BrudSommar2006

    Hej alla!


    Har inte riktigtt fattat vad Hattis drabbades av som gjorde att hon nästan missade brunchen? Tappade hon bort något?


    Pust, Astrid provar att stå och släppa nu för att se om hon står och det gör hon inte! Än.


    Lapinette, inte frisk än. Usch.

  • BrudSommar2006

    Såg en kaninunge bli ihjälhackad av en skata en gång, fy satan vad den skrek. Jag fick iväg skatan och ungen for in under en bil men sedan vet jag ju inte hur det gick.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!