Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, åh, fika och bodiesar, vi kommer! Vilket lyxigt erbjudande! Ska fixa lunch och åka till centrum nu men återkommer.

  • BrudSommar2006

    God morgon!


    Klockarbol, situationen med din kollega var ju helt absurd, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag läste det, det är ju som en dålig komedi på tv, helt otroligt!


    Jag är gärna med på både bruncher och vinprovningar och annat så fort jag slutat amma och skrik-Astrid inte är så beroende av mig längre utan kan vara med sin pappa längre än fem minuter utan att klappa ihop.

  • BrudSommar2006

    Hej Sweet!


    PB, jag tycker att det låter som att det finns gott hopp än så jag fortsätter att hålla tummarna för det.


    Klockarbol, nu låter det ju verkligen som att den där galningen på ditt jobb inte är som hon ska, nu ägnar hon hela dagen åt att ställa en fråga om och om igen, fast hon inte vill höra svaret?!

  • BrudSommar2006

    Imorgon ska vi tydligen till armémuseum, får se hur det går med skrik-Astrid, men det är både jag och maken och jag ska inte sitta still och vara social på lång-lunch eller så utan det är några kompisar från dagis som ska dit tillsammans. Maken får väl ta Iris så gör Astrid och jag saker i vår takt. De andra påstår att alla barn får en liten present imorgon och att det finns någon slags skattjaktsstig och utklädningshörna, jag kan inte se någonting om det på deras hemsida så jag känner mig tveksam, tänker inte berätta om det för Iris för säkerhets skull. Däremot verkar de ha aktiviteter där nästa vecka under höstlovet men ser inget extra om just imorgon.

  • BrudSommar2006

    Piggelin, vad mycket tråkigt omkring er. Vi har mycket cancer omkring oss men inte så mycket död tack och lov. Både min farmor och makens farfar fyllde 90 år precis och ingen av dem är på topp direkt så där får man väl förbereda sig på att de inte kommer att finnas med oss så jättelänge till. Annars så hoppas vi att de som är sjuka omkring oss kommer att klara sig.

  • BrudSommar2006

    Hm, jag vet inte om jag har några goda råd om trots och stark vilja för här går det uruselt med att hantera Iris känns det som. Fast om det är någon som vet hur det känns att ha ett barn som ligger på golvet och skriker så är det jag!


    Idag var vi åter igen hemma från hästdagiset eftersom Iris inte ville gå dit, andra veckan i rad, och nu börjar ny omgång efter höstlovet så den kommer jag inte att anmäla henne till.

  • BrudSommar2006

    Ingen idé att jag skriver någon om Iris storlek på kläder heller, det är ju inget någon av er har någon glädje att jämföra med i alla fall. Kan väl skriva ändå att vi bytt storlek inför varje vinter och varje sommar hittills.

  • BrudSommar2006

    Slog till på vad som verkade vara den sista overallen i storlek 86 i hela centrum idag, den var lite tunn kändes det som, men jag ville inte fortsätta leta och riskera att den här också försvann. Där fick jag för att jag var ute i god tid och ordnade vinterkläder som nu kommer att bli för små...

  • BrudSommar2006

    Sweet, apropå att sniffa labbsprit så är ju det faktiskt det jag verkligen inte saknar, alla otäcka dofter på jobbet!

  • BrudSommar2006

    Idag var jag för tredje dagen i rad iväg och försökte vaccinera mig. Första dagen var det slut och de skulle få in under förmiddagen dagen därpå, som igår då. Fast när jag kom efter lunch hade det fortfarande inte kommit så jag gjorde ett nytt försök idag. Då var det de fick in igår redan slut, suck. Det är väl inte meningen att jag ska vaccinera mig då för imorgon har jag inte tid att åka dit och på lördag är det väl slut igen. Det skulle nämligen komma mer igen i eftermiddag.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!