• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • MSW

    Kramar till snorkis! Tycker inte det låter egoistiskt! Och förstår att det var jobbigt! Kram igen!


  • viktualia

    Snorkfröken - vidrig sits.. men tyvärr tror jag att folk är mindre genomtänkta än vad de borde vara. Så risken är nog att eländet uppstår igen. Samtidigt så har du klarat detta också nu. Även om det betydde att du packade dig hem. Nästa gång kanske du kan titta på dem med arga ögat så att de fattar att de är fel ute. Jag menar INTE att det är enbart positivt att härdas, utan snarare att det också är en del av sorgeprocessen. Och att obetänksamma människor tyvärr befolkar jordklotet i högre utsträckning än de betänksamma... KRAMAR OM!!

  • Piggelin1

    Åhhh, Snorkis - många många kramar till dig Fy, vilken skitdag på jobbet


    Just det där superjobbiga att alla känslorna ligger precis under ytan liksom & det krävs så himla lite för att allt ska bubbla upp.


    Sorry för mitt babbel här ovanför om att vi hämtat ståbrädan idag osv. 


    Hoppas att du kan sova hyfsat inatt i alla fall.

  • Vännerfan

    Snorkis, usch och fy, så ledsen jag blir för din skull! Och det var inte det minsta själviskt av dig att önska att de inte skulle sitta och prata om sina graviditeter. Det borde de verkligen ha greppat att de inte borde gjort. De kunde väl pratat om det när som helst, men inte just när de satte sig vid ditt bord. Nä, fy vad ledsen jag blir. Och återkommer till det jag skrev ang din släktings kommentar. Jag tror det finns folk som inte kan sätta sig in i andra männiksors situtation förrän de varit i den själva. Tyvärr. Stor, stor kram! (0ch en fet bajsblöja var i huvet på de två tjejerna, grrrr).

    I övrigt skriver jag under på dina kommentarer till Hattis, Ore och Vickan. Jag är lite lat såhär före läggdags...

    AM, Maken hälsar att de var mycket nöjda med den indiska maten!

  • Piggelin1

    Nu måste jag hoppa i säng snart - de senaste nätterna har jag vaknat vid fyratiden & inte lyckats somna om förrän närmare halv sex-sex på morgonen (& strax därpå ringer mannens väckarklocka...). Irriterande & aningen stressande, VILL verkligen sova om nätterna nu.


    Natti, natti!

  • Vännerfan

    Hej Piggelin! Men nu måste jag logga ut och sova. Guten Nacht!

  • _koko_

    Gäsp, men kan inte somna utan att skicka stora varma bamsekramar till snorkis, FY vilken dag!!!!!

    Fattar inte hur folk kan vara så empatilösa, hur kan man INTE tänka på dig/dina känslor i det läget???

    Nu är batteriet i datorn slut och även mitt eget batteri, hoppas alla får sova gott inatt, hörs i morgon!

  • Telis

    Snorkis, vilka galet puckade, obetänksamma och oempatiska människor! Hur KAN man bara?! Och hur kan man INTE tänka sig för lite? Bra att dom skämdes och bra att din chef tog upp det med dom! Och bra att du åkte hem! Stor kram!!

  • viktualia

    Snorkis igen.. alltså. hade du varit kollega med mig så hade jag TROTS min glappkäft nog undvikt ämnet "barn" i månader...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!