• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • fru AM
    viktualia skrev 2010-10-26 16:48:35 följande:
    ha ha! enligt regeln "den som sa det han va det och ingen kan överta det".. fniss Berns lät enligt mig bäst hittills.. men jag hittar ingen info om barnvänligheten där... annars kan jag absolut boka bord till 11.30 för 9 pers.. listan finns i förra tråden i inlägg 12739 minsann!
    Härligt! De får väl helt enkelt acceptera att det kommer ett gäng barn om det inte står något uttryckligen på deras sajt. Barn är också människor!
  • Vännerfan

    Hej tjejer!

    Hoppas jag inte hoppar in olägligt nu. Maken ringde nyss. Han och en kollega är på väg till Stockholm och skulle vilja hitta nåt "hål i väggen" med indisk mat när de kommer fram om ett par timmar. Det skulle gärna ligga i södra delarna. Inte norr om stan iaf. Har ni något tips?

    Jag är mitt uppe i matlagning och lill-prinsen vaknade just, så jag återkommer till nätet och tråden senare.

    Puss!

  • Ore

    Halloj i tråden!


    PB: Hoppas att den extra menopurdosen sätter fart på follikeltillväxten!!!


    Klockarbol: Grattis till makens vik!


    Fru E: Jag kände inte heller ett endaste dugg som antydde att jag var gravid förrän efter jag hade plussat... Så jag hoppas fortfarande att det går vägen för er lilla glassbåt!


    Kul att se koko och Cicci här!


    Härlig berättelse om Oms lilla Mathilda! Och applåd åt Telis som startade detta så man får läsa om alla underbara små barn!!!


    Angående FB har jag inte hunnit in dit, men jag måste erkänna att jag inte uppdaterat gruppen, utan jag råkade fippla ihop en helt ny - ovetandes. Trodde att det skulle kunna samla er som en grupp på min sida, så att jag kunde skriva saker bara till er om jag ville... Och sedan upptäckte jag att den postades på min sida, som nyskapad grupp, och då försökte jag ta bort den men hittade inte var...? Jaja, ska försöka titta in och se om den hoppat igång


    Jag har haft litet mycket att göra... Har försökt komma ikapp på en tokrörig lägenhet, och helst skaffa mig litet försprång... Dvs förbättra läget. En led i det är att tvinga  maken att leta rätt på skruvarna till extrasängens stomme. Så mycket bättre om vi får upp sängen från golvplan, så vi kan stuva grejer under sängen som nu är utspridda över hela golvet...


    Sedan har jag bråkat med pappa också. Förstörde min planerade shoppingdag, eftersom båda mina systrar och min mamma lyckades ringa så jag fick dra hela historien tre gånger... Och började givetvis gråta varje gång. Men som det känns nu så är pappas hjälp i husbygget finito. No more, det är inte värt det. Maken tröstade exemplariskt och lovade att så fort det andra bygget är avklarat så ska den bäste snickaren i den firman få fixa klart sådana saker som pappa annars skulle göra (sånt som det är bra att vara van för att få det snyggt...) Blir dock inte förrän i februari, antagligen men det skiter jag i just nu...


     


     

  • viktualia
    viktualia skrev 2010-10-26 17:18:19 följande:
    Alla - Är det ok med asiatisk brunch på Berns?! www.berns.se/extra/pod/&module_instance=4&action=pod_show⟨=se
    fast jag ångrade mig genast.. man kunde bara boka bord för 6 pers där jöö.. hm...
  • viktualia

    Elverket hade som krav att man ska vara 10 pers och starta 11.30...


    och vårt andra stamställe Mornington hade max 8 pers... hm...

  • sweetstreet

    Å heeej NY TRÅD!!


    Wiii viken bra trådstart AM!!!


    Hinner tyvärr inte hänga här nu. Och ahr inte hunnit skumma ikapp än heller... Men kanske senare i veckan. Vi får se....?


     


    Vill mest kolla om det är några nyheter från Fru E???? Eller är jag kanke för tidigt ute. Har för mig att jag skummade lite om en eskimå där för ett tag sedan???


     


    Kram till er alla!


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!